EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Alerta in judetul Constanta. Trei drone necunoscute au fost depistate deasupra bazei militare de la Mihail Kogalniceanu

publicat 2024-04-17 13:30:13 (ProTV)
Alerta in judetul Constanta. Trei drone necunoscute au fost depistate deasupra bazei militare de la Mihail Kogalniceanu Alerta în judetul Constanta. Trei drone au fost observate de militari în apropiere de baza militara de la Mihail Kogalniceanu. ...continuare.

Accidentul de la 2 Mai. CSM amana solutionarea cererii de suspendare din functie a judecatoarei Ioana Ancuta Popoviciu

publicat 2024-04-17 13:30:13 (ProTV)
Accidentul de la 2 Mai. CSM amana solutionarea cererii de suspendare din functie a judecatoarei Ioana Ancuta Popoviciu Consiliul Superior al Magistraturii amâna, pentru data de 24 aprilie, solutionarea cererii de suspendare din functie a judecatoarei Ioana Ancuta Popoviciu, judecatoarea care solutioneaza dosarul lui Vlad Pascu. ...continuare.

Tanar filmat in timp ce vandalizeaza mai multe masini parcate, in Suceava

publicat 2024-04-17 13:30:13 (ProTV)
Tanar filmat in timp ce vandalizeaza mai multe masini parcate, in Suceava Un individ de 23 de ani din Suceava a speriat un întreg cartier marti-noapte, dupa ce a baut zdravan si a lovit mai multe masini parcate lânga blocul în care locuia. ...continuare.

Serviciul lansat in premiera globala in Romania de Revolut. Ce poti face de acum direct din aplicatie

publicat 2024-04-17 13:30:13 (ProTV)
Serviciul lansat in premiera globala in Romania de Revolut. Ce poti face de acum direct din aplicatie Banca digitala Revolut care are în România 3,5 milioane de clienti retail si peste 40 de milioane de clienti la nivel global, a anuntat miercuri lansarea ofertei sale de refinantare a creditelor, în premiera globala, pe piata din România. ...continuare.

Ursul din Ciolpani a fost vazut din nou. Autoritatile au pornit o operatiune de cautare. A fost emis mesaj RO-Alert

publicat 2024-04-17 13:30:13 (ProTV)
Ursul din Ciolpani a fost vazut din nou. Autoritatile au pornit o operatiune de cautare. A fost emis mesaj RO-Alert Un urs a fost vazut în localitatea Tâncabesti, miercuri dimineata, iar populatia din zona a primit un mesaj RO-Alert în care autoritatile îndeamna cetatenii sa nu iasa din casa. ...continuare.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc. Se interzic pacanelele in localitatile mici

publicat 2024-04-17 13:30:13 (ProTV)
Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc. Se interzic pacanelele in localitatile mici Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea prin care se interzic jocurile de noroc de tip „slot machine” în localitatile care au sub 15.000 de locuitori. ...continuare.

A intrat in vigoare. Toate restaurantele si barurile sunt obligate sa ofere acest produs gratuit tuturor clientilor

publicat 2024-04-17 13:30:13 (ProTV)
A intrat in vigoare. Toate restaurantele si barurile sunt obligate sa ofere acest produs gratuit tuturor clientilor Restaurantele, barurile, cantinele si chiar firmele de catering vor fi obligate, prin lege, sa le ofere apa potabila clientilor care vor cere, scrie profit.ro. ...continuare.

Invatator din Buzau, condamnat dupa ce a agresat sexual o eleva. Trebuie sa-i plateasca daune de 25.000 de lei

publicat 2024-04-17 13:30:13 (ProTV)
Invatator din Buzau, condamnat dupa ce a agresat sexual o eleva. Trebuie sa-i plateasca daune de 25.000 de lei Un învatator din cadrul Scolii Gimnaziale Magura a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.   ...continuare.

Schimbare drastica de vreme in Romania. Zona in care stratul de zapada a ajuns sa masoare 52 cm. "Nu mai pot merge in tricou"

publicat 2024-04-17 13:30:13 (ProTV)
Schimbare drastica de vreme in Romania. Zona in care stratul de zapada a ajuns sa masoare 52 cm. Nu mai pot merge in tricou Schimbare drastica de vreme, dupa temperaturile estivale de zilele trecute. La munte a nins si vremea s-a racit, dar meterologii atrag atentia ca este vorba, de fapt, de valori normale pentru jumatatea lunii aprilie. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.