EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Cristian Tudor Popescu, despre Catalin Cirstoiu: Mincinos, arogant si un prostalau agresiv atotzambitor

publicat 2024-04-15 20:30:13 (Libertatea)
Cristian Tudor Popescu, despre Catalin Cirstoiu: Mincinos, arogant si un prostalau agresiv atotzambitor Gazetarul Cristian Tudor Popescu a sustinut luni, 15 aprilie, ca PSD si PNL nu pot renunta la Catalin Cirstoiu, candidatul comun pentru Primaria Capitalei, pentru ca managerul Spitalului Universitar reuneste „caracteristicile negative” ale „oricarui fruntas pesedist sau liberal”. „PSD si PNL nu mai stiu cum sa scape de Cirstoiu, deoarece purtarile in campanie ale lui […] ...continuare.

20 de inculpati, condamnati definitiv intr-un dosar de vaccinari fictive anti-Covid

publicat 2024-04-15 20:30:13 (Jurnalul-National)
20 de inculpati, condamnati definitiv intr-un dosar de vaccinari fictive anti-Covid Curtea de Apel Pitesti a respins apelurile ca nefondate, a mentinut sentinta Tribunalului Arges si a dispus condamnarea definitiva a 20 de inculpati, dintre care unul registrator la un centru de vaccinare din Arges, la inchisoare, intr-un dosar care vizeaza vaccinari fictive anti-Covid. ...continuare.

Arde un camion pe Centura Capitalei. Circulatia e oprita

publicat 2024-04-15 20:30:13 (Jurnalul-National)
Arde un camion pe Centura Capitalei. Circulatia e oprita Circulatia pe Centura Capitalei este oprita, luni seara, dupa ce un camion a luat foc. Nu sunt victime. ...continuare.

Zodia care va primi o veste proasta la sfarsitul lunii aprilie. Astrele nu ii sunt deloc favorabile

publicat 2024-04-15 20:30:06 (Click)
Zodia care va primi o veste proasta la sfarsitul lunii aprilie. Astrele nu ii sunt deloc favorabile Se pare ca astrele vin cu vesti proaste pentru cei nascuti in zodia fecioara. Curand, acestia se vor confrunta cu anumite probleme financiare si vor avea nevoie sa ceara ajutor din partea celor dragi. ...continuare.

Se reintroduce serviciul militar obligatoriu? Anuntul facut de Nicolae Ciuca

publicat 2024-04-15 20:30:06 (Click)
Se reintroduce serviciul militar obligatoriu? Anuntul facut de Nicolae Ciuca Presedintele PNL Nicolae Ciuca a vorbit despre posibilitatea ca si in Romania, ca si in alte state europene, sa se reintroduca stagiul militar obligatoriu. ...continuare.

Ce fac bucataresele adevarate pentru ca ficatul sa nu se mai intareasca la gatire. In ce se spala

publicat 2024-04-15 20:30:06 (Click)
Ce fac bucataresele adevarate pentru ca ficatul sa nu se mai intareasca la gatire. In ce se spala Ce fac bucataresele adevarate pentru ca ficatul sa nu se mai intareasca la gatire. In ce se spala ...continuare.

Ekathimerini: Turismul asigura o treime din PIB si cele mai multe locuri de munca

publicat 2024-04-15 20:30:06 (Bursa)
Contributia totala a turismului la economia Greciei in 2023 (incluzand beneficiile directe si secundare) este estimata intre 62,8 si 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, conform unui studiu al Confederatiei Turistice Elene (INSETE) ...continuare.

Un barbat a murit dupa ce s-a inecat cu mancare la o terasa din Brasov. Doi medici din Bucuresti au fost trimisi in miez de noapte sa-l opereze

publicat 2024-04-15 20:30:04 (Adevarul)
Un barbat a murit dupa ce s-a inecat cu mancare la o terasa din Brasov. Doi medici din Bucuresti au fost trimisi in miez de noapte sa-l opereze Un barbat a murit la o terasa din Brasov intrucat nu i-au fost facute la timp manevrele de resuscitare. ...continuare.

Motivul pentru care tot mai multi romani din strainatate se intorc in tara. De ce a ales Madalina sa revina acasa

publicat 2024-04-15 20:15:14 (ProTV)
Motivul pentru care tot mai multi romani din strainatate se intorc in tara. De ce a ales Madalina sa revina acasa S-a întors roata, spun unii români din diaspora, care constata ca traiul în tara s-a îmbunatatit si pot reveni acasa.   ...continuare.

Vremea calda a generat un fenomen neasteptat in Romania. Recordul istoric stabilit in tara noastra

publicat 2024-04-15 20:15:14 (ProTV)
Vremea calda a generat un fenomen neasteptat in Romania. Recordul istoric stabilit in tara noastra Este o primavara neobisnuta, cu recorduri zilnice de temperatura. Luni, sudul tarii s-a incins ca în luna lui cuptor. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.