EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nicole Kidman va fi recompensata de American Film Institute cu un premiu pentru intreaga cariera. FOTO

publicat 2024-04-19 11:00:11 (ProTV)
Nicole Kidman va fi recompensata de American Film Institute cu un premiu pentru intreaga cariera. FOTO Vedete de la Hollywood printre care Meryl Streep, Morgan Freeman, Naomi Watts si Reese Witherspoon o vor celebra pe Nicole Kidman cu prilejul decernarii Life Achievement Award. ...continuare.

Reactia lui Banescu dupa ce preotul Nicolae Tanase a declarat ca "daca un baiat abuzeaza o fata, aceasta e si ea vinovata"

publicat 2024-04-19 10:45:12 (ProTV)
Reactia lui Banescu dupa ce preotul Nicolae Tanase a declarat ca daca un baiat abuzeaza o fata, aceasta e si ea vinovata Purtatorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Banescu, a numit afirmatiile preotului Nicolae Tanase din Valea Plopului potrivit carora „daca un baiat abuzeaza o fata, aceasta e si ea vinovata”, drept „o gândire barbar clericalizata”. ...continuare.

Horoscop lunar cu Neti Sandu 19 aprilie - 20 mai 2024. Foarte multe schimbari de macaz pentru toate zodiile

publicat 2024-04-19 10:45:12 (ProTV)
Horoscop lunar cu Neti Sandu 19 aprilie - 20 mai 2024. Foarte multe schimbari de macaz pentru toate zodiile Neti Sandu, astrologul ProTV, si Andreea Marinescu au vorbit despre ce rezerva astrele zodiilor în perioada 19 aprilie - 20 mai 2024, când soarele traverseaza zodia Taur.  ...continuare.

Tanar cercetat penal dupa ce in urma unei sicanari in trafic a amenintat cu pistolul un sofer, pe o strada din Constanta

publicat 2024-04-19 10:45:12 (ProTV)
Tanar cercetat penal dupa ce in urma unei sicanari in trafic a amenintat cu pistolul un sofer, pe o strada din Constanta Un tânar este cercetat penal dupa ce, în urma unei sicanari în trafic între el si un alt conducator auto, în statiunea Eforie Sud, a amenintat cu un pistol respectivul sofer, a informat vineri Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta. ...continuare.

Klaus Iohannis va merge intr-o vizita oficiala in Coreea de Sud, saptamana viitoare. Va fi insotit de mai multi oficiali

publicat 2024-04-19 10:45:12 (ProTV)
Klaus Iohannis va merge intr-o vizita oficiala in Coreea de Sud, saptamana viitoare. Va fi insotit de mai multi oficiali Presedintele Klaus Iohannis va efectua saptamâna viitoare, de luni pâna miercuri, o vizita oficiala în Coreea de Sud, la invitatia presedintelui Yoon Suk Yeol. ...continuare.

Observatorii AIEA nu au putut investiga o explozie la centrala nucleara de la Zaporojie

publicat 2024-04-19 10:30:15 (ProTV)
Observatorii AIEA nu au putut investiga o explozie la centrala nucleara de la Zaporojie Conducerea centralei nucleare de la Zaporojie, care este controlata de rusi, a raportat un alt incident care a implicat o drona de lupta. ...continuare.

Meta a lansat o noua unealta de inteligenta artificiala. Cum functioneaza

publicat 2024-04-19 10:30:14 (ProTV)
Meta a lansat o noua unealta de inteligenta artificiala. Cum functioneaza Meta a lansat o noua unealta de inteligenta artificiala – poate sa raspunda rapid la întrebari din diverse domenii si sa genereze în timp real imagini doar cu o simpla comanda.   ...continuare.

Patania unei tinere care a vrut sa inchirieze o locuinta gasita de Facebook. Cum a ramas fara bani. "Totul parea adevarat"

publicat 2024-04-19 10:30:14 (ProTV)
Patania unei tinere care a vrut sa inchirieze o locuinta gasita de Facebook. Cum a ramas fara bani. Totul parea adevarat O tânara din Marea Britanie a avut parte de socul vietii dupa ce a platit aproape 1.000 de euro pentru o locuinta pe care a gasit-o de închiriat pe Facebook. Femeia a fost victima unei înselatorii, relateaza Mirror. ...continuare.

O supravietuitoare a cancerului la san va alerga topless la Maratonul de la Londra. Vrea sa stearga stigmatizarea masectomiei

publicat 2024-04-19 10:30:14 (ProTV)
O supravietuitoare a cancerului la san va alerga topless la Maratonul de la Londra. Vrea sa stearga stigmatizarea masectomiei Englezoaica Louise Butcher va deveni duminica prima femeie care alearga topless la Maratonul de la Londra. Femeia a suferit în 2022 o dubla masectomie, iar prin gestul ei vrea sa ajute la stergerea stigmatului din jurul cancerului.   ...continuare.

Adolescentul care a atacat cu cutitul mai multi oameni intr-o biserica din Sydney este acuzat de terorism

publicat 2024-04-19 10:30:14 (ProTV)
Adolescentul care a atacat cu cutitul mai multi oameni intr-o biserica din Sydney este acuzat de terorism Un adolescent de 16 ani a fost inculpat pentru infractiunea de terorism joi, dupa ce doua persoane au fost ranite într-un presupus atac cu cutitul la o biserica din Sydney la începutul saptamânii.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.