EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Urmarire ca in filme, in Botosani. Un tanar de 25 de ani a fost impuscat de Politie

publicat 2024-04-21 10:45:10 (ProTV)
Urmarire ca in filme, in Botosani. Un tanar de 25 de ani a fost impuscat de Politie Un tânar în vârsta de 25 de ani a fost ranit, în noaptea de sâmbata spre duminica, dupa ce a fost împuscat de politistii care îl urmareau.   ...continuare.

O femeie a gasit o poseta cu bani, acte si doua telefoane in spatele Garii din Arad. Ce a facut cu bunurile

publicat 2024-04-21 10:30:11 (ProTV)
O femeie a gasit o poseta cu bani, acte si doua telefoane in spatele Garii din Arad. Ce a facut cu bunurile O femeie de 43 de ani din Maramures a gasit o poseta cu bani, acte si cu doua telefoane în spatele Garii din Arad si nu a facut niciun demers pentru a o returna, ba chiar a si vândut unul dintre telefoane.   ...continuare.

Trigliceridele marite. Ce inseamna si cum putem reduce numarul acestora

publicat 2024-04-21 10:30:11 (ProTV)
Trigliceridele marite. Ce inseamna si cum putem reduce numarul acestora Cum stim ca nu exageram cu mâncarea. Cel mai simplu, o bucata de peste sau una de carne, plus ceva verde. ...continuare.

De ce e sanatoasa prajeala in untura. Sfatul medicului

publicat 2024-04-21 10:30:11 (ProTV)
De ce e sanatoasa prajeala in untura. Sfatul medicului Va propun sa mai rezolvam o dilema. Când prajim, ce alegem - ulei vegetal sau untura? Depinde ce ne dorim.   ...continuare.

Cauzele poftei de dulce. "Acest comportament arata experiente traumatice extreme"

publicat 2024-04-21 10:30:11 (ProTV)
Cauzele poftei de dulce. Acest comportament arata experiente traumatice extreme Iar am mâncat prea multe dulciuri pe ziua de azi. Pentru ca am obosit, pentru ca am fost stresati, pentru ca n-am avut timp de o masa. ...continuare.

Studiu: Junk food-ul mancat in copilarie duce la pierderi de memorie ireversibile incepand din adolescenta

publicat 2024-04-21 10:15:13 (ProTV)
Studiu: Junk food-ul mancat in copilarie duce la pierderi de memorie ireversibile incepand din adolescenta Fiecare parinte este constient de efectele daunatoare pe care drogurile si alcoolul le pot avea asupra creierului în curs de dezvoltare al copilului, dar noi cercetari sugereaza ca parintii ar putea pune bomboanele pe acelasi plan cu berea. ...continuare.

"Unde te vezi peste cinci ani?": Un expert in recrutare clarifica de ce nu ar trebui sa-ti pese de aceasta intrebare

publicat 2024-04-21 10:15:13 (ProTV)
Unde te vezi peste cinci ani?: Un expert in recrutare clarifica de ce nu ar trebui sa-ti pese de aceasta intrebare Unde te vezi peste cinci ani? Este o întrebare pe care majoritatea oamenilor si-au pus-o sau a fost pusa în interviurile de angajare, de mentori, consilieri de cariera sau chiar doar de parinti. ...continuare.

Dacii s-au batut cu romanii si in ziua de azi, la Drobeta: "In scoala eu nu am invatat asa ceva"

publicat 2024-04-21 10:00:13 (ProTV)
Dacii s-au batut cu romanii si in ziua de azi, la Drobeta: In scoala eu nu am invatat asa ceva S-au dus lupte aprige sâmbata, la Drobeta Turnu Severin. Dacii si romanii s-au înfruntat cu sabii si sulite, într-o reconstituire a razboaielor duse în urma cu aproape 2000 de ani. ...continuare.

Dieta mediteraneana. Patru alimente care nu ar trebui sa lipseasca din cosul de cumparaturi

publicat 2024-04-21 10:00:13 (ProTV)
Dieta mediteraneana. Patru alimente care nu ar trebui sa lipseasca din cosul de cumparaturi Dieta mediteraneana recomandata de nutritionisti este compusa din alimente de baza, sanatoase si gustoase în acelasi timp. ...continuare.

Kievul se teme ca AUR ar putea lansa "provocari anti-ucrainene". "Partidul romanesc pro-rus" ar putea fi coordonat de Kremlin

publicat 2024-04-21 09:45:10 (ProTV)
Kievul se teme ca AUR ar putea lansa provocari anti-ucrainene. Partidul romanesc pro-rus ar putea fi coordonat de Kremlin Publicatia ucraineana Kyiv Post relateaza ca AUR, prezentat ca „partid românesc pro-rus”, ar putea lansa în curând „o serie de provocari informationale anti-ucrainene” având ca scop sa prezinte opresiunea la care ar fi supusi românii din Ucraina. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.