EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cristian Pirvulescu: A fost un atac "farmaceutic"al Israelului, Iranul se va preface ca nu a existat nimic

publicat 2024-04-19 10:00:13 (ProTV)
Cristian Pirvulescu: A fost un atac farmaceutical Israelului, Iranul se va preface ca nu a existat nimic Israelul a lansat vineri dimineata un atac asupra Iranului, dupa atacurile iraniene asupra teritoriului sau de la sfârsitul saptamânii trecute.   ...continuare.

Alexandra Duli, eliminata din competitia Survivor All Stars! Ce i-a spus lui Zanni, cand l-a imbratisat de ramas bun

publicat 2024-04-19 10:00:13 (ProTV)
Alexandra Duli, eliminata din competitia Survivor All Stars! Ce i-a spus lui Zanni, cand l-a imbratisat de ramas bun Cei doi au flirtat în repetate rânduri în ultimele zile, spre nemultumirea Anei Porgras.   ...continuare.

Ucraina il decoreaza pe Alain Delon pentru a-i multumi pentru sprijinul sau. "Este un simbol important"

publicat 2024-04-19 10:00:13 (ProTV)
Ucraina il decoreaza pe Alain Delon pentru a-i multumi pentru sprijinul sau. Este un simbol important Ucraina a decis sa îi acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i multumi astfel pentru sprijinul acordat tarii atacate de catre Rusia, a anuntat joi ambasadorul ucrainean în Franta, Vadim Omelcenko, la postul TV5, informeaza AFP. ...continuare.

Turista aflata la Sinaia, data disparuta dupa ce nu a mai revenit la unitatea de cazare. Semnalmentele femeii

publicat 2024-04-19 09:45:23 (ProTV)
Turista aflata la Sinaia, data disparuta dupa ce nu a mai revenit la unitatea de cazare. Semnalmentele femeii O turista care era cazata în statiunea Sinaia a fost data disparuta, în noaptea de joi spre vineri, în conditiile în care femeia nu a revenit la autoturismul aflat la aceasta unitate si nici nu a putut fi contactata. ...continuare.

Un copil a gasit mai multe oase "de dinozaur" pe o plaja unde s-au filmat scene din "Doctor Who". Ce erau de fapt

publicat 2024-04-19 09:45:23 (ProTV)
Un copil a gasit mai multe oase de dinozaur pe o plaja unde s-au filmat scene din Doctor Who. Ce erau de fapt Un baiat de 7 ani a gasit pe o plaja pe care s-a filmat serialul „Doctor Who” mai multe oase. ...continuare.

Joe Biden, ironizat in urma unei povesti cu unchiul sau mancat de canibali, dupa ce s-a prabusit cu avionul

publicat 2024-04-19 09:15:13 (ProTV)
Joe Biden, ironizat in urma unei povesti cu unchiul sau mancat de canibali, dupa ce s-a prabusit cu avionul Presedintele american Joe Biden a provocat stupoare dupa ce a povestit o istorie de familie, pe cea a unchiului sau, despre care a presupus ca a fost devorat de canibali în Noua Guinee în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. ...continuare.

De ce devin interlopii eroi populari. Sociolog: "La Bucuresti avem de ales intre un olimpic si un infractor"

publicat 2024-04-19 09:00:12 (ProTV)
De ce devin interlopii eroi populari. Sociolog: La Bucuresti avem de ales intre un olimpic si un infractor Românii sunt fascinati de interlopi, care ajung un fel de eroi populari pentru cei cu un anumit nivel de educatie, arata sociologul Gelu Duminica. La Bucuresti, de pilda, e batalie mare între un intelectual si un infractor pentru primarie. ...continuare.

Fatada principala a cladirii fostei Burse din Copenhaga s-a prabusit in urma incendiului. Momentul a fost filmat

publicat 2024-04-19 09:00:12 (ProTV)
Fatada principala a cladirii fostei Burse din Copenhaga s-a prabusit in urma incendiului. Momentul a fost filmat Fatada principala a fostei Burse din Copenhaga s-a prabusit la trei zile dupa ce cladirea a fost mistuita de un incendiu puternic. ...continuare.

O fana al lui Harry Styles a fost condamnata la inchisoare, dupa ce i-a trimis 8.000 de felicitari in mai putin de o luna

publicat 2024-04-19 09:00:12 (ProTV)
O fana al lui Harry Styles a fost condamnata la inchisoare, dupa ce i-a trimis 8.000 de felicitari in mai putin de o luna Myra Carvalho, în vârsta de 35 de ani, a fost condamnata la 14 saptamâni de închisoare si a primit un ordin de restrictie de 10 ani, pentru ca l-a hartuit pe Harry Styles. ...continuare.

Declaratii neasteptate ale Rihannei dupa ce a devenit mama a doi copii. "Eram doar in halate, pijamale si trening"

publicat 2024-04-19 08:45:13 (ProTV)
Declaratii neasteptate ale Rihannei dupa ce a devenit mama a doi copii. Eram doar in halate, pijamale si trening Rihanna a declarat pentru BBC ca hainele „la moda” pe care a început sa le repoarte dupa a doua nastere au dus la „redescoperirea” sa personala. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.