EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Accident pe DN 22, localitatea Sibioara, intre doua autoturisme. Unul dintre soferi este incarcerat

publicat 2024-04-20 19:15:11 (ProTV)
Accident pe DN 22, localitatea Sibioara, intre doua autoturisme. Unul dintre soferi este incarcerat Un accident a avut loc, sâmbata, pe DN 22, localitatea Sibioara, judetul Constanta, în care au fost implicate doua autoturisme, în urma impactului, unul din conducatorii auto fiind încarcerat. ...continuare.

Povestea siamezilor care a socat o lume intreaga. Au avut 21 de copii cu doua surori, iar unul dintre ei a decedat de spaima

publicat 2024-04-20 19:15:11 (ProTV)
Povestea siamezilor care a socat o lume intreaga. Au avut 21 de copii cu doua surori, iar unul dintre ei a decedat de spaima Daca nu ati auzit niciodata de Chang si Eng Bunker, pregatiti-va sa cititi o poveste de neuitat.     ...continuare.

Ce este cardiomiopatia peripartum. Apare la sfarsitul sarcinii sau la inceputul perioadei postnatale

publicat 2024-04-20 19:15:11 (ProTV)
Ce este cardiomiopatia peripartum. Apare la sfarsitul sarcinii sau la inceputul perioadei postnatale O forma de insuficienta cardiaca ce apare la sfârsitul sarcinii sau la începutul perioadei postnatale, cardiomiopatia peripartum (PPCM), este o cauza majora de deces maternal. ...continuare.

Un presupus "calator in timp" sustine ca a trait experienta anului 6000 si pretinde ca are o fotografie ca dovada

publicat 2024-04-20 19:15:11 (ProTV)
Un presupus calator in timp sustine ca a trait experienta anului 6000 si pretinde ca are o fotografie ca dovada Un barbat, care pretinde ca este un „calator în timp” venit din viitor, a dezvaluit cum va arata lumea noastra în anul 6000 si sustine ca are o fotografie a unui oras futurist.     ...continuare.

Cutremur, sambata dupa-amiaza, in Romania. Ce magnitudine a avut si in ce zona a fost resimtit

publicat 2024-04-20 19:15:11 (ProTV)
Cutremur, sambata dupa-amiaza, in Romania. Ce magnitudine a avut si in ce zona a fost resimtit Un cutremur cu magnitudinea 2,6 s-a produs, sâmbata dupa-amiaza, în zona seismica Vrancea, Covasna.   ...continuare.

Apararea Civila din Gaza: Noua membri ai unei familii, ucisi intr-un atac israelian la Rafah

publicat 2024-04-20 18:15:12 (ProTV)
Apararea Civila din Gaza: Noua membri ai unei familii, ucisi intr-un atac israelian la Rafah Un atac israelian a omorât noua persoane, dintre care sase copii, toti membri ai aceleiasi familii, vineri seara la Rafah, în sudul îndepartat al Fâsiei Gaza, a anuntat Apararea Civila a acestui teritoriu palestinian.   ...continuare.

Un adolescent de 17 ani din Vaslui este sub control judicar, dupa ce si-a batut in repetate randuri un coleg

publicat 2024-04-20 18:00:11 (ProTV)
Un adolescent de 17 ani din Vaslui este sub control judicar, dupa ce si-a batut in repetate randuri un coleg Un licean în vârsta de 17 ani dintr-o comuna din judetul Vaslui a fost retinut, iar apoi plasat sub control judiciar dupa ce l-a agresat în repetate rânduri pe un alt tânar care învata în aceeasi scoala.   ...continuare.

Atentionarea Cod galben de vant care vizeaza localitati din judetele Constanta si Tulcea a fost prelungita

publicat 2024-04-20 17:15:12 (ProTV)
Atentionarea Cod galben de vant care vizeaza localitati din judetele Constanta si Tulcea a fost prelungita Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare nowcasting Cod galben de vânt valabila sâmbata, pâna la ora 23:00, în mai multe zone din judetele Constanta si Tulcea. ...continuare.

Masura controversata luata de SUA. Persoanele non-americane din strainatate sunt vizate direct

publicat 2024-04-20 17:15:12 (ProTV)
Masura controversata luata de SUA. Persoanele non-americane din strainatate sunt vizate direct Senatul SUA a aprobat sâmbata prelungirea unui program de supraveghere electronica si telefonica în strainatate, utilizat pe scara larga de serviciile de informatii americane, dar criticat de organizatiile pentru libertati civile, relateaza AFP.   ...continuare.

Tucker Carlson, declaratii controversate despre OZN-uri. Sunt pilotate de "entitati spirituale" cu baze "sub ocean si pamant"

publicat 2024-04-20 16:45:12 (ProTV)
Tucker Carlson, declaratii controversate despre OZN-uri. Sunt pilotate de entitati spirituale cu baze sub ocean si pamant OZN-urile si presupusii lor piloti s-ar putea sa nu fie „extraterestri” de pe o planeta îndepartata, ci „entitati spirituale” care au locuit pe Pamânt.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.