EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ariana Grande si bunica sa, in varsta de 98 de ani, au lansat o piesa impreuna. Cum arata Nonna. FOTO

publicat 2024-04-17 10:15:12 (ProTV)
Ariana Grande si bunica sa, in varsta de 98 de ani, au lansat o piesa impreuna. Cum arata Nonna. FOTO Îndragita bunica a Arianei Grande, Marjorie Grande, în vârsta de 98 de ani, a intrat în istorie, fiind cel mai în vârsta artist care a aparut vreodata în Billboard Hot 100. ...continuare.

Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete. Este valabil pana joi. HARTA

publicat 2024-04-17 10:15:12 (ProTV)
Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete. Este valabil pana joi. HARTA Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, un cod galben de instabilitate atmsoferica pentru mai multe zone din tara. ...continuare.

Zelenski a promulgat legea controversata a mobilizarii impotriva invaziei ruse

publicat 2024-04-17 10:00:12 (ProTV)
Zelenski a promulgat legea controversata a mobilizarii impotriva invaziei ruse Volodimir Zelenski a promulgat legea mobilizarii împotriva invaziei ruse, un text controversat din cauza disparitiei în ultimul moment a unei clauze care prevedea o demobilizare a militarilor dupa 36 de luni si care înaspreste pedepsele refractarilor.   ...continuare.

SUA nu considera ca aderarea cu drepturi depline a palestinienilor la ONU va contribui la o solutie a doua state

publicat 2024-04-17 10:00:12 (ProTV)
SUA nu considera ca aderarea cu drepturi depline a palestinienilor la ONU va contribui la o solutie a doua state Ambasadoarea SUA la Natiunile Unite a declarat ca nu considera ca o rezolutie a ONU care sa recomande ca Autoritatea Palestiniana sa devina membru cu drepturi depline al ONU va contribui la o solutie de încetare a conflictului. ...continuare.

Nestlé adauga zahar in laptele pentru sugari vandut in tarile mai sarace, arata raportul

publicat 2024-04-17 09:45:17 (ProTV)
Nestlé adauga zahar in laptele pentru sugari vandut in tarile mai sarace, arata raportul Nestlé, cea mai mare companie de bunuri de larg consum din lume, adauga zahar si miere la laptele pentru sugari si la produsele din cereale vândute în multe tari mai sarace, contrar ghidurilor internationale, arata un raport, citat de The Guardian. ...continuare.

Povestea unui baiat care a sapat timp de sase ani in gradina pentru a-si face propria locuinta, dupa o cearta cu parintii

publicat 2024-04-17 09:45:17 (ProTV)
Povestea unui baiat care a sapat timp de sase ani in gradina pentru a-si face propria locuinta, dupa o cearta cu parintii Când avea doar 14 ani, Andres Canto a avut un conflict cu parintii sai dupa ce i-au spus ca nu are voie sa intre în satul lor din Spania daca poarta trening.  ...continuare.

O instanta britanica ii respinge apelul printului Harry privind responsabilitatea pentru securitatea sa

publicat 2024-04-17 09:45:17 (ProTV)
O instanta britanica ii respinge apelul printului Harry privind responsabilitatea pentru securitatea sa Justitia britanica, care în februarie a refuzat sa îi acorde printului Harry protectie politieneasca sistematica în timpul vizitelor sale în Marea Britanie, a respins luni apelul ducelui de Sussex. ...continuare.

iLikeIT. Cum sa folosim la maximum aplicatia pentru vizionat galeria de imagini de pe telefoanele noastre

publicat 2024-04-17 09:30:14 (ProTV)
iLikeIT. Cum sa folosim la maximum aplicatia pentru vizionat galeria de imagini de pe telefoanele noastre Este momentul pentru iLikeIT. Iar miercuri aflam cum sa folosim la maximum aplicatia pentru vizionat galeria de imagini de pe telefoanele noastre.   ...continuare.

Exercitiile fizice iti protejeaza creierul si inima. "Sportul e mai bun decat multe medicamente"

publicat 2024-04-17 09:30:14 (ProTV)
Exercitiile fizice iti protejeaza creierul si inima. Sportul e mai bun decat multe medicamente Este cunoscut faptul ca exercitiile fizice sunt bune pentru sanatatea mintala si pentru sanatatea inimii, iar acum un nou studiu sugereaza ca toate trei lucreaza împreuna. ...continuare.

Cat de periculoase pot fi telefoanele mobile si retelele sociale pentru copii. Solutii pentru parinti

publicat 2024-04-17 09:15:13 (ProTV)
Cat de periculoase pot fi telefoanele mobile si retelele sociale pentru copii. Solutii pentru parinti Psihologul Jonathan Haidt trage un semnal de alarma pentru parintii din întreaga lume în privinta efectelor pe care telefoanele mobile le au asupra copiilor. El a oferit câteva sfaturi despre cum îi putem ajuta pe cei mici în acest sens. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.