EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Topul celor mai bine platiti selectioneri de la EURO 2024. Salariu "jenant" pentru Edi Iordanescu

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Topul celor mai bine platiti selectioneri de la EURO 2024. Salariu jenant pentru Edi Iordanescu O analiza efectuata de publicatia Finance Football arata cu cât platiti anual selectionerii echipelor nationale care vor juca la EURO 2024. ...continuare.

Un sofer a fost prins in timp ce gonea pe o sosea din Galati. A depasit cu 128 de kilometri pe ora viteza maxima legala

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Un sofer a fost prins in timp ce gonea pe o sosea din Galati. A depasit cu 128 de kilometri pe ora viteza maxima legala Un sofer din Craiova a ramas fara permisul de conducere pentru 120 de zile dupa ce a fost înregistrat de aparatul radar conducând cu viteza.   ...continuare.

Un sofer de autobuz din Galati a lovit trei femei pe trecerea de pietoni. Care e starea victimelor

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Un sofer de autobuz din Galati a lovit trei femei pe trecerea de pietoni. Care e starea victimelor Soferul unui autobuz din Galati a a lovit trei femei care traversau pe trecere, una dintre acestea fiind preluata de ambulanta. Dupa masuratori si declaratiile martorilor, politistii trebuie sa stabileasa cine se face vinovat de accident. ...continuare.

"Strazi Deschise - Promenada urbana". Locurile din Bucuresti in care va puteti petrece timpul liber in acest weekend

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Strazi Deschise - Promenada urbana. Locurile din Bucuresti in care va puteti petrece timpul liber in acest weekend Strada Zece Mese din Sectorul 2 al Capitalei, va fi pietonala în weekendul 20-21 aprilie.   ...continuare.

Incendiu de proportii dupa ce o drona ucraineana a lovit un depozit de combustibil din vestul Rusiei

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Incendiu de proportii dupa ce o drona ucraineana a lovit un depozit de combustibil din vestul Rusiei Guvernatorul regiunii Smolensk, din vestul Rusiei, a declarat sâmbata ca o drona ucraineana a lovit peste noapte un depozit de combustibil, provocând un incendiu.     ...continuare.

Moment hilar la un meci de fotbal. Sarutul care a socat dupa golul dat de Fiorentina la meciul cu Viktoria Plzen | VIDEO

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Moment hilar la un meci de fotbal. Sarutul care a socat dupa golul dat de Fiorentina la meciul cu Viktoria Plzen | VIDEO Tehnicianul echipei Fiorentina, Vincenzo Italiano, a sarutat o jurnalista, joi seara, dupa ce formatia italiana a înscris al doilea gol la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League.   ...continuare.

Ciolacu pretinde ca inflatia scade lunar in Romania, dar uita sa spuna ca e la cel mai inalt nivel din UE

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Ciolacu pretinde ca inflatia scade lunar in Romania, dar uita sa spuna ca e la cel mai inalt nivel din UE Marcel Ciolacu pretinde ca inflatia este pe un trend descendent în România, cu scaderi lunare. Totusi, tara noastra a ramas cu cea mai mare inflatie din Europa, arata statisticile oficiale. ...continuare.

Tot mai multi tineri sunt diagnosticati cu cancer. Numarul pacientilor a crescut brusc la nivel global

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Tot mai multi tineri sunt diagnosticati cu cancer. Numarul pacientilor a crescut brusc la nivel global Numarul cazurilor de cancer în rândul tinerilor a crescut brusc la nivel mondial, avertizeaza specialistii în domeniul sanatatii.   ...continuare.

Doua cladiri rezidentiale din Ucraina, luate la tinta de artileria rusa. Trupele Kremlinului ataca in valuri

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Doua cladiri rezidentiale din Ucraina, luate la tinta de artileria rusa. Trupele Kremlinului ataca in valuri Fortele ruse au bombardat sâmbata doua cladiri rezidentiale din regiunea Harkov în nord-estul Ucrainei, facând un mort si un ranit, au anuntat autoritatile, citate de France Presse. ...continuare.

Cinci puncte cheie pentru decodificarea confruntarii dintre Israel si Iran. Ce se va intampla in viitorul apropiat

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Cinci puncte cheie pentru decodificarea confruntarii dintre Israel si Iran. Ce se va intampla in viitorul apropiat Cele doua state încearca sa-si conserve autoritatea si influenta din regiune fara a creste intensitatea operatiunilor militare. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.