EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Zeci de cadavre, exhumate din curtea unui spital din Gaza

publicat 2024-04-22 07:30:10 (ProTV)
Zeci de cadavre, exhumate din curtea unui spital din Gaza Zeci de cadavre au fost descoperite îngropate în curtea unui spital din Fâsia Gaza, care a fost tinta unui raid israelian, a anuntat, duminica, Apararea Civila din Gaza. ...continuare.

Momentul in care un tanar arunca telefonul mobil pe care l-a furat. A pretins ca vrea sa-l cumpere si a folosit spray iritant

publicat 2024-04-22 07:30:10 (ProTV)
Momentul in care un tanar arunca telefonul mobil pe care l-a furat. A pretins ca vrea sa-l cumpere si a folosit spray iritant Un tânar de 23 de ani din Timisoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a încercat sa fure un telefon.   ...continuare.

Patru barbati, retinuti dupa ce s-au batut pe o strada din Ploiesti. Unul a folosit spray lacrimogen

publicat 2024-04-21 22:00:13 (ProTV)
Patru barbati, retinuti dupa ce s-au batut pe o strada din Ploiesti. Unul a folosit spray lacrimogen Politistii prahoveni au retinut, duminica, patru barbati care în dimineata aceleiasi zile au participat la un scandal pe strada, într-o localitate din apropiere de Ploiesti.   ...continuare.

Ambasadorul Chinei in Statele Unite indeamna cele doua superputeri sa coopereze pentru imbunatatirea relatiilor

publicat 2024-04-21 22:00:13 (ProTV)
Ambasadorul Chinei in Statele Unite indeamna cele doua superputeri sa coopereze pentru imbunatatirea relatiilor Ambasadorul Chinei în Statele Unite a îndemnat cele doua superputeri sa coopereze pentru îmbunatatirea relatiilor dintre ele, chiar daca „se confrunta cu dificultati grave” într-o serie de probleme, transmite Reuters.   ...continuare.

O fetita a fost adusa pe lume din pantecele mamei ucise intr-un atac al Israelului in Fasia Gaza. "S-a nascut orfana"

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
O fetita a fost adusa pe lume din pantecele mamei ucise intr-un atac al Israelului in Fasia Gaza. S-a nascut orfana O fetita a fost adusa pe lume din pântecele unei palestiniene ucise alaturi de sotul si fiica lor de un atac israelian în orasul Rafah din Gaza.   ...continuare.

Un turist canadian a murit in Piatra Craiului, dupa ce a cazut de la o inaltime de 400 de metri

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
Un turist canadian a murit in Piatra Craiului, dupa ce a cazut de la o inaltime de 400 de metri Sfârsit tragic pentru un turist canadian în muntii Piatra Craiului. Barbatul, în vârsta de 42 de ani, a cazut aproximativ 400 de metri într-o râpa. ...continuare.

Gaz radioactiv, extrem de periculos, in scolile si gradinitele din Romania. Boala grava pe care o genereaza "ucigasul tacut"

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
Gaz radioactiv, extrem de periculos, in scolile si gradinitele din Romania. Boala grava pe care o genereaza ucigasul tacut Într-un sfert dintre scolile si gradinitele din 16 judete din tara a fost masurata o concentratie mare de radon, un gaz radioactiv care se acumuleaza în cladiri si este periculos pentru sanatate. ...continuare.

O femeie a gasit un maxilar uman in colectia de pietre a fiului ei. Misterul a fost deslusit 22 de ani mai tarziu

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
O femeie a gasit un maxilar uman in colectia de pietre a fiului ei. Misterul a fost deslusit 22 de ani mai tarziu La mai bine de 20 de ani dupa ce o mama a gasit un maxilar uman ascuns în colectia de pietre a fiului ei, expertii în genealogie genetica au deslusit descoperirea si au identificat persoana.   ...continuare.

Cinci zone verzi din Bucuresti ar putea fi incluse pe lista ariilor protejate. Sunt vitale pentru sanatatea noastra

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
Cinci zone verzi din Bucuresti ar putea fi incluse pe lista ariilor protejate. Sunt vitale pentru sanatatea noastra Activistii de mediu cer includerea pe lista ariilor protejate a cinci zone verzi din interiorul Capitalei, dupa modelul Deltei Vacaresti.   ...continuare.

Unde vor romanii sa-si petreaca minivacanta de Paste. Detaliul care le influenteaza decizia

publicat 2024-04-21 21:45:11 (ProTV)
Unde vor romanii sa-si petreaca minivacanta de Paste. Detaliul care le influenteaza decizia Pentru vacanta de Paste românii nu vor sa cheltuiasca foarte mult. Potrivit unui sondaj recent, când îsi cauta cazare, doua treimi dintre ei exclud camerele care costa peste 300 de lei pe noapte.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.