EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Tripleta care poate anihila orice aparare din Superliga! "Foarte mare calitate! Pot pune probleme oricarui adversar"

publicat 2024-03-01 13:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Tripleta care poate anihila orice aparare din Superliga! Foarte mare calitate! Pot pune probleme oricarui adversar Mihai Capatina (28 de ani) a avut mult de munca in meciul pe care Universitatea Craiova l-a castigat cu Petrolul, 3-2, iar la finalul partidei a recunoscut ca echipa nu trece prin cele mai bune momente, dar ca se vor regla pe parcurs.CSU Craiova a condus 2-0 pe "Ilie Oana", dar s-a vazut egala de Petrolul. Reusita de 3-2 a lui Stefan Baiaram a adus victoria si calificarea matematica in play-off-ul Superligii. ... ...continuare.

Le-au taiatul elanul fanilor, dupa ultimul meci din Superliga » "Sa ne intelegem, noi avem un alt obiectiv!"

publicat 2024-03-01 12:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Le-au taiatul elanul fanilor, dupa ultimul meci din Superliga » Sa ne intelegem, noi avem un alt obiectiv! Gicu Grozav (33 de ani) a marcat o noua bijuterie de gol pentru Petrolul, dar n-a fost suficient. "Lupii" au pierdut cu Universitatea Craiova 3-2, iar ultimul loc de play-off e extrem de greu de atins."Am pierdut si aveam mari sperante inainte de acest meci. Jucam acasa, eram foarte motivati sa luam toate cele trei puncte. Am intalnit o echipa cu calitate, de la jumatatea terenului in sus", a fost prima concluzie a lui Grozav la finalul partidei de la Ploiesti. ... ...continuare.

Pozitia lui Oblak se clatina, sansa lui Moldovan? Slovenul are al doilea cel mai prost sezon la Atletico!

publicat 2024-03-01 12:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Pozitia lui Oblak se clatina, sansa lui Moldovan? Slovenul are al doilea cel mai prost sezon la Atletico! Jan Oblak (31 de ani), complice la unul dintre goluri lui Bilbao din returul semifinalelor Cupei Regelui (0-3, in tur 0-1), inregistreaza doar 71,3% procentaj al paradelor in acest sezon. Doar in editia 2020-2021 a avut un randament mai slab, 64,2%! Nici defensiva lui Atletico nu-l mai ajuta la fel, incasand 47 de goluri in 39 de meciuri!Atletico a ratat calificarea in finala Cupei Regelui Spaniei (ar fi intalnit-o pe Mallorca), dupa ce a cedat joi seara si la Bilbao (0-3, ... ...continuare.

"Din pacate luam goluri foarte usoare..." » Analiza din interiorul echipei lui Mihai Rotaru: "Altfel nu poti sta aici!"

publicat 2024-03-01 12:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Din pacate luam goluri foarte usoare... » Analiza din interiorul echipei lui Mihai Rotaru: Altfel nu poti sta aici! Stefan Baiaram (21 de ani) a reusit o "dubla" cu Petrolul, iar oltenii si-au asigurat matematic locul in play-off-ul Superligii. Atacantul viseaza la titlul de campion, dar stie care sunt adevaratele probleme ale echipei patronate de Mihai Rotaru.Stefan Baiaram a fost omul meciului castigat de Universitatea Craiova cu Petrolul, 3-2, iar cu "dubla" de joi seara a ajuns la cota 4 in actualul sezon de Superliga. ... ...continuare.

Fotbalistul olandez condamnat pentru trafic de droguri, retinut de politie in aeroportul din Dubai

publicat 2024-03-01 11:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Fotbalistul olandez condamnat pentru trafic de droguri, retinut de politie in aeroportul din Dubai Fostul international olandez, Quincy Promes (32 de ani), a fost retinut de catre politisti in aeroportul din Dubai. Capitan al echipei Spartak Moscova, olandezul se pregatea sa zboare inapoi catre Rusia.Promes a fost condamnat la 6 ani de inchisoare in urma cu doua saptamani. Olandezul a fost acuzat de trafic de droguri dupa ce acesta ar fi incercat sa introduca in Europa 1,3 tone de cocaina. ... ...continuare.

A dat gol si si-a "intepat" antrenorul? "Trebuie sa ai o idee de joc! Nu ma duc acasa sa stau degeaba pe canapea cu salariul"

publicat 2024-03-01 11:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
A dat gol si si-a intepat antrenorul? Trebuie sa ai o idee de joc! Nu ma duc acasa sa stau degeaba pe canapea cu salariul Marian Huja (24 de ani) a marcat un gol pentru Petrolul in esecul 2-3 cu Universitatea Craiova, iar la finalul meciului de la Ploiesti, fundasul a avut mai multe mesaje de transmis. Unul cu tenta inclusiv pentru antrenorul Florin Pirvu, caruia nu i-a pronuntat insa numeleDegeaba a marcat Huja inainte de pauza pentru Petrolul si-a redus din handicap, "lupii" au pierdut pana la urma confruntarea cu Universitatea Craiova. ... ...continuare.

Cine va sta pana la urma pe banca lui FCU Craiova la Arad » Antrenorul care refuza ferm: "Nu se pune problema" + o varianta-surpriza

publicat 2024-03-01 11:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Cine va sta pana la urma pe banca lui FCU Craiova la Arad » Antrenorul care refuza ferm: Nu se pune problema + o varianta-surpriza Dupa negocierile esuate cu Marius Croitoru, Adrian Mititelu a intrat in criza de timp. Cel mai probabil, sambata, pe terenul celor de la UTA Arad, FCU Craiova va fi condusa de unul dintre cei ramasi in staff-ul tehnic.UTA - FCU Craiova e programat sambata, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro si in direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1. ... ...continuare.

Mesaje ostile contra presedintelui echipei lui Boloni. Ce afise au pus in oras ultrasii lui Metz!

publicat 2024-03-01 11:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Mesaje ostile contra presedintelui echipei lui Boloni. Ce afise au pus in oras ultrasii lui Metz! Tensiunea sporeste la Metz, echipa pregatita de Ladislau Boloni, dupa ce fanii furiosi au impanzit orasul cu "reclame" care avertizeaza: "Presedintele meu ucide! Si, atentie!, dauneaza grav sanatatii suporterilor lui Metz" si "Opriti masacrul! Pleaca sau vinde clubul!" Duminica, Metz se deplaseaza la Nantes. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.