EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Trei barbati, arestati preventiv in urma unei batai in strada, in municipiul Brasov

publicat 2024-04-21 17:45:11 (ProTV)
Trei barbati, arestati preventiv in urma unei batai in strada, in municipiul Brasov Trei barbati au fost arestati preventiv în urma unei batai care a avut loc, sâmbata, pe o strada din municipiul Brasov. ...continuare.

Alimente care pot imbunatati pulsul si sanatatea inimii. Nutritia si aritmiile cardiace

publicat 2024-04-21 17:15:17 (ProTV)
Alimente care pot imbunatati pulsul si sanatatea inimii. Nutritia si aritmiile cardiace Nutritia are un rol important atât în preventia, cât si în controlul afectiunilor cardiovasculare. Aritmiile sau bataile anormale ale inimii sunt de mai multe tipuri, iar în cazuri severe, pot pune viata în pericol.   ...continuare.

Misterul masinii de lux roz, care sta parcata de ani buni in fata unui hotel. Pozele au facut inconjurul internetului

publicat 2024-04-21 17:00:13 (ProTV)
Misterul masinii de lux roz, care sta parcata de ani buni in fata unui hotel. Pozele au facut inconjurul internetului Misterul din spatele unei masini de lux roz, parcata în fata unui hotel londonez de mai bine de doi ani, pare sa fi fost elucidat.   ...continuare.

Tanar de 17 ani, ranit dupa ce scuterul pe care se afla a intrat in coliziune cu un autoturism, in Bistrita Nasaud

publicat 2024-04-21 17:00:13 (ProTV)
Tanar de 17 ani, ranit dupa ce scuterul pe care se afla a intrat in coliziune cu un autoturism, in Bistrita Nasaud Un tânar în vârsta de 17 ani a fost ranit, duminica dupa amiaza, dupa ce scuterul pe care circula a intrat în coliziune cu un autoturism. El a fost stabilizat de catre un echipaj de terapie intensiv mobila si dus la spitalul din Bistrita.   ...continuare.

Un camion care transporta o camioneta, blocat pe calea ferata, in Cluj

publicat 2024-04-21 16:45:11 (ProTV)
Un camion care transporta o camioneta, blocat pe calea ferata, in Cluj Un camion a ramas blocat la o trecere la nivel cu calea ferata, în judetul Cluj, duminica dupa-amiaza. ...continuare.

Sora liderului Hamas, acuzata de catre procuratura din Israel de incitare la terorism. Ea a cerut sa se continue "masacrarea"

publicat 2024-04-21 16:45:11 (ProTV)
Sora liderului Hamas, acuzata de catre procuratura din Israel de incitare la terorism. Ea a cerut sa se continue masacrarea Procuratura israeliana a inculpat-o, duminica, pe Sabah al-Salem Haniyeh, sora lui Ismail Haniyeh, liderul politic al Hamas, pentru incitare la terorism si manifestarea solidaritatii cu o grupare terorista.   ...continuare.

Turcii nemultumiti de preturile exorbitante au au boicotat cafenelele si restaurantele in weekend

publicat 2024-04-21 16:45:11 (ProTV)
Turcii nemultumiti de preturile exorbitante au au boicotat cafenelele si restaurantele in weekend O chemare la boicotarea cafenelelor si restaurantelor, pe motiv ca practica preturi exorbitante, a mobilizat numerosi turci în acest weekend, în prima actiune de acest fel dupa mai multi ani de spirala inflationista, transmite AFP.   ...continuare.

O persoana a murit si alte sapte sunt disparute, dupa ce doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabusit in Pacific

publicat 2024-04-21 16:30:13 (ProTV)
O persoana a murit si alte sapte sunt disparute, dupa ce doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabusit in Pacific O persoana a murit si alte sapte sunt date disparute, dupa ce doua elicoptere militare japoneze s-au prabusit, se pare, în timpul unui exercitiu, a declarat ministrul japonez al Apararii, Minoru Kihara.   ...continuare.

Operatiuni de amploare in Turcia. Zeci de persoane au fost arestate. Ce au descoperit politistii

publicat 2024-04-21 16:30:13 (ProTV)
Operatiuni de amploare in Turcia. Zeci de persoane au fost arestate. Ce au descoperit politistii Autoritatile din Turcia au retinut 36 de persoane pentru presupuse legaturi cu Statul Islamic, în cadrul unor operatiuni desfasurate în patru provincii, a anuntat, duminica, ministrul de Interne, Ali Yerlikaya, citat de Reuters. ...continuare.

Care e solutia tehnica gasita de Ministerul Educatiei in cazul in care exista diferente de notare la grile

publicat 2024-04-21 16:30:13 (ProTV)
Care e solutia tehnica gasita de Ministerul Educatiei in cazul in care exista diferente de notare la grile Ministrul Educatiei, Ligia Deca, anunta ca a gasit solutia tehnica pentru ca, în cazul în care exista diferente de notare la grile, profesorii sa afle si sa poata reevalua lucrarile.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.