EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Eurobarometru: 74% dintre romani au spus ca ar vota la alegerile europene. Romanii au o imagine pozitiva despre UE

publicat 2024-04-17 09:00:14 (ProTV)
Eurobarometru: 74% dintre romani au spus ca ar vota la alegerile europene. Romanii au o imagine pozitiva despre UE România a înregistrat a doua cea mai mare crestere a intentiei de vot la alegerile europene din acest an fata de 2019, dupa Cehia, ajungând la 74%, conform ultimului sondaj Eurobarometru publicat miercuri. ...continuare.

Fanii britanici ai lui Taylor Swift au fost victimele unor escrocherii masive cu bani falsi

publicat 2024-04-17 09:00:14 (ProTV)
Fanii britanici ai lui Taylor Swift au fost victimele unor escrocherii masive cu bani falsi Fanii britanici ai vedetei americane Taylor Swift au pierdut peste un milion de euro în urma unor escrocherii cu bani falsi pe retelele de socializare, a estimat miercuri Lloyds Bank, informeaza AFP. ...continuare.

Radu Mazare vrea sa scape din inchisoare. Miercuri i se judeca cererea de liberare conditionata

publicat 2024-04-17 09:00:14 (ProTV)
Radu Mazare vrea sa scape din inchisoare. Miercuri i se judeca cererea de liberare conditionata Judecatoria Sectorului 4 este asteptata sa se pronunte miercuri în legatura cu cererea de liberare conditionata formulata de fostul primar al Constantei, Radu Mazare. ...continuare.

Rafuiala intr-un oras din Franta. Cinci tineri au fost raniti intr-un schimb de focuri

publicat 2024-04-17 08:30:18 (ProTV)
Rafuiala intr-un oras din Franta. Cinci tineri au fost raniti intr-un schimb de focuri Un schimb de focuri de arma s-a soldat cu patru raniti usor si un altul grav, marti seara, la Nîmes, în Franta, într-un cartier saracacios afectat de traficul de droguri, au declarat surse apropiate anchetei si justitiei pentru Le Figaro. ...continuare.

Animale mutilate si tinute in conditii precare, in Mures. Mai multi indivizi organizau lupte intre caini

publicat 2024-04-17 08:30:18 (ProTV)
Animale mutilate si tinute in conditii precare, in Mures. Mai multi indivizi organizau lupte intre caini Situatie revoltatoare în Mures, unde politistii fac cercetari pentru organizarea de lupte între câini. În urma unor perchezitii, oamenii legii au gasit mai multi ciobanesti, antrenati, se pare, pentru astfel de competitii. O parte dintre ei erau tinuti si ...continuare.

Vremea azi, 17 aprilie. O sa ploua destul de mult, iar vantul o sa bata mai tare in sudul si in estul Romaniei

publicat 2024-04-17 08:30:18 (ProTV)
Vremea azi, 17 aprilie. O sa ploua destul de mult, iar vantul o sa bata mai tare in sudul si in estul Romaniei Vremea se raceste miercuri în toata tara. O sa ploua destul de mult, iar vântul o sa bata mai tare în sudul si în estul României. ...continuare.

Un sarpe de aproape doi metri a fost filmat in timp ce se urca intr-un copac, in Galati

publicat 2024-04-17 08:30:18 (ProTV)
Un sarpe de aproape doi metri a fost filmat in timp ce se urca intr-un copac, in Galati Aparitie surprinzatoare într-o comuna din apropiere de Galati! Localnicii au filmat un sarpe de apa, lung de aproape doi metri, cocotat într-un copac. ...continuare.

Jerusalem Post: Armata israeliana a decis cum va raspunde atacului iranian, dar nu si cand va face asta

publicat 2024-04-17 08:30:18 (ProTV)
Jerusalem Post: Armata israeliana a decis cum va raspunde atacului iranian, dar nu si cand va face asta Israelul nu pare sa fi luat nicio decizie clara în legatura cu riposta la adresa Iranului, pentru atacul cu rachete si drone de sâmbata. ...continuare.

Exercitiu de amploare in Bistrita-Nasaud. Zeci de salvatori romani si straini au simulat stingerea unui incendiu de padure

publicat 2024-04-17 08:30:18 (ProTV)
Exercitiu de amploare in Bistrita-Nasaud. Zeci de salvatori romani si straini au simulat stingerea unui incendiu de padure Exercitiu de amploare în Bistrita-Nasaud, unde mai bine de 50 de salvatori au simulat stingerea unui incendiu de padure de 20 de hectare. Printre ei s-au numarat lucratori de la ocoale silvice, pompieri ISU din 3 judete, dar si pompieri voluntari. ...continuare.

BBC: Bilantul militarilor rusi in Ucraina a depasit 50.000 de morti, fara a lua in calcul decesele din Donetk si Luhansk

publicat 2024-04-17 08:30:18 (ProTV)
BBC: Bilantul militarilor rusi in Ucraina a depasit 50.000 de morti, fara a lua in calcul decesele din Donetk si Luhansk O analiza BBC arata ca, în a doua perioada de 12 luni pe linia frontului deschis de Rusia în Ucraina, pe masura ce Moscova si-a impus asa-numita strategie a „masinii de tocat carne”, numarul de morti a fost cu aproape 25% mai mare decât în primul an. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.