EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Banca Transilvania, OTP Bank si Exim Banca Romaneasca, procese castigate cu ANPC. Nu platesc amenzi si nu ofera rate egale

publicat 2024-04-25 12:00:11 (ProTV)
Banca Transilvania, OTP Bank si Exim Banca Romaneasca, procese castigate cu ANPC. Nu platesc amenzi si nu ofera rate egale Alte trei banci au câstigat procesele cu Autoritatea Nationala a Consumatorilor, care le obligase sa emita scandetare cu rate egale la credite pentru tosi clientii. La acest moment sunt cinci institutii bancare care au avut castig de cauza. ...continuare.

Ce se vede din satelit in China. Dovedeste ingrijorarile cele mai mari ale SUA | FOTO

publicat 2024-04-25 12:00:11 (ProTV)
Ce se vede din satelit in China. Dovedeste ingrijorarile cele mai mari ale SUA | FOTO China asigura acostarea unui cargo rusesc sanctionat de SUA, implicat în transferuri de arme nord-coreene catre Rusia, potrivit unor imagini din satelit vazute de Reuters. ...continuare.

Noul album al lui Taylor Swift a inregistrat un miliard de stream-uri pe Spotify in doar o saptamana

publicat 2024-04-25 11:45:11 (ProTV)
Noul album al lui Taylor Swift a inregistrat un miliard de stream-uri pe Spotify in doar o saptamana Noul album al lui Taylor Swift, `The Tortured Poets Department", a devenit primul care a atins un miliard de difuzari pe Spotify într-o saptamâna.   ...continuare.

Armata ucraineana primeste armament, dar ucrainenii fug de recrutare. Tacticile de pe Telegram ca sa scape de agenti

publicat 2024-04-25 11:30:12 (ProTV)
Armata ucraineana primeste armament, dar ucrainenii fug de recrutare. Tacticile de pe Telegram ca sa scape de agenti Ucrainenii vor primi în orele urmatoare rachete pentru apararea aeriana, munitii, vehicule blindate si armament antitanc. ...continuare.

Ploi in sudul, centrul si estul tarii, pana vineri dimineata. Zonele unde va cadea grindina

publicat 2024-04-25 11:30:12 (ProTV)
Ploi in sudul, centrul si estul tarii, pana vineri dimineata. Zonele unde va cadea grindina Meteorologii anunta ploi în sudul, centrul si estul tarii, pâna vineri dimineata la ora 06:00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.     ...continuare.

Presedintele Iohannis a facut un gest de usor dispret fata de aliatul nostru strategic, SUA

publicat 2024-04-25 11:30:12 (ProTV)
Presedintele Iohannis a facut un gest de usor dispret fata de aliatul nostru strategic, SUA Aflat la ultima sesiune a Parlamentului European la Strasbourg, înainte de alegerile din iunie, eurodeputatul Eugen Tomac a relatat cum si-a asigurat premierul Rutte sprijinul SUA pentru sefia NATO. ...continuare.

Interceptari. Educatoarele au tacut dupa ce doi baieti institutionalizati de 16 ani au fost agresati de un preot in biserica

publicat 2024-04-25 11:30:12 (ProTV)
Interceptari. Educatoarele au tacut dupa ce doi baieti institutionalizati de 16 ani au fost agresati de un preot in biserica Un preot de 60 de ani din Satu Mare este acuzat ca a abuzat doi tineri dintr-un centru social. Interceptarile si marturiile obtinute de autoritati redau groaza victimelor. ...continuare.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metoda moderna antistres

publicat 2024-04-25 11:30:12 (ProTV)
(P) Suplimentele cu probiotice: o metoda moderna antistres Viata moderna, activa si agitata pe care o traim astazi cu totii a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci si cu anumite situatii ce contribuie la resimtirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât si psihic.   ...continuare.

Scandal in Mexic, dupa ce o gaina a fost sacrificata in Senat, ofranda unui zeu al ploii

publicat 2024-04-25 11:30:12 (ProTV)
Scandal in Mexic, dupa ce o gaina a fost sacrificata in Senat, ofranda unui zeu al ploii O gaina a fost sacrificata, miercuri, în Senatul mexican pentru a oferi sângele ei zeului precolumbian al ploii Tlaloc, o ceremonie care a provocat un val de indignare. ...continuare.

Imagini create de AI pornind de la amintiri vechi de zeci de ani. Cum a decurs experimentul

publicat 2024-04-25 11:30:12 (ProTV)
Imagini create de AI pornind de la amintiri vechi de zeci de ani. Cum a decurs experimentul Vorbim despre inteligenta artificiala si cum se schimba lucrurile, în primul rând pe partea de foto. S-a facut un experiment în Europa, în Spania, Germania, cu o fotografie recreata dupa amintirile unei bunici în vârsta de 80 de ani. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.