EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Tesla concediaza peste 10% din angajatii companiei la nivel global. Aproximativ 14.000 de oameni vor parasi Tesla ca urmare a deciziei lui Elon Musk: "Trebuie sa ne uitam la fiecare aspect al companiei din perspectiva reducerii costurilor si cresterii productivitatii"

publicat 2024-04-15 19:45:28 (Ziarul-Financiar)
Tesla concediaza peste 10% din angajatii companiei la nivel global. Aproximativ 14.000 de oameni vor parasi Tesla ca urmare a deciziei lui Elon Musk: Trebuie sa ne uitam la fiecare aspect al companiei din perspectiva reducerii costurilor si cresterii productivitatii Autor: Valeriu Danila Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajati ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactata de Elon Musk, scrie Reuters. ...continuare.

Ionel Craciun, Vantage Towers: Cand te duci sa cumperi un apartament ar trebui sa te intrebi si daca ai o infrastructura de telecomunicatii buna

publicat 2024-04-15 19:45:28 (Ziarul-Financiar)
Ionel Craciun, Vantage Towers: Cand te duci sa cumperi un apartament ar trebui sa te intrebi si daca ai o infrastructura de telecomunicatii buna Autor: Alex Ciutacu Infrastructura de telecomunicatii si conectivitatea ar trebui sa fie un criteriu in functie de care un cumparator sa isi aleaga viitoarea locuinta, in contextul in care atunci cand o zona se aglomereaza cu proiecte imobiliare aceasta nu poate suporta nevoile de conectivitate fara investitii suplimentare, a explicat Ionel Craciun, business development manager Vantage Towers, in conferinta ZF Tendinte in piata rezidentiala 2024. ...continuare.

Iphone-urile nu mai sunt dorite de consumatori: Apple continua sa piarda cota de piata in fata Samsung si a rivalilor chinezi

publicat 2024-04-15 19:45:28 (Ziarul-Financiar)
Iphone-urile nu mai sunt dorite de consumatori: Apple continua sa piarda cota de piata in fata Samsung si a rivalilor chinezi Autor: Valeriu Danila Livarile de smartphone-uri Apple au scazut cu 10% in primul trimestru din acest an din cauza competitiei acerbe a producatorilor de telefoane Android, scrie Reuters. ...continuare.

Urmariti azi de la ora 19 la emisiunea ZF IT Generation: Ce avantaje i-a adus start-up-ului local Innoship intrarea in grupul polonez Alsendo sustinut de fondul de private equity Abris Capital Partners? Ce planuri de crestere are in continuare? Detalii de la Daniel Nicolae, cofondator si managing partener in cadrul Innoship.

publicat 2024-04-15 19:45:28 (Ziarul-Financiar)
Urmariti azi de la ora 19 la emisiunea ZF IT Generation: Ce avantaje i-a adus start-up-ului local Innoship intrarea in grupul polonez Alsendo sustinut de fondul de private equity Abris Capital Partners? Ce planuri de crestere are in continuare? Detalii de la Daniel Nicolae, cofondator si managing partener in cadrul Innoship. Urmariti azi de la ora 19 la emisiunea ZF IT Generation: Ce avantaje i-a adus start-up-ului local Innoship intrarea in grupul polonez Alsendo sustinut de fondul de private equity Abris Capital Partners? Ce planuri de crestere are in continuare? Detalii de la Daniel Nicolae, cofondator si managing partener in cadrul Innoship. Urmariti azi de la ora 19 la emisiunea ZF IT Generation: Ce avantaje i-a adus start-up-ului local Innoship intrarea in grupul polonez Alsendo sustinut de fondul de... ...continuare.

Lucian Grecu, proprietarul hotelului Unirea din Iasi, cu 186 de camere: Inceputul de an a fost mai slab ca T1 anul trecut, depindem de optimismul consumatorului. Hotelul a avut un grad mediu de ocupare intre 70% si 80% anul trecut

publicat 2024-04-15 19:45:28 (Ziarul-Financiar)
Lucian Grecu, proprietarul hotelului Unirea din Iasi, cu 186 de camere: Inceputul de an a fost mai slab ca T1 anul trecut, depindem de optimismul consumatorului. Hotelul a avut un grad mediu de ocupare intre 70% si 80% anul trecut Lucian Grecu, proprietarul hotelului Unirea din Iasi: Am selectat arhitectii pentru proiectul cu modernizarea hotelului, iar anul viitor in primavara estimam ca vom demara. Ne-am concentrat pe finalizarea blocurilor turn, Unirea Towers, cu 253 de apartamente, iar la final de an vom incepe si proiectul cu caminul studentesc. ...continuare.

Capex.com - Naga Group

publicat 2024-04-15 19:45:28 (Ziarul-Financiar)

Avocatii de la Andronic x Partners au asistat Stein Bestasig Insurance Broker in tranzactia cu britanicii de la PIB Group

publicat 2024-04-15 19:45:27 (Ziarul-Financiar)
Avocatii de la Andronic x Partners au asistat Stein Bestasig Insurance Broker in tranzactia cu britanicii de la PIB Group Ana Maria Andronic Casa de avocatura Andronic x Partners a asistat asociatii Stein Bestasig Insurance Broker in vanzarea intregii participatii catre PIB Group, tranzactie care marcheaza debutul companiei britanice pe piata de asigurari din Romania. Ana-Maria Andronic (Founding Partner) a coordonat echipa Andronic x Partners formata din Vlad Druta (Partner), Codrina Simionescu (Senior Associate), Andrei Cimpan (Associate) si Maria Stancu (Junior Associate). ...continuare.

Bursa. Ce spune Lion Capital dupa ce actionarul Blue Capital a cerut distribuirea de dividende de 209 mil. lei si un program de rascumparare de 50 mil. actiuni: Rezolutiile risca sa conduca la o decapitalizare excesiva si nejustificata

publicat 2024-04-15 19:45:27 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Ce spune Lion Capital dupa ce actionarul Blue Capital a cerut distribuirea de dividende de 209 mil. lei si un program de rascumparare de 50 mil. actiuni: Rezolutiile risca sa conduca la o decapitalizare excesiva si nejustificata Autor: Eduard Ivanovici Lion Capital, fost alternativ de investitii listat la Bursa sub simbolul LION, a raspuns luni, dupa inchiderea sedintei de la BVB, propunerii lansate saptamana trecuta de actionarul Blue Capital, conform careia fosta SIF Banat-Crisana ar trebui sa distribuie dividende de 208,6 milioane de lei catre investitori si sa efectueze un program de rascumparare de 50 de milioane de actiuni. ...continuare.

Austriecii de la Hirschmann cauta 70 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din localitatea Chirileu, judetul Mures

publicat 2024-04-15 19:45:27 (Ziarul-Financiar)
Austriecii de la Hirschmann cauta 70 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din localitatea Chirileu, judetul Mures Producatorul de cablaje si aplicatii auto Hirschmann Automotive TM, subsidiara locala a grupului austriac Hirschmann Automotive, are disponibile in prezent 70 de locuri de munca pentru fabrica din localitatea Chirileu (situata la 20 km de Targu- Mures), potrivit Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Mures. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.