EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Printul William a revenit la indatoririle regale. Cum a aparut viitorul rege dupa ce sotia sa a anuntat ca are cancer | FOTO

publicat 2024-04-18 22:15:12 (ProTV)
Printul William a revenit la indatoririle regale. Cum a aparut viitorul rege dupa ce sotia sa a anuntat ca are cancer | FOTO Printul William al Marii Britanii a revenit joi la îndatoririle publice, pentru prima data de când sotia sa Kate a dezvaluit ca face chimioterapie preventiva pentru cancer.   ...continuare.

Intalnire de taina la Damasc. Presa din Siria: Seful Serviciului Secret din Romania, fata in fata cu Bashar al-Assad

publicat 2024-04-18 22:00:12 (ProTV)
Intalnire de taina la Damasc. Presa din Siria: Seful Serviciului Secret din Romania, fata in fata cu Bashar al-Assad Un diplomat european a dezvaluit, miercuri, pentru Syria TV, ca Serviciului Secret din România a vizitat Siria si s-a întâlnit cu presedintele Bashar al-Assad si cu directorul serviciilor de informatii siriene, Hossam Luke. ...continuare.

Tentativa de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit sa ajute serviciile speciale ruse

publicat 2024-04-18 22:00:12 (ProTV)
Tentativa de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit sa ajute serviciile speciale ruse Ucraina anunta ca a fost dejucat un complot de asasinare a presedintelui Volodimir Zelenski. Presa din Ucraina scrie ca presupusul criminal este un cetatean polonez care îsi oferise serviciile spionajului militar rusesc.   ...continuare.

Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o astepta de multa vreme

publicat 2024-04-18 22:00:12 (ProTV)
Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o astepta de multa vreme Horoscop 19 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Stirile ProTV. Ne asteptam la surprize placute si o sa ne straduim sa le facem si noi pe plac celor pe care-i iubim, ca avem nevoie de emotii pozitive.   ...continuare.

Accident tragic in Kenya. Au murit seful armatei si inca noua persoane, dupa ce s-au prabusit cu elicopterul

publicat 2024-04-18 21:45:10 (ProTV)
Accident tragic in Kenya. Au murit seful armatei si inca noua persoane, dupa ce s-au prabusit cu elicopterul Un elicopter militar s-a prabusit în Kenya. Zece persoane au murit, între care si seful armatei din aceasta tara, a anuntat presedintele William Ruto într-un discurs televizat. ...continuare.

Argentina, cerere oficiala de a deveni "partener global" NATO. Documentul a fost primit de Mircea Geoana

publicat 2024-04-18 21:45:10 (ProTV)
Argentina, cerere oficiala de a deveni partener global NATO. Documentul a fost primit de Mircea Geoana Argentina a solicitat oficial sa devina „partener global” NATO, în cadrul unei întâlniri a ministrului Apararii, Luis Petri, cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, la Bruxelles. ...continuare.

O femeie si patru copii din Cluj au fost dusi de urgenta la spital cu stari de somnolenta. Motivul pentru care se simteau rau

publicat 2024-04-18 21:45:10 (ProTV)
O femeie si patru copii din Cluj au fost dusi de urgenta la spital cu stari de somnolenta. Motivul pentru care se simteau rau O femeie si patru copii, cu vârste cuprinse între trei si opt ani, au fost transportati, joi seara, la spital de catre echipaje medicale din Cluj.   ...continuare.

Caracatita lui Piedone: 46 de rude, interpusi si interlopi care impart functii si averi fabuloase

publicat 2024-04-18 21:30:15 (ProTV)
Caracatita lui Piedone: 46 de rude, interpusi si interlopi care impart functii si averi fabuloase În jurul lui Cristian Victor Popescu Piedone exista zeci de rude si persoane de încredere care au ocupat sau ocupa functii publice de conducere în primariile conduse de acesta. ...continuare.

Data clara pentru aderarea Romaniei la Schengen cu frontierele terestre. Noi discutii in iunie

publicat 2024-04-18 21:15:11 (ProTV)
Data clara pentru aderarea Romaniei la Schengen cu frontierele terestre. Noi discutii in iunie Comisarul European pentru Afaceri Interne, Ylva Johansson, a declarat, joi, ca în urma cu doua zile a propus Consiliului sa stabileasca în acest an data la care sa se elimine controalele interne la frontierele terestre pentru România si Bulgaria. ...continuare.

Decizia care ar putea dinamita Orientul Mijlociu. Anuntul oficial va fi facut in curand

publicat 2024-04-18 21:15:11 (ProTV)
Decizia care ar putea dinamita Orientul Mijlociu. Anuntul oficial va fi facut in curand Guvernul spaniol va decide în saptamânile urmatoare sa recunoasca Palestina ca stat, indiferent daca alte state membre ale UE se vor alatura sau nu acestui demers, relateaza joi agentia EFE. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.