EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva

Articole

Stiri locale




Pun capat razboiului si accepta pacea, cu o conditie. Ce a cerut Hamas ca sa opreasca luptele cu Israelul

publicat 2024-04-25 11:30:12 (ProTV)
Pun capat razboiului si accepta pacea, cu o conditie. Ce a cerut Hamas ca sa opreasca luptele cu Israelul Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP ca grupul islamist militant este dispus sa accepte un armistitiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.   ...continuare.

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete

publicat 2024-04-25 11:30:12 (ProTV)
Hidrologii au emis o avertizare cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete Specialistii INGHA anunta, joi, cod galben de viituri pe râuri din unsprezece judete, pâna vineri la ora 10:00.   ...continuare.

Locul neasteptat care este luat cu asalt de turisti. Atrage peste 500.000 de oameni din toata lumea | GALERIE FOTO

publicat 2024-04-25 11:30:12 (ProTV)
Locul neasteptat care este luat cu asalt de turisti. Atrage peste 500.000 de oameni din toata lumea | GALERIE FOTO Zona Demilitarizata (DMZ) dintre Coreea de Sud si Coreea de Nord, intens aparata militar si monitorizata de Comandamentul ONU, este locul în care merg lideri mondiali, dar si peste jumatate de milion de turisti pe an.   ...continuare.

Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. "Se vor raspandi foarte rapid"

publicat 2024-04-25 10:15:12 (ProTV)
Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. Se vor raspandi foarte rapid Provincia canadiana Alberta a introdus miercuri restrictii suplimentare asociate riscului de incendii de vegetatie.   ...continuare.

Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere

publicat 2024-04-25 10:15:12 (ProTV)
Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere Marian Marinescu, un barbat de origine româna suspectat ca si-a ucis sotia si fiica si ca a violat-o pe aceasta din urma, în 1993, în sud-estul Frantei, a fost pus miercuri în „libertate supravegheata”, dupa aproape trei ani de detentie. ...continuare.

Cum reuseste Michael Douglas sa arate atat de bine la 80 de ani. "Arata ca un barbat cu 20 de ani mai tanar" | FOTO

publicat 2024-04-25 10:15:12 (ProTV)
Cum reuseste Michael Douglas sa arate atat de bine la 80 de ani. Arata ca un barbat cu 20 de ani mai tanar | FOTO Michael Douglas se afla într-o forma de invidiat la cei 80 de ani ai sai. Actorul continua sa impresioneze cu vitalitatea sa.   ...continuare.

Carina Cosereanu, psiholog clinician: "Cearta de la bani in cuplu inseamna strategii de aparare, invatate in copilarie"

publicat 2024-04-25 10:15:12 (ProTV)
Carina Cosereanu, psiholog clinician: Cearta de la bani in cuplu inseamna strategii de aparare, invatate in copilarie Aproape 80 dintre români spun ca banii reprezinta principalul motiv de cearta în cuplu. Nu vorbim despre bani, ci despre relatia de cuplu, alaturi de psihologul clinician, Carina Cosereanu, în emisiunea „Doctor de Bine”.   ...continuare.

Viceministrul de externe rus: Rusia va viza armele nucleare ale NATO din Polonia, daca vor fi instalate

publicat 2024-04-25 10:00:10 (ProTV)
Viceministrul de externe rus: Rusia va viza armele nucleare ale NATO din Polonia, daca vor fi instalate Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a avertizat, joi, ca facilitatile nucleare ale NATO, daca vor fi instalate permanent pe teritoriul polonez, vor deveni o tinta militara pentru Rusia.   ...continuare.

Aripile cabaretului Moulin Rouge s-au prabusit. Si fatada a fost avariata | VIDEO

publicat 2024-04-25 09:45:14 (ProTV)
Aripile cabaretului Moulin Rouge s-au prabusit. Si fatada a fost avariata | VIDEO Aripile legendarului cabaret Moulin Rouge, situat în cartierul Pigalle din Paris, s-au desprins si au cazut, în noaptea de miercuri 24 spre joi, 25 aprilie, între orele 2:00 si 3:00, potrivit BFM Paris Île-de-France.   ...continuare.

Romanii care vor trebui sa isi instaleze al doilea contor pentru electricitate. Costul este urias

publicat 2024-04-25 09:45:14 (ProTV)
Romanii care vor trebui sa isi instaleze al doilea contor pentru electricitate. Costul este urias Asociatia Prosumatorilor si a Comunitatilor de Energie solicita eliminarea obligativitatii instalarii celui de-al doilea contor pentru prosumatori, pe care îl considera inutil. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.