EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un barbat, baricadat cu un dispozitiv exploziv in sediul Consulatului Iranului la Paris. Ce s-a intamplat dupa

publicat 2024-04-19 16:30:15 (ProTV)
Un barbat, baricadat cu un dispozitiv exploziv in sediul Consulatului Iranului la Paris. Ce s-a intamplat dupa Un barbat s-a baricadat într-o cladire a Consulatului Iranului la Paris, în arondismentul al XVI-lea, dezvaluie postul Europe1, o informatie confirmata de politie.   ...continuare.

Iranul minimizeaza atacul Israelului. Teheranul anunta ca nu cauta razbunare

publicat 2024-04-19 16:30:15 (ProTV)
Iranul minimizeaza atacul Israelului. Teheranul anunta ca nu cauta razbunare Teheranul minimizeaza exploziile de vineri atribuite Israelului si anunta ca nu intentioneaza sa se razbune, în dorinta de a evita un razboi în regiune.   ...continuare.

Descoperire neobisnuita intr-un oras din Serbia. "Cantareste 1.000 de kilograme"

publicat 2024-04-19 16:30:15 (ProTV)
Descoperire neobisnuita intr-un oras din Serbia. Cantareste 1.000 de kilograme Un cartier din Nis, oras aflat în sudul Serbiei, va fi evacuat duminica pentru a permite ridicarea unui proiectil al NATO descoperit în aceasta zona, a anuntat vineri departamentul pentru situatii de urgenta al orasului sârb.   ...continuare.

Ursula von der Leyen avertizeaza: Putin isi concentreaza atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranti

publicat 2024-04-19 15:30:12 (ProTV)
Ursula von der Leyen avertizeaza: Putin isi concentreaza atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranti Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri ca Rusia îsi concentreaza atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranti, informeaza AFP. ...continuare.

Ministerul Apararii a achizitionat trei aeronave F-16 Fighting Falcon din Norvegia. GALERIE FOTO

publicat 2024-04-19 15:30:12 (ProTV)
Ministerul Apararii a achizitionat trei aeronave F-16 Fighting Falcon din Norvegia. GALERIE FOTO Ministerul Apararii Nationale anunta ca vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achizitionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriana „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotarii Escadrilei 48 Vânatoare. ...continuare.

Edilul Mihai Chirica si numerosi functionari din Primaria Iasi, trimisi in judecata de DIICOT, in prag de alegeri

publicat 2024-04-19 14:45:13 (ProTV)
Edilul Mihai Chirica si numerosi functionari din Primaria Iasi, trimisi in judecata de DIICOT, in prag de alegeri Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecata de DIICOT în dosarul "Veranda", în legatura cu emiterea ilegala a unor autorizatii de construire, beneficiar fiind omul de afaceri Cristin Zamosteanu. ...continuare.

Tacere in Israel dupa exploziile raportate in Iran. Un singur ministru a postat un mesaj confuz, pentru care a fost criticat

publicat 2024-04-19 14:45:13 (ProTV)
Tacere in Israel dupa exploziile raportate in Iran. Un singur ministru a postat un mesaj confuz, pentru care a fost criticat Ministrul israelian al securitatii nationale, un membru important al guvernului Benjamin Netanyahu, a fost acuzat ca submineaza strategia Israelului fata de Teheran, atribuindu-i implicit responsabilitatea pentru exploziile raportate vineri dimineata în I ...continuare.

Ce sa pui in fasolea batuta ca sa-i dai gustul din copilarie. Va iesi deosebit de savuroasa

publicat 2024-04-19 14:45:13 (ProTV)
Ce sa pui in fasolea batuta ca sa-i dai gustul din copilarie. Va iesi deosebit de savuroasa Ce sa pui în fasolea batuta ca sa-i dai gustul din copilarie. Va iesi deosebit de savuroasa ...continuare.

Reactii prudente ale oficialilor politici, dupa exploziile de la Isfahan in conflictul Israel-Iran

publicat 2024-04-19 14:30:12 (ProTV)
Reactii prudente ale oficialilor politici, dupa exploziile de la Isfahan in conflictul Israel-Iran Oficiali politici îndeamna în primele reactii - foarte pruente - dupa riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladari”, relateaza AFP. ...continuare.

Un program de AI le arata patronilor cine sunt angajatii care vor sa-si dea demisia

publicat 2024-04-19 14:30:12 (ProTV)
Un program de AI le arata patronilor cine sunt angajatii care vor sa-si dea demisia Un program informatic bazat pe AI, dezvoltat de japonezi, le va indica celor responsabili care sunt angajatii ce intentioneaza sa-si dea demisia din companie.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.