EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Rapperul iranian Toomaj Salehi, acuzat de faptul ca este "inamicul lui Allah", a fost condamnat la moarte

publicat 2024-04-24 22:15:11 (ProTV)
Rapperul iranian Toomaj Salehi, acuzat de faptul ca este inamicul lui Allah, a fost condamnat la moarte Celebrul rapper iranian Toomaj Salehi a fost condamnat la moarte pentru sustinerea miscarii de protest declansata de moartea lui Mahsa Amini în septembrie 2022, a transmis avocatul sau, conform Reuters. ...continuare.

"Epidemie" globala de cancer la tineri, boala este mult mai agresiva. Oncolog roman: Am pacienta de 16 ani cu cancer la san

publicat 2024-04-24 22:15:11 (ProTV)
Epidemie globala de cancer la tineri, boala este mult mai agresiva. Oncolog roman: Am pacienta de 16 ani cu cancer la san Dr. Aniela Noditi, medic specialist chirurgie generala cu supraspecializare în chirurgie oncologica la Institutul Oncologic Bucuresti, afirma ca, la nivel global, prevalenta cancerului a crescut cu 70-80% la persoanele sub 50 de ani. ...continuare.

Joe Biden rade de Trump si spune ca-si da cu inalbitor in par. Cum voia fostul presedinte sa se injecteze cu dezinfectant

publicat 2024-04-24 22:15:11 (ProTV)
Joe Biden rade de Trump si spune ca-si da cu inalbitor in par. Cum voia fostul presedinte sa se injecteze cu dezinfectant Joe Biden, vizibil încântat de primirea entuziasta la un eveniment de campanie, l-a ironizat miercuri pe rivalul sau Donald Trump si parul acestuia, amintind o declaratie aiuritoare a republicanului din timpul pandemiei covid-19, relateaza AFP.   ...continuare.

Ce vad si ce aud oamenii inainte sa-si dea ultima suflare. "Este fascinant"

publicat 2024-04-24 22:15:11 (ProTV)
Ce vad si ce aud oamenii inainte sa-si dea ultima suflare. Este fascinant Conform culturii populare, atunci când o persoana este pe cale sa moara, vede o lumina puternica si poate aude vocile celor dragi. ...continuare.

Adolescent francez de 16 ani, arestat pentru pregatirea unui atac terorist la Jocurile Olimpice. Voia sa moara "ca un martir"

publicat 2024-04-24 22:00:10 (ProTV)
Adolescent francez de 16 ani, arestat pentru pregatirea unui atac terorist la Jocurile Olimpice. Voia sa moara ca un martir Un adolescent în vârsta de 16 ani a fost arestat la Marignier, în Haute-Savoie, suspectat de pregatirea unei actiuni jihadiste în timpul Jocurilor Olimpice (JO) la La Défense, în Hauts-de-Seine, potrivit Parchetului National Antiterorist (PNAT).   ...continuare.

Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de functie

publicat 2024-04-24 22:00:10 (ProTV)
Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de functie Horoscop 25 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. O zi cu spor. Intuitia îsi spune cuvântul si aflam scurtatura spre succesul pe care ni-l dorim. ...continuare.

Oligarhul fugar Ilan Sor vrea federalizarea Moldovei si rusa ca limba de comunicare

publicat 2024-04-24 21:45:10 (ProTV)
Oligarhul fugar Ilan Sor vrea federalizarea Moldovei si rusa ca limba de comunicare Oligarhul fugar Ilan Sor s-a pronuntat pentru transformarea Republicii Moldova într-o federatie, în care Tiraspolul si Comratul sa fie puse pe picior de egalitate cu Chisinaul, relateaza miercuri Ziarul National din Chisinau. ...continuare.

Trei persoane au fost ranite intr-o scoala din Tara Galilor. O persoana a fost arestata

publicat 2024-04-24 21:45:10 (ProTV)
Trei persoane au fost ranite intr-o scoala din Tara Galilor. O persoana a fost arestata Trei persoane au fost ranite într-o scoala din Tara Galilor, inclusiv doi membri ai personalului. Au fost raniti cu o arma alba în acest grav incident.   ...continuare.

Amnesty International: Ordinea mondiala, in pragul distrugerii; marile puteri, cele mai vinovate. Mentiune ciudata la Romania

publicat 2024-04-24 21:30:12 (ProTV)
Amnesty International: Ordinea mondiala, in pragul distrugerii; marile puteri, cele mai vinovate. Mentiune ciudata la Romania Israelul, SUA, Rusia si China au cele mai grave încalcari ale drepturilor omului, arata Amnesty International în ultimul sau raport, potrivit caruia actuala ordine mondiala este în pragul distrugerii. În dreptul României apare însa o mentiune ciudata.   ...continuare.

Cum s-a schimbat viata unei femei bolnave de cancer dupa ce a decis sa se mute in "zona albastra" din Costa Rica

publicat 2024-04-24 20:45:11 (ProTV)
Cum s-a schimbat viata unei femei bolnave de cancer dupa ce a decis sa se mute in zona albastra din Costa Rica Când Kema Ward-Hopper si logodnicul Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis sa se casatoreasca în Costa Rica, nu aveau nicio idee ca vor ajunge sa se mute acolo câtiva ani mai târziu. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.