EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Decizia Israelului dupa atacul Iranului: "Nu ne-am pierdut din vedere un singur moment misiunea esentiala in Fasia Gaza"

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
Decizia Israelului dupa atacul Iranului: Nu ne-am pierdut din vedere un singur moment misiunea esentiala in Fasia Gaza Armata israeliana îsi continua, luni, operatiunile în Fâsia Gaza, subliniind ca atacul fara precedent din weekend nu o va face sa se abata de la obiectivele pe care le are împotriva Hamas.     ...continuare.

Ligia Deca anunta modificari in legea educatiei. Aparatele audio-video vor putea fi utilizate de scoli

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
Ligia Deca anunta modificari in legea educatiei. Aparatele audio-video vor putea fi utilizate de scoli Ministra Educatiei Ligia Deca a initiat „o modificare a cadrului legislativ pentru ca scolile sa poata sa utilizeze aparatura audio-video pe care o au”. ...continuare.

O mare companie va concedia peste 10% dintre angajati. Numarul celor care vor ramane fara loc de munca este urias

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
O mare companie va concedia peste 10% dintre angajati. Numarul celor care vor ramane fara loc de munca este urias Tesla va concedia peste 10% din forta sa de munca la nivel global, conform unui document intern vazut de Reuters, pe fondul declinului vânzarilor si al intensificarii razboiului preturilor la vehiculele electrice (EV). ...continuare.

Patru morti intr-un bombardament rus cu lansatoare multiple de racheta in orasul minier Siversk, in estul Ucrainei

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
Patru morti intr-un bombardament rus cu lansatoare multiple de racheta in orasul minier Siversk, in estul Ucrainei Patru civili au fost ucisi într-un atac rus cu lansatoare multiple de racheta la Siversk, în regiunea Donetk, în estul Ucrainei, anunta, luni, autoritatile locale ucrainene. ...continuare.

Dinamo, dupa accidentarea lui Luca Mihai: Multa sanatate si recuperare rapida, pustiule

publicat 2024-04-15 16:15:24 (Mediafax)
Dinamo, dupa accidentarea lui Luca Mihai: Multa sanatate si recuperare rapida, pustiule "Ne-am fi bucurat ca meciul de ieri seara sa ramana o amintire placuta in memoria tuturor celor prezenti pe stadion, iar numele jucatorilor, mai ales ale celor tineri, sa se regaseasca in echipa etapei. Din pacate, in urma unui incident nefericit, Luca Mihai, under-ul celor de la Poli Iasi, a parasit in minutul 36, fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, pe terenul medicilor", au transmis, luni, pe Facebook, reprezentantii clubului Dinamo. ...continuare.

Casa Alba: Ajutorul pentru Gaza a crescut foarte mult in ultimele zile

publicat 2024-04-15 16:15:24 (Mediafax)
Casa Alba: Ajutorul pentru Gaza a crescut foarte mult in ultimele zile Ajutorul umanitar care ajunge in Fasia Gaza a crescut foarte mult in ultimele zile, a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe, John Kirby, potrivit Sky News. ...continuare.

FBI a deschis o ancheta penala cu privire la prabusirea podului Francis Scott Key din Baltimore

publicat 2024-04-15 16:15:24 (Mediafax)
FBI a deschis o ancheta penala cu privire la prabusirea podului Francis Scott Key din Baltimore Pe 26 martie, nava Dali a lovit unul dintre picioarele podului Francis Scott Key din Baltimore, provocand acestuia. ...continuare.

Prima sportiva afgana prezenta la Jocurile Olimpice cere CIO excluderea tarii sale de la Paris 2024

publicat 2024-04-15 16:15:24 (Mediafax)
Prima sportiva afgana prezenta la Jocurile Olimpice cere CIO excluderea tarii sale de la Paris 2024 Rezayee, o judoka care a concurat la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena, a cerut Comitetului Olimpic International (CIO) sa interzica Afganistanului participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din cauza incalcarilor drepturilor omului de catre talibani. Ea a sustinut ca, in cazul unei astfel de interdictii, femeilor afgane ar trebui sa li se permita totusi sa participe in cadrul echipei olimpice a refugiatilor din cadrul CIO. ...continuare.

Cum se comporta Puya cu cele 3 fete ale lui. "Ma gandesc ce faceam eu la varsta lor si atunci ma calmez"

publicat 2024-04-15 16:15:22 (Libertatea)
Cum se comporta Puya cu cele 3 fete ale lui. Ma gandesc ce faceam eu la varsta lor si atunci ma calmez Puya si Melina sunt casatoriti de mai multi ani si au impreuna trei fete. Cele mai mari au 11, respectiv 12 ani, iar cea mica are 5 ani. Artistul a dezvaluit cum este el in rolul de tata si ce a fost nevoit sa faca in timpul pandemiei. Puya spune ca nu si-a dorit niciodata […] ...continuare.

Tesla va concedia peste 10% din angajatii sai la nivel global, din cauza scaderii vanzarilor

publicat 2024-04-15 16:15:22 (Libertatea)
Tesla va concedia peste 10% din angajatii sai la nivel global, din cauza scaderii vanzarilor Producatorul de masini electrice Tesla intentioneaza sa concedieze peste 10% dintre cei peste 140.000 de angajati pe care ii are la nivel mondial, potrivit unui document intern consultat de Reuters, transmite Agerpres. „In conditiile in care pregatim compania pentru urmatoarea faza de crestere, este extrem de important sa analizam fiecare aspect in vederea reducerii costurilor […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.