EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Totul despre aparatul dentar - ce este, beneficii si riscuri

publicat 2024-03-01 11:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Totul despre aparatul dentar - ce este, beneficii si riscuri In lumea contemporana in care medicina stomatologica a cunoscut progrese majore, aparatul dentar reprezinta o solutie eficienta in corectarea problemelor de pozitionare a dintilor. Tratamentul ortodontic nu se rezuma doar la estetica, ci si la sanatatea dentara pe termen lung. ... ...continuare.

Voteaza AICI "Jucatorul lunii" si "Antrenorul lunii"! » Iata nominalizatii pentru februarie 2024

publicat 2024-03-01 09:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Voteaza AICI Jucatorul lunii si Antrenorul lunii! » Iata nominalizatii pentru februarie 2024 Prima luna plina de fotbal din 2024 a ajuns la final. Meciurile din Superliga s-au reluat si-am avut parte de spectacol garantat. Acum a venit momentul sa pornim la drum intr-un nou sezon ai proiectului GSP - "Cei mai buni". Si decernam alaturi de voi, premiile pentru jucatorul si antrenorul lunii februarie 2024.Jucatorul lunii februarie 2024 - nominalizariPentru trofeul "Jucatorul lunii februarie", Gazeta a nominalizat 5 fotbalisti:Albion Rrahmani (Rapid). ... ...continuare.

Raul Rusescu analizeaza situatia din Superliga » O mai impiedica cineva pe FCSB sa ia titlul?

publicat 2024-03-01 09:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Raul Rusescu analizeaza situatia din Superliga » O mai impiedica cineva pe FCSB sa ia titlul? Raul Rusescu, noul transfer al GSP Live, va fi pentru a doua oara invitatul lui Alexandru Barbu la emisiunea realizata din studio-ul Gazetei Sporturilor, GSP Live. Cei doi vor analiza situatia din campionatul intern, unde se joaca la foc automat, astazi fiind debutul etapei cu numarul 29, dupa ce ieri FCSB s-a impus la Voluntari, 2-1 in ultima partida a etapei 28. ... ...continuare.

Mesajul lui Mihai Stoica dupa succesul FCSB-ului de la Voluntari » Cui a dedicat victoria

publicat 2024-03-01 09:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Mesajul lui Mihai Stoica dupa succesul FCSB-ului de la Voluntari » Cui a dedicat victoria Mihai Stoica (58 de ani), presedintele Consiliului de Administratie de la FCSB, a transmis un mesaj dupa ce vicecampioana s-a impus pe terenul celor de la Voluntari, scor 2-1, in etapa #28 din Superliga.Precum in cazul lui Florinel Coman (25 de ani), MM Stoica i-a dedicat victoria lui Alexandru Pantea (20 de ani), accidentat grav la un antrenament. El va lipsi pana la finalul acestui sezon, dar oficialul FCSB-ului nu l-a uitat. ... ...continuare.

Florin Pirvu trage un semnal de alarma dupa esecul Petrolului: "Chiar daca nu vom fi in play-off.."

publicat 2024-03-01 08:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Florin Pirvu trage un semnal de alarma dupa esecul Petrolului: Chiar daca nu vom fi in play-off.. Florin Pirvu (48 de ani), tehnicianul Petrolului, a comentat esecul echipei sale in fata lui CSU Craiova, scor 2-3, pe teren propriu, infrangere in urma careia ploiestenii si-au redus semnificativ sansele de a se califica in play-off.Antrenorul a fost multumit de ceea ce au aratat elevii sai, dar are un mesaj clar pentru ei. ... ...continuare.

Jucatorul de la FCSB l-a determinat pe Ilie Dumitrescu sa afirme: "E different class!"

publicat 2024-03-01 08:15:15 (Gazeta-Sporturilor)
Jucatorul de la FCSB l-a determinat pe Ilie Dumitrescu sa afirme: E different class! Ilie Dumitrescu a comentat succesul obtinut de FCSB pe terenul celor de la Voluntari, scor 2-1, in etapa #28 a Superligii si a remarcat evolutia unui jucator al vicecampioanei.Ilfovenii au deschis scorul chiar prin fostul jucator al FCSB-ului, Andrei Dumiter (24 de ani), insa trupa lui Elias Charalambous a fost salvata in repriza a doua de Florinel Coman (25 de ani), care a punctat de doua ori si le-a adus ros-albastrilor inca trei puncte esentiale in lupta pentru titlu. ... ...continuare.

A jucat 100 de minute la FCSB, dar nu intelege cum ros-albastrii s-au impus la Voluntari: "Nu le-am dat nicio sansa"

publicat 2024-03-01 07:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
A jucat 100 de minute la FCSB, dar nu intelege cum ros-albastrii s-au impus la Voluntari: Nu le-am dat nicio sansa Vadim Rata (30 de ani), jucatorul celor de la Voluntari, a vorbit la finalul meciului despre esecul echipei sale in fata FCSB-ului, scor 1-2, in etapa #28 a Superligii si nu-si explica felul in care ilfovenii au pierdut.Mijlocasul a evoluat 108 minute pentru vicecampioana Romaniei in 2022, dar a fost trimis inapoi la Voluntari dupa 3 aparitii, iar jucatorul a castigat 40.000 de euro. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.