EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




SUA: Guvernul va investiga Nvidia, Microsoft si OpenAI in domeniul inteligentei artificiale

publicat 2024-06-07 08:30:08 (Mediafax)
SUA: Guvernul va investiga Nvidia, Microsoft si OpenAI in domeniul inteligentei artificiale Potrivit cotidianului, Departamentul de Justitie va conduce ancheta privind Nvidia, designer de semiconductori, in timp ce Comisia Federala pentru Comert din SUA (FTC) se va concentra asupra OpenAI si Microsoft. ...continuare.

Nvidia devanseaza Apple ca a doua cea mai valoroasa companie din lume

publicat 2024-06-06 18:15:08 (Mediafax)
Nvidia devanseaza Apple ca a doua cea mai valoroasa companie din lume Doar Microsoft este o companie mai valoroasa listata la bursa, in timp ce Apple a cazut pe locul trei, potrivit Sky News. ...continuare.

Victor Armaselu, vicepresedinte, Samsung Electronics Romania si Bulgaria: Valoarea vanzarilor de televizoare de pe plan local s-a mentinut la circa 400 mil. euro in 2023. Per total s-au vandut aprox. 1,3 milioane de unitati. Anul acesta sunt doua evenimente sportive majore care ar putea impulsiona cresterea vanzarilor

publicat 2024-06-06 11:45:18 (Ziarul-Financiar)
Victor Armaselu, vicepresedinte, Samsung Electronics Romania si Bulgaria:  Valoarea vanzarilor de televizoare de pe plan local s-a mentinut la circa 400 mil. euro in 2023. Per total s-au vandut aprox. 1,3 milioane de unitati. Anul acesta sunt doua evenimente sportive majore care ar putea impulsiona cresterea vanzarilor Victor Armaselu, vicepresedinte, Samsung Electronics Romania si Bulgaria: Anul acesta, piata poate fi influentata de mai multi factori, inclusiv de evolutia economiei locale, schimbarile in preferintele consumatorilor si chiar de evenimentele speciale care au loc intr-o anumita perioada. De exemplu, anul acesta, doua evenimente sportive majore, Euro Cup si Jocurile Olimpice, au creat un interes sporit in achizitionarea de televizoare pentru a urmari transmisiunile live si pentru a fi la... ...continuare.

Business MAGAZIN. Febra dupa inteligenta artificiala il consuma si pe Musk: Miliardarul a deturnat o comanda de mii de chip-uri AI de la Tesla catre X si xAI

publicat 2024-06-05 18:00:17 (Ziarul-Financiar)
Business MAGAZIN. Febra dupa inteligenta artificiala il consuma si pe Musk: Miliardarul a deturnat o comanda de mii de chip-uri AI de la Tesla catre X si xAI Autor: Iulian Tenchiu Elon Musk a anuntat cu surle si trambite ca Tesla se va transforma "intr-un lider al inteligentei artificiale si roboticii", o ambitie care necesita mii de procesoare foarte scumpe de la Nvidia. In acest scop, miliardarul a deturnat o comanda uriasa de procesoare de la Tesla catre xAi si X, companiile sale de inteligenta artificiala si social-media, scrie CNCB. ...continuare.

Un nou jucator intra puternic in piata AI: Samsung este la un pas sa bata palma cu Nvidia pentru a furniza chip-uri de memorie cu o noua tehnologie de mare viteza

publicat 2024-06-05 18:00:17 (Ziarul-Financiar)
Un nou jucator intra puternic in piata AI: Samsung este la un pas sa bata palma cu Nvidia pentru a furniza chip-uri de memorie cu o noua tehnologie de mare viteza Autor: Andrei Serbanescu Actiunile Samsung Electronics au crescut miercuri dimineata cu pana la 3,6%, pe fondul asteptarilor ca firma va furniza cipuri de memorie de mare viteza catre Nvidia in urmatoarele luni, scrie FT. ...continuare.

Guangzhou din China, un centru comercial international major, investeste 1,4 miliarde dolari in infrastructura pentru masini zburatoare

publicat 2024-06-05 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Guangzhou din China, un centru comercial international major, investeste 1,4 miliarde dolari in infrastructura pentru masini zburatoare Autor: Catalina Apostoiu Guangzhou va investi peste 10 miliarde de yuani (1,4 miliarde de dolari) pana in 2027 in "economia de joasa altitudine", servicii care opereaza in spatiul aerian cu mult sub aviatia comerciala, in conditiile in care guvernul chinez este in cautare de noi motoare pentru accelerarea cresterii economice firave, potrivit Nikkei. ...continuare.

Rusia ataca Jocurile Olimpice de la Paris cu un Tom Cruise fals

publicat 2024-06-04 15:15:10 (Mediafax)
Rusia ataca Jocurile Olimpice de la Paris cu un Tom Cruise fals Plangerea se regaseste intr-un raport Microsoft: o retea de grupuri afiliate Rusiei desfasoara "campanii de influenta negativa" impotriva Frantei, a lui Emmanuel Macron, a Comitetului Olimpic International (CIO) si a Jocurile de la Paris, cu mai putin de 80 de zile inainte de eveniment, dezvaluie multinationala americana. ...continuare.

Apar primele rezultate ale marilor companii din Romania: Gigantul sud-coreean Samsung aproape ca si-a dublat profitul din Romania in 2023: a avut un castig net de 169 mil. lei la afaceri de 5,6 mld. lei

publicat 2024-06-04 12:00:19 (Ziarul-Financiar)
Apar primele rezultate ale marilor companii din Romania: Gigantul sud-coreean Samsung aproape ca si-a dublat profitul din Romania in 2023: a avut un castig net de 169 mil. lei la afaceri de 5,6 mld. lei Autor: Ioana Nita Samsung Electronics Romania, subsidiara locala a gigantului sud-coreean care domina piata globala de smartphone-uri, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri neta de 5,6 miliarde lei (1,1 mld. euro), in usoara scadere (-1%) fata de 2022, in timp ce profitul net aproape ca s-a dublat, conform datelor raportate la Ministerul de Finante. Mai exact, subsidiara locala Samsung a avut un profit net de 169 milioane lei (33,9 mil. euro) in 2023, comparativ cu 86 milioane lei... ...continuare.

Microsoft investeste in Suedia peste trei miliarde de dolari in domeniul inteligentei artificiale

publicat 2024-06-03 17:00:08 (Mediafax)
Microsoft investeste in Suedia peste trei miliarde de dolari in domeniul inteligentei artificiale Microsoft va instrui 250.000 de persoane pana in 2027 pentru a spori cunostintele si competentele in domeniul inteligentei artificiale si, de asemenea, va creste capacitatea celor trei centre de date din tara, a precizat compania. ...continuare.

Victor Armaselu, vicepresedinte Samsung Electronics Romania si Bulgaria: Tehnologia AI duce experienta de vizionare la urmatorul nivel. Noua noastra gama de televizoare Neo QLED are integrate functii AI care imbunatatesc calitatea imaginii si sunetul pentru o experienta personalizata.

publicat 2024-05-31 20:45:15 (Ziarul-Financiar)
Victor Armaselu, vicepresedinte Samsung Electronics Romania si Bulgaria: Tehnologia AI duce experienta de vizionare la urmatorul nivel. Noua noastra gama de televizoare Neo QLED are integrate functii AI care imbunatatesc calitatea imaginii si sunetul pentru o experienta personalizata. Noua gama de televizoare premium Samsung Neo QLED, cu rezolutii 4K si 8K, marcheaza o schimbare majora in industria electronicelor de consum, aducand in prim-plan tehnologia inteligentei artificiale (AI) prin integrarea unor functii AI care imbunatatesc calitatea imaginii si sunetul in timp real pentru a crea o experienta de vizionare personalizata. Functii inovatoare precum AI Upscaling, Active Voice Amplifier Pro si AI Auto Game Mode revolutioneaza modul in care utilizatorii interactioneaza... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.