EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce le-a cerut magistratilor Mirel, studentul din Timisoara care si-a ucis cu bestialitate iubita. Decizia instantei

publicat 2024-04-17 18:30:24 (ProTV)
Ce le-a cerut magistratilor Mirel, studentul din Timisoara care si-a ucis cu bestialitate iubita. Decizia instantei Tânarul student la Facultatea de Medicina din Timisoara, Mirel Dragomir, care în 22 martie si-a ucis iubita, studenta si ea la aceeasi facultate, a cerut sa fie plasat în arest la domiciliu.   ...continuare.

Avertizare ANM de vreme severa imediata. Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete

publicat 2024-04-17 18:30:24 (ProTV)
Avertizare ANM de vreme severa imediata. Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dupa-amiaza, mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de vijelii puternice si averse pentru judetele Tulcea, Constanta, Ialomita si Calarasi. ...continuare.

Un recidivist a omorat o femeie si i-a ascuns trupul pe un teren de langa fostul poligon de tragere din Petrosani

publicat 2024-04-17 18:30:24 (ProTV)
Un recidivist a omorat o femeie si i-a ascuns trupul pe un teren de langa fostul poligon de tragere din Petrosani Un barbat a fost retinut de procurorii din Petrosani dupa ce, în urma cu doua luni, a omorât o femeie si i-a ascuns trupul pe un teren din apropierea fostului poligon de tragere din Petrosani.   ...continuare.

Primele concluzii privind mortile suspecte de la Sf. Pantelimon: "Sesizarile au la baza o comunicare defectuoasa"

publicat 2024-04-17 18:15:20 (ProTV)
Primele concluzii privind mortile suspecte de la Sf. Pantelimon: Sesizarile au la baza o comunicare defectuoasa Corpul de Control al ministrului Sanatatii a transmis, miercuri, concluzii preliminare dupa controlul de la Spitalul Sf. Pantelimon, unde mai multe persoane internate la ATI ar fi murit în urma administrarii defectuoase a unui medicament.     ...continuare.

Patania unui politist sub acoperire la un protest. A primit despagubiri de 23,5 milioane de dolari. Ce i-au facut colegii

publicat 2024-04-17 18:15:20 (ProTV)
Patania unui politist sub acoperire la un protest. A primit despagubiri de 23,5 milioane de dolari. Ce i-au facut colegii Un judecator din St. Louis a acordat, luni, aproape 23,5 milioane de dolari unui fost ofiter de politie care a fost batut de colegii sai în timp ce lucra sub acoperire în timpul unui protest. ...continuare.

Rusi acuzati de "inalta tradare" sau de implicare intr-o "organizatie terorista", arestati de FSB. Faptele atribuite

publicat 2024-04-17 18:15:20 (ProTV)
Rusi acuzati de inalta tradare sau de implicare intr-o organizatie terorista, arestati de FSB. Faptele atribuite Mai multi cetateni rusi acuzati de „înalta tradare" sau de implicare într-o „organizatie terorista" în folosul Ucrainei, au fost arestati de FSB, fortele de securitate rusa, pentru sprijinirea sau spionajul tarii atacate de Rusia. ...continuare.

(P) National Golf & Country Club anunta un parteneriat strategic cu LOFT Group

publicat 2024-04-17 18:15:20 (ProTV)
(P) National Golf & Country Club anunta un parteneriat strategic cu LOFT Group National Golf & Country Club, comunitatea de golf de elita, situata într-unul din cele mai frumoase resorturi din tara si la mai putin de 37 km de Bucuresti, are placerea de a anunta înfiintarea unui parteneriat strategic cu prestigiosul LOFT Group.   ...continuare.

Ce a patit o femeie dupa ce i-a cerut unui barbat 30.000 de lei pentru a nu-l denunta cu privire la un presupus viol

publicat 2024-04-17 18:00:28 (ProTV)
Ce a patit o femeie dupa ce i-a cerut unui barbat 30.000 de lei pentru a nu-l denunta cu privire la un presupus viol O femeie de 30 de ani a fost retinuta de politisti, dupa ce a santajat un barbat caruia i-a cerut 30.000 de lei pentru a nu-l denunta la Politie pentru un presupul viol comis asupra unei minore.   ...continuare.

Caz dramatic in Prahova. Angajata unei unitati militare din Bucuresti si-ar fi batut bebelusul

publicat 2024-04-17 18:00:26 (ProTV)
Caz dramatic in Prahova. Angajata unei unitati militare din Bucuresti si-ar fi batut bebelusul Un caz dramatic petrecut în Prahova a ajuns pe masa procurorilor militari. O angajata a unei unitati militare din Capitala este banuita ca si-ar fi agresat bebelusul. ...continuare.

Metodele prin care mai multi braconieri din Romania puteau prinde peste in valoare de 1.000 de euro pe zi

publicat 2024-04-17 17:45:35 (ProTV)
Metodele prin care mai multi braconieri din Romania puteau prinde peste in valoare de 1.000 de euro pe zi În plina perioada de prohibitie a fost facuta o captura impresionanta de echipamente folosite la braconaj piscicol. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.