EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce primesc acum angajatii de Paste, din partea companiilor. Primele si cosurile cu produse sunt o amintire

publicat 2024-04-17 19:45:19 (ProTV)
Ce primesc acum angajatii de Paste, din partea companiilor. Primele si cosurile cu produse sunt o amintire Primele, cosurile cu bunatati sau voucherele primite cadou în mod traditional de Paste nu se mai regasesc în bugetele multor companii din tara noastra.   ...continuare.

Guvernul vrea 15 miliarde de euro investitii din Qatar: "Prioritatea este Portul Constanta"

publicat 2024-04-17 19:45:19 (ProTV)
Guvernul vrea 15 miliarde de euro investitii din Qatar: Prioritatea este Portul Constanta Guvernul roman spera sa-i atraga pe investitorii din Qatar. Oficialii nostri au pus pe masa seicilor din bogatul stat propuneri care totalizeaza posibile investitii de 15 miliarde de euro. ...continuare.

Restrictii impuse pe Autostrada Soarelui, inclusiv de Paste si 1 Mai. Care este motivul si de cand se va inchide drumul

publicat 2024-04-17 19:45:19 (ProTV)
Restrictii impuse pe Autostrada Soarelui, inclusiv de Paste si 1 Mai. Care este motivul si de cand se va inchide drumul Cei care vor sa ajunga la mare cu masina trebuie sa stie ca mai multe restrictii vor fi impuse pe Autostrada Soarelui, inclusiv în timpul vacantei de 1 Mai si Paste, pentru lucrari la o bucata din Autostrada A0. ...continuare.

Capsunile romanesti s-au copt cu trei saptamani mai devreme decat anul trecut. Cat costa un kilogram in piete

publicat 2024-04-17 19:45:19 (ProTV)
Capsunile romanesti s-au copt cu trei saptamani mai devreme decat anul trecut. Cat costa un kilogram in piete Udate de ploi, capsunile românesti s-au copt în câmp cu trei saptamâni mai devreme decât anul trecut. Pentru ca e prima recolta, la piata, fructele noastre costa între 25 si 40 de lei, dublu fata de cele grecesti. ...continuare.

O noua lovitura asupra Israelului. "Un atac complex cu rachete ghidate si drone explozive"

publicat 2024-04-17 19:30:23 (ProTV)
O noua lovitura asupra Israelului. Un atac complex cu rachete ghidate si drone explozive Gruparea siita libaneza Hezbollah a anuntat miercuri ca a atacat un centru de comanda israelian, în apropiere de frontiera, ca riposta la pierderea a cel putin trei luptatori în urma loviturilor israeliene de marti, transmite AFP. ...continuare.

Cutremur puternic, cu magnitudinea 6,3, raportat miercuri. Unde a fost resimtit

publicat 2024-04-17 19:30:23 (ProTV)
Cutremur puternic, cu magnitudinea 6,3, raportat miercuri. Unde a fost resimtit Un cutremur cu magnitudinea de moment de 6,3 s-a produs, miercuri, la o adâncime de 25,7 kilometri, în sudul Japoniei, potrivit Institutului American de Geofizica USGS. ...continuare.

Furtuna Renata a lovit Romania. Temperaturile au scazut brusc si cu 25 de grade. Zone intregi sunt acoperite de zapada

publicat 2024-04-17 19:30:23 (ProTV)
Furtuna Renata a lovit Romania. Temperaturile au scazut brusc si cu 25 de grade. Zone intregi sunt acoperite de zapada Dupa caldura de vara de zilele trecute, vremea s-a racit brusc. Furtuna Renata, care a adus un val de aer polar în Europa, a ajuns si la noi cu ploi, grindina si vijelii.   ...continuare.

Cel putin un mort, in urma ploilor abundente si a inundatiilor din Emiratele Arabe Unite. Explicatia fenomenului extrem

publicat 2024-04-17 19:30:23 (ProTV)
Cel putin un mort, in urma ploilor abundente si a inundatiilor din Emiratele Arabe Unite. Explicatia fenomenului extrem Orasul Dubai a fost paralizat, marti, iar activitatea nu se desfasura normal nici miercuri, din cauza inundatiilor provocate de ploi torentiale record. ...continuare.

Consecinte devastatoare pentru NATO daca Rusia va castiga razboiul. Ce s-ar intampla cu Romania

publicat 2024-04-17 19:30:23 (ProTV)
Consecinte devastatoare pentru NATO daca Rusia va castiga razboiul. Ce s-ar intampla cu Romania Victoria rusilor în Ucraina ar avea consecinte devastatoare pentru NATO, se arata într-un raport al Institutului pentru Studiul Razboiului (ISW), o organizatie americana de analiza a miscarilor pe front. ...continuare.

Cum a incercat cetateanul turc care a transat o femeie din Bucuresti sa isi construiasca un alibi. Unde a mers dupa crima

publicat 2024-04-17 19:30:23 (ProTV)
Cum a incercat cetateanul turc care a transat o femeie din Bucuresti sa isi construiasca un alibi. Unde a mers dupa crima Continua cercetarile în cazul cetateanului turc acuzat ca a ucis o femeie de 38 de ani din Capitala si i-a aruncat trupul în saci lânga autostrada.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.