EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Doliu national in Kosovo, dupa ce doua femei au fost ucise in mai putin de o saptamana. "O mare amenintare"

publicat 2024-04-17 17:00:22 (ProTV)
Doliu national in Kosovo, dupa ce doua femei au fost ucise in mai putin de o saptamana. O mare amenintare Drapelele erau în berna miercuri în Kosovo, marcând o zi de doliu national dupa uciderea a doua femei în mai putin de o saptamâna, relateaza AFP.   ...continuare.

Boala rusinoasa provocata de o "tulpina mutant". "Are potentialul de a se raspandi la nivel national si international"

publicat 2024-04-17 16:45:19 (ProTV)
Boala rusinoasa provocata de o tulpina mutant. Are potentialul de a se raspandi la nivel national si international O tulpina mutant de variola maimutei cu „nou potential pandemic" a fost descoperita într-un mic oras din Republica Democrata Congo. Noua varianta de virus este descendenta a variantei initiale, dar este mult mai infectioasa si mai greu de depistat prin te ...continuare.

"Le-a spus tuturor sa dea multi bani ca sa ajunga in rai". Un preot beat a facut scandal la o nunta

publicat 2024-04-17 16:30:16 (ProTV)
Le-a spus tuturor sa dea multi bani ca sa ajunga in rai. Un preot beat a facut scandal la o nunta Un preot beat a stricat complet nunta unui cuplu. Cel mai important eveniment din viata tinerilor casatoriti s-a dovedit a fi un dezastru.   ...continuare.

Guvernul vrea sa privatizeze, partial, una dintre cele mai cunoscute companii romanesti din istorie

publicat 2024-04-17 16:30:16 (ProTV)
Guvernul vrea sa privatizeze, partial, una dintre cele mai cunoscute companii romanesti din istorie Guvernul negociaza cu doua mari companii din Qatar si Emiratele Unite vânzarea unui pachet de actiuni al companiei aeriene nationale TAROM.   ...continuare.

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon ale Fortelor Aeriene Regale Olandeze au aterizat la Fetesti | VIDEO

publicat 2024-04-17 16:30:16 (ProTV)
Trei aeronave F-16 Fighting Falcon ale Fortelor Aeriene Regale Olandeze au aterizat la Fetesti | VIDEO Trei aeronave F-16 Fighting Falcon ale Fortelor Aeriene Regale Olandeze, care vor fi puse la dispozitia Centrului european de instruire F-16, au aterizat, miercuri, la Baza 86 Aeriana de la Borcea, anunta MApN.     ...continuare.

Metoda inedita prin care o femeie a incercat sa obtina un imprumut. Cum a aparut in incinta bancii | VIDEO

publicat 2024-04-17 16:15:24 (ProTV)
Metoda inedita prin care o femeie a incercat sa obtina un imprumut. Cum a aparut in incinta bancii | VIDEO O femeie a fost arestata dupa ce a încercat sa obtina un împrumut de 2.000 de lire sterline pentru un barbat decedat, pe care l-a adus la banca într-un scaun cu rotile.   ...continuare.

Climate Change Summit Awards premiaza tinerii si IMM-urile ce propun solutii practice la provocarile climatice

publicat 2024-04-17 16:15:24 (ProTV)
Climate Change Summit Awards premiaza tinerii si IMM-urile ce propun solutii practice la provocarile climatice Climate Change Summit, cel mai mare eveniment regional pe tema schimbarilor climatice, sustine si premiaza solutii inovatoare si transformatoare din Europa Centrala si de Est care abordeaza provocarile de mediu. ...continuare.

Delir la Kremlin. Rusia ataca Ucraina, dar anunta ca isi retrage trupele de "mentinerea pacii" dintr-o alta zona a lumii

publicat 2024-04-17 16:15:24 (ProTV)
Delir la Kremlin. Rusia ataca Ucraina, dar anunta ca isi retrage trupele de mentinerea pacii dintr-o alta zona a lumii Rusia a început retragerea trupelor de ”mentinerea pacii” din Nagorno Karabah, a anuntat, miercuri, purtatorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit RIA Novosti. ...continuare.

Raport: Jumatate din rachetele lansate de Iran asupra Israelului au esuat la lansare

publicat 2024-04-17 16:15:24 (ProTV)
Raport: Jumatate din rachetele lansate de Iran asupra Israelului au esuat la lansare Atacurile cu rachete si drone ale Iranului asupra Israelului au esuat în mare parte. Multe dintre drone si rachete au fost fie interceptate, fie au functionat defectuos.   ...continuare.

Statele in care medicii pediatri cer interzicerea prin lege a lovirii copiilor de catre parinti. "Sunt periculos de vagi"

publicat 2024-04-17 16:15:24 (ProTV)
Statele in care medicii pediatri cer interzicerea prin lege a lovirii copiilor de catre parinti. Sunt periculos de vagi Federatia pediatrilor britanici a cerut miercuri interzicerea lovirii copiilor de catre parinti în Anglia si Irlanda de Nord, criticând actuala lege ca fiind „periculos de vaga" deoarece permite aplicarea de pedepse „rezonabile”.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.