EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Turcia il acuza pe premierul Israelului ca "trage regiunea in razboi pentru a ramane la putere"

publicat 2024-04-17 23:30:14 (ProTV)
Turcia il acuza pe premierul Israelului ca trage regiunea in razboi pentru a ramane la putere Turcia l-a acuzat miercuri pe premierul israelian Benjamin Netanyahu ca intentioneaza sa traga Orientul Mijlociu în razboi „pentru a ramâne la putere", pe fondul unui conflict sângeros în Fâsia Gaza cu miscarea palestiniana Hamas.   ...continuare.

Momentul in care o femeie a fost prinsa de o scara rulanta, de la brau in jos. A fost ranita grav

publicat 2024-04-17 23:30:14 (ProTV)
Momentul in care o femeie a fost prinsa de o scara rulanta, de la brau in jos. A fost ranita grav O femeie prinsa de scara rulanta de la brâu în jos a fost salvata, într-un supermarket din Shanghai, China. A fost grav ranita si a avut nevoie de o grefa de piele. ...continuare.

Cum arata meniul de lux de la Coachella. Cat costa experienta VIP de la festivalul Coachella

publicat 2024-04-17 22:15:20 (ProTV)
Cum arata meniul de lux de la Coachella. Cat costa experienta VIP de la festivalul Coachella În gradina exclusivista Rose Garden de la Coachella, cei care au bilete VIP se bucura de mâncaruri exclusiviste.   ...continuare.

MAE: Doua grupuri de cetateni romani, blocate pe Aeroportul din Dubai

publicat 2024-04-17 22:15:20 (ProTV)
MAE: Doua grupuri de cetateni romani, blocate pe Aeroportul din Dubai Doua grupuri de cetateni români, ale caror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul International Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afecteaza teritoriul Emiratelor Arabe Unite, informeaza MAE. ...continuare.

Gafa jenanta a lui Marcel Ciolacu in Qatar. Premierul a incurcat "lectia" cu "erectia". VIDEO

publicat 2024-04-17 22:15:20 (ProTV)
Gafa jenanta a lui Marcel Ciolacu in Qatar. Premierul a incurcat lectia cu erectia. VIDEO Marcel Ciolacu a facut o gafa jenanta în timpul unor declaratii de presa sustinute în Qatar. Desi avea discursul scris, premierul s-a încurcat si în loc de „lectie” a pronuntat... „erectie”. ...continuare.

Hezbollah a lansat rachete si drone spre nordul Israelului.14 soldati si patru civili israelieni au fost raniti

publicat 2024-04-17 22:00:14 (ProTV)
Hezbollah a lansat rachete si drone spre nordul Israelului.14 soldati si patru civili israelieni au fost raniti Hezbollahul libanez a declarat, miercuri, ca a lansat rachete si drone asupra unei instalatii militare din nordul Israelului, un incident despre care armata israeliana (IDF) a anuntat ca s-a soldat cu ranirea a 14 soldati si a patru civili israelieni.   ...continuare.

Ce au patit mai multe femei care au ramas gravide in timp ce luau Ozempic, un tratament pentru diabet. "Nu ma puteam opri"

publicat 2024-04-17 22:00:14 (ProTV)
Ce au patit mai multe femei care au ramas gravide in timp ce luau Ozempic, un tratament pentru diabet. Nu ma puteam opri Mai multe femei au ramas însarcinate în mod surprinzator în timp ce luau medicamente pentru slabit, respectiv Ozempric, în ciuda faptului ca luau anticonceptionale sau aveau un istoric de probleme de fertilitate.   ...continuare.

Locul in care aurul iese singur din pamant. Daca l-ar aduna cineva, ar castiga 6.000 de dolari pe zi

publicat 2024-04-17 21:30:14 (ProTV)
Locul in care aurul iese singur din pamant. Daca l-ar aduna cineva, ar castiga 6.000 de dolari pe zi Mont Erebus, unul dintre cei doi vulcani activi din Antarctica este cunoscut pentru emiterea zilnica de gaze ce contin aproximativ 80 de grame de aur cristalizat, evaluat la circa 6.000 de dolari, conform specialistilor. ...continuare.

Corvinul Hunedoara s-a calificat in finala Cupei Romaniei. Echipa din liga secunda nu a avut mila de FC Voluntari

publicat 2024-04-17 21:30:14 (ProTV)
Corvinul Hunedoara s-a calificat in finala Cupei Romaniei. Echipa din liga secunda nu a avut mila de FC Voluntari Performanta uriasa reusita de Corvinul Hunedoara. Echipa din liga secunda s-a calificat, miercuri, în finala Cupei României. ...continuare.

Ghidul ANAF pentru contribuabilii care isi inchiriaza locuintele si alte proprietati. Ce trebuie sa faca pana pe 25 mai

publicat 2024-04-17 21:15:12 (ProTV)
Ghidul ANAF pentru contribuabilii care isi inchiriaza locuintele si alte proprietati. Ce trebuie sa faca pana pe 25 mai Contribuabilii care îsi închiriaza locuintele, ori ale bunuri mobile si imobile, au obligatia sa depuna o declaratie la ANAF, pâna la finalul lunii mai. ANAF a publicat Ghidul contribuabilului care încaseaza venituri din închirieri. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.