EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Care sunt cele mai populare rase de caini din Romania. Rex, Max, Bobita si Bella, cele mai comune nume

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
Care sunt cele mai populare rase de caini din Romania. Rex, Max, Bobita si Bella, cele mai comune nume Românii iubesc animalele, dovada numarul mare de câini din locuinte. Sunt aproximativ patru milioane de câini înregistrati în sistemul national, ceea ce înseamna ca au un microcip - altfel spus, un cod numeric personal.   ...continuare.

Femeile, in centrul atentiei la Festivalul Tandreturi si Fineturi din Capitala. "Astazi, cred ca este despre mine"

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
Femeile, in centrul atentiei la Festivalul Tandreturi si Fineturi din Capitala. Astazi, cred ca este despre mine Femeile au fost în centrul atentiei, în acest weekend, la Festivalul Tandreturi si Fineturi din Capitala. Au avut de unde alege, între saloane de înfrumusetare, ateliere de bijuterii ori cumparaturi felurite.   ...continuare.

Presa iraniana: Iranul este in contact cu SUA pentru renegocierea acordului nuclear

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
Presa iraniana: Iranul este in contact cu SUA pentru renegocierea acordului nuclear Iranul este în contact cu Statele Unite pentru reluarea negocierilor în domeniul nuclear, afirma presa iraniana preluata, duminica, de dpa. ...continuare.

Batran mort intr-un incendiu care i-a cuprins casa, in Vaslui. Imobilul a fost complet distrus

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
Batran mort intr-un incendiu care i-a cuprins casa, in Vaslui. Imobilul a fost complet distrus Un batrân în vârsta de 89 de ani a murit carbonizat, duminica dupa amiaza, dupa ce un incendiu provocat de scântei sarite din soba i-a cuprins casa. Pompierii au stins incendiul, însa imobilul a fost complet distrus.   ...continuare.

Premierul Benjamin Netanyahu nu accepta eventuale sanctiuni americane impotriva unei subunitati militare

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
Premierul Benjamin Netanyahu nu accepta eventuale sanctiuni americane impotriva unei subunitati militare Netanyahu a declarat ca se opune sanctiunilor împotriva unor unitati militare israeliene, dupa ce, sâmbata, au aparut în presa informatii conform carora SUA intentioneaza sa sanctioneze batalionul Netzah Yehuda pentru operatiunile în Cisiordania. ...continuare.

De ce nu va participa Simona Halep la turneul de la Madrid. Explicatiile campioanei noastre. "O decizie grea!"

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
De ce nu va participa Simona Halep la turneul de la Madrid. Explicatiile campioanei noastre. O decizie grea! Simona Halep, 32 de ani, nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primise wild card din partea organizatorilor.   ...continuare.

Patania unei femei care era sa-si piarda viata dupa ce a ridicat o bancnota de pe jos. "M-a lovit ca un trasnet"

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
Patania unei femei care era sa-si piarda viata dupa ce a ridicat o bancnota de pe jos. M-a lovit ca un trasnet Ce ar fi trebuit sa fie un moment fericit, aproape ca a costat-o viata pe o femeie din Kentucky.   ...continuare.

Metoda prin care autoritatile din Milano incearca sa lupte cu viata de noapte. "Isi dau seama ce fac?"

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
Metoda prin care autoritatile din Milano incearca sa lupte cu viata de noapte. Isi dau seama ce fac? Liderii din Milano au fost acuzati ca au pornit un razboi împotriva înghetatei în încercarea de a combate „viata de noapte” din orasul din nordul Italiei.   ...continuare.

Ucraina anunta ca a lovit una dintre cele mai vechi nave ale flotei ruse din Marea Neagra. Vasul a fost cuprins de flacari

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
Ucraina anunta ca a lovit una dintre cele mai vechi nave ale flotei ruse din Marea Neagra. Vasul a fost cuprins de flacari Ucraina a anuntat duminica, 21 aprilie, ca marina sa a lovit în peninsula anexata Crimeea o nava de salvare apartinând flotei ruse din Marea Neagra, informeaza agentia France Presse, citata The Moscow Times. ...continuare.

Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunta o prima de Paste

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunta o prima de Paste Horoscop 22 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. Vesti bune azi. O sa reactionam cu interes la mesajele care ne trec pe la urechi si o sa ne facem planuri si pentru sarbatori si pentru dupa. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.