EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Zborurile vor fi perturbate in Franta. Controlorii de trafic au amenintat cu greva. Ce a transmis MAE

publicat 2024-04-25 08:00:09 (ProTV)
Zborurile vor fi perturbate in Franta. Controlorii de trafic au amenintat cu greva. Ce a transmis MAE Zborurile vor fi perturbate, joi, în Franta. Controlorii de trafic au amenintat cu greva. Miercuri seara au spus ca renunta la protest, dar decizia lor a venit târziu si unele companii aeriene si-au dat deja peste cap programul curselor. ...continuare.

"Actiune ofensiva" pornita de Israel in sudul Libanului: "Trupele sunt desfasurate in numar mare de-a lungul frontierei"

publicat 2024-04-25 08:00:09 (ProTV)
Actiune ofensiva pornita de Israel in sudul Libanului: Trupele sunt desfasurate in numar mare de-a lungul frontierei Sudul Libanului este vizat de „o actiune ofensiva” pornita de Israel, miercuri, în paralele cu pregatirile pentru o operatiune terestra în Rafah. ...continuare.

Momentul in care o soferita de 25 de ani intra pe contrasens si izbeste o masina, in Buzau | VIDEO

publicat 2024-04-25 08:00:09 (ProTV)
Momentul in care o soferita de 25 de ani intra pe contrasens si izbeste o masina, in Buzau | VIDEO O clipa de neatentie a unei soferite în vârsta de 25 de ani din Buzau ar fi putut sa duca la o tragedie în lant.   ...continuare.

Consumul de alcool in randul tinerilor este "alarmant", avertizeaza OMS. "O amenintare pentru sanatatea publica"

publicat 2024-04-25 07:45:11 (ProTV)
Consumul de alcool in randul tinerilor este alarmant, avertizeaza OMS. O amenintare pentru sanatatea publica Consumul de alcool si de tigari electronice în rândul tinerilor cu vârste este „alarmant", potrivit unui raport al filialei europene a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS).   ...continuare.

Rinichi de porc modificat genetic, combinat cu o pompa cardiaca, transplantate la un pacient

publicat 2024-04-25 07:45:11 (ProTV)
Rinichi de porc modificat genetic, combinat cu o pompa cardiaca, transplantate la un pacient Un rinichi de porc modificat genetic a fost transplantat în SUA la o persoana care a primit în acelasi timp o pompa cardiaca. Este al doilea astfel de transplant si prima procedura combinata de acest fel. ...continuare.

Accident grav in Dolj. Un TIR a lovit remorca de semnalizare a lucrarilor si autoutilitara de interventii. O femeie a murit

publicat 2024-04-25 07:45:11 (ProTV)
Accident grav in Dolj. Un TIR a lovit remorca de semnalizare a lucrarilor si autoutilitara de interventii. O femeie a murit Un cumplit accident a avut loc în judetul Dolj, pe o portiune de drum aflata în lucru.   ...continuare.

Vremea azi, 25 aprilie. Zonele din Romania vizate de ploi si vant puternic. Se raceste aproape peste tot

publicat 2024-04-25 07:45:11 (ProTV)
Vremea azi, 25 aprilie. Zonele din Romania vizate de ploi si vant puternic. Se raceste aproape peste tot O sa ploua în tinuturile sudice, în centru si pe partea estica. Se înteteste si vântul. În rest vedem putin soarele printre nori.   ...continuare.

Profesori inarmati in scoli. Ideea castiga tot mai mult teren in Statele Unite. Demersurile care se fac in Tennessee

publicat 2024-04-25 07:45:11 (ProTV)
Profesori inarmati in scoli. Ideea castiga tot mai mult teren in Statele Unite. Demersurile care se fac in Tennessee Profesori înarmati în scoli. Ideea câstiga tot mai mult teren în Statele Unite. Mai nou se fac demersuri în Tennessee. Parlamentarii de acolo au votat un proiect de lege care le-ar permite cadrelor didactice sa poarte arme. ...continuare.

Metoda prin care Venetia incearca sa faca fata turismului excesiv. "Creeaza stres pentru oras"

publicat 2024-04-25 07:45:11 (ProTV)
Metoda prin care Venetia incearca sa faca fata turismului excesiv. Creeaza stres pentru oras O inovatie majora îi asteapta pe turisti joi, când vor ajunge în gara din Venetia: controlorii de bilete vor fi însarcinati sa verifice daca acestia detin un bilet de intrare obligatoriu în zilele aglomerate în oras. ...continuare.

Trocadero Blues Nights. Concert rock/funk/blues cu Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons in Bucuresti

publicat 2024-04-24 22:45:12 (ProTV)
Trocadero Blues Nights. Concert rock/funk/blues cu Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons in Bucuresti Un concert sustinut de formatia Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons are loc joi, 25 aprilie, la The Pub în Bucuresti.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.