EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




OTP Bank Romania lanseaza campania 'Primavara cu zero costuri'

publicat 2024-04-15 19:00:04 (Bursa)
OTP Bank Romania lanseaza campania 'Primavara cu ZERO costuri', prin care atat persoanele fizice, cat si antreprenorii beneficiaza de oferte atractive, cu zero costuri pe intreaga durata de valabilitate a contractelor semnate in cadrul campaniei ...continuare.

Analiza Storia: Orasele si cartierele in care romanii gasesc cu usurinta locuri de parcare

publicat 2024-04-15 19:00:04 (Bursa)
Alexandria, Ramnicu Valcea si Drobeta-Turnu Severin sunt orasele din Romania in care rezidentii au votat ca gasesc cu usurinta locuri de parcare. La polul opus, Bucuresti, Cluj-Napoca si Constanta sunt orasele in care se gasesc mai greu locuri de parcare. Datele sunt obtinute din 'Vocea Cartierelor', a doua etapa de dezvoltare a indicelui T.R.A.I., realizat de Storia - platforma cu anunturi imobiliare lansata de OLX ...continuare.

Prognoza meteo 16 aprilie 2024. Cum e vremea in Romania si care sunt previziunile ANM pentru astazi

publicat 2024-04-15 19:00:03 (Antena-1)
Prognoza meteo 16 aprilie 2024. Cum e vremea in Romania si care sunt previziunile ANM pentru astazi Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru marti, 16 aprilie 2024. Descopera cum va fi vremea in Romania. ...continuare.

Vipera neagra in calea turistilor, in muntii Tulisa. "Luase pozitia de atac" VIDEO

publicat 2024-04-15 19:00:03 (Adevarul)
Vipera neagra in calea turistilor, in muntii Tulisa. Luase pozitia de atac VIDEO Un grup de excursionisti care a urcat in Muntii Tulisa a avut parte de o intalnire neprevazuta. Calatorii au dat peste o vipera neagra, considerata extrem de veninoasa. ...continuare.

Platforma petroliera transformata in parc de distractii! Investitia a fost de 5 miliarde de dolari

publicat 2024-04-15 18:45:05 (Click)
Platforma petroliera transformata in parc de distractii! Investitia a fost de 5 miliarde de dolari Arabia Saudita a investit aproape 5 miliarde de dolari intr-un parc tematic plutitor, despre care spune ca este "un loc de joaca inovator pentru turismul de aventura". Cel il face unic este ca se va afla in mijlocul marii, mai exact pe o platforma petroliera uriasa. ...continuare.

Bautura alcoolica preferata a dacilor si getilor: "Le placea la nebunie". Se consuma si in zilele noastre

publicat 2024-04-15 18:45:05 (Click)
Bautura alcoolica preferata a dacilor si getilor: Le placea la nebunie. Se consuma si in zilele noastre Exista dovezi clare ca vinul era bautura des consumata de geti si daci. Exista si o legenda in acest sens. Se spune ca Burebista (82-44 i.Hr) ar fi ars viile din regatul dacic deoarece stramosii nostri cazusera in patima vinului, iar marele rege a vrut prin aceasta masura extrema sa elimine acest vi ...continuare.

Anamaria Ferentz a revenit in Romania dupa 10 ani: "E mai frumos decat ma asteptam". Cu ce bunatati a asteptat-o Cristina Spatar

publicat 2024-04-15 18:45:05 (Click)
Anamaria Ferentz a revenit in Romania dupa 10 ani: E mai frumos decat ma asteptam. Cu ce bunatati a asteptat-o Cristina Spatar Cantareata Anamaria Ferentz a ajuns in tara vinerea trecuta si dupa ce si-a facut siesta dupa zborul peste ocean a inceput deja sa faca miscare. ...continuare.

Scriitorul care a ridicat un complex de bai minerale si un hotel-cazinou. A avut parte de un destin tragic

publicat 2024-04-15 18:45:05 (Click)
Scriitorul care a ridicat un complex de bai minerale si un hotel-cazinou. A avut parte de un destin tragic Ioan Slavici s-a numarat printre primii investitori din statiunea Busteni, unde a ridicat un complex de bai minerale si un hotel-cazinou. Numai ca investitiile i-au adus intr-un final falimentul. In 1912, inglogat in datorii, scriitorul a fost nevoit sa-si vanda biblioteca si tot ce avea de pret in ...continuare.

Cum reuseste Irina Loghin sa aiba o silueta impecabila. Alimentul la care a renuntat de mai bine de 50 de ani

publicat 2024-04-15 18:45:05 (Click)
Cum reuseste Irina Loghin sa aiba o silueta impecabila. Alimentul la care a renuntat de mai bine de 50 de ani La cei 85 de ani ai sai, Irina Loghin are o silueta demna de invidiat. Multi dintre fanii interpretei de muzica populara s-au intrebat de-a lungul timpului cum reuseste aceasta sa se mentina in forma. ...continuare.

Beneficiile nestiute ale ceaiului din flori de liliac. Trateaza numeroase afectiuni

publicat 2024-04-15 18:45:05 (Click)
Beneficiile nestiute ale ceaiului din flori de liliac. Trateaza numeroase afectiuni Parfumul liliacului este inconfundabil si inmiresmeaza intreaga casa. Insa el te poate ajuta si in tratarea mai multor afectiuni. Dupa ce se ofilesc florile, pune-le la uscat si foloseste-le pentru sanatate. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.