EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Anunt ziar 09:15 Anunt ziar

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul echipei Rapid. Cine va pregati formatia din Giulesti

publicat 2024-04-16 17:30:13 (ProTV)
Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul echipei Rapid. Cine va pregati formatia din Giulesti Rapid s-a despartit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, dupa o serie negativa de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. ...continuare.

(P) Cum influenteaza sanatatea orala performanta sportivilor? Care este rolul cabinetului stomatologic in acest caz?

publicat 2024-04-16 17:30:13 (ProTV)
(P) Cum influenteaza sanatatea orala performanta sportivilor? Care este rolul cabinetului stomatologic in acest caz? Sportiv profesionist sau amator, pentru performante maxime pe teren, trebuie sa acorzi atentie atât starii de sanatate generale, cât si sanatatii orale.   ...continuare.

Ce a patit un tanar aflat in vizita la iubita sa, dupa ce si-a pus trotineta la incarcat. Vecinii au crezut ca este cutremur

publicat 2024-04-16 17:30:13 (ProTV)
Ce a patit un tanar aflat in vizita la iubita sa, dupa ce si-a pus trotineta la incarcat. Vecinii au crezut ca este cutremur O trotineta electrica pusa la încarcat într-un apartament de la etajul cinci al unui bloc din Iasi a explodat si a facut dezastru.   ...continuare.

Atentionare de calatorie emisa de MAE: Greva in sectorul transportului public, in Grecia. Sunt asteptate perturbari majore

publicat 2024-04-16 17:30:13 (ProTV)
Atentionare de calatorie emisa de MAE: Greva in sectorul transportului public, in Grecia. Sunt asteptate perturbari majore MAE a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde miercuri vor avea loc greve în sectorul transportului public. Astfel, sunt asteptate perturbari majore, fiind modificate programul autobuzelor, metroului, trenurilor si taxiurilor.   ...continuare.

Zeci de garaje din Ploiesti, puse la pamant sub ochii proprietarilor. Primaria vrea sa faca in locul lor parcari

publicat 2024-04-16 17:30:13 (ProTV)
Zeci de garaje din Ploiesti, puse la pamant sub ochii proprietarilor. Primaria vrea sa faca in locul lor parcari Zeci de garaje din Ploiesti sunt puse la pamânt de buldozerele primariei, sub ochii celor care le-au construit ilegal. ...continuare.

"Death'n'roll made in Romania". A fost lansat "The Beguiling Mind games", albumul de debut al proiectului The Shepherd

publicat 2024-04-16 15:00:17 (ProTV)
Death'n'roll made in Romania. A fost lansat The Beguiling Mind games, albumul de debut al proiectului The Shepherd Liviu Gugui, chitaristul trupei românesti de death’n’roll Blacksheep, a lansat albumul solo de debut al proiectului one-man THE SHEPHERD. ...continuare.

Nemtii vor sa schimbe legea pentru a-i oferi lui Xabi Alonso un gest unic de recunostinta. Ce apare in Leverkusen

publicat 2024-04-16 15:00:15 (ProTV)
Nemtii vor sa schimbe legea pentru a-i oferi lui Xabi Alonso un gest unic de recunostinta. Ce apare in Leverkusen Autoritatile din orasul Leverkusen vor sa modifice legislatia locala pentru a putea redenumi strada care duce la stadion cu numele lui Xabi Alonso, antrenorul care a adus primul titlu din istoria de 120 de ani a clubului Bayer Leverkusen.   ...continuare.

Peste 340 de hectare de fond forestier afectate de calamitati vor fi reimpadurite cu fonduri PNRR

publicat 2024-04-16 15:00:15 (ProTV)
Peste 340 de hectare de fond forestier afectate de calamitati vor fi reimpadurite cu fonduri PNRR Regia Nationala a Padurilor - Romsilva anunta ca va reîmpaduri peste 340 de hectare de fond forestier afectate de calamitati, în urma unei investitii de peste 18 milioane de lei, fonduri din Planul National de Redresare si Rezilienta. ...continuare.

Romanca al carei nume este gravat pe masinile Tesla se lupta acum cu Elon Musk. Bolnava de cancer, isi doreste doar scuze

publicat 2024-04-16 14:45:17 (ProTV)
Romanca al carei nume este gravat pe masinile Tesla se lupta acum cu Elon Musk. Bolnava de cancer, isi doreste doar scuze Cristina Balan, românca ce a contribuit într-atât de mult la crearea masinii Tesla încât numele sau este gravat pe bateria auto, se lupta de un deceniu în instanta cu cel mai bogat om din lume. Bolnava de cancer, vrea doar scuze, pâna sa moara.   ...continuare.

Romania trimite soldati sa lupte cu rebelii Houthi. Klaus Iohannis cere aprobare in acst sens de la Parlament

publicat 2024-04-16 14:45:17 (ProTV)
Romania trimite soldati sa lupte cu rebelii Houthi. Klaus Iohannis cere aprobare in acst sens de la Parlament Presedintele Klaus Iohannis a transmis catre Parlament o cere pentru aprobarea participarii militarilor români la operatiunile militare SUA si UE împotriva rebelilor Houthi. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.