EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Amenzi de peste 3 milioane de euro pentru trei operatori din sectorul energetic pentru nerespectarea prevederilor legale

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
Amenzi de peste 3 milioane de euro pentru trei operatori din sectorul energetic pentru nerespectarea prevederilor legale ANDRE a sanctionat cu amenzi de 18 milioane lei trei companii din sectorul energetic - Energy Republic Trading, QMB Energ si Land Power- pentru nerespectarea prevederilor legale privind efectuarea tranzactiilor pe piata angro de electricitate.  ...continuare.

VIDEO socant. Momentul in care o fetita in varsta de 2 ani cade de la etajul unui bloc in Bucuresti. Un obiect ar fi salvat-o

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
VIDEO socant. Momentul in care o fetita in varsta de 2 ani cade de la etajul unui bloc in Bucuresti. Un obiect ar fi salvat-o Un incident socant s-a produs luni, dupa ce o fetita în vârsta de aproximativ 2 ani a cazut de la etajul 1 al unui bloc situat în sectorul 1 din Bucuresti. ...continuare.

Romania, al treilea cel mai mare producator de petrol din UE. Europenii raman dependenti de titeiul lui Putin

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
Romania, al treilea cel mai mare producator de petrol din UE. Europenii raman dependenti de titeiul lui Putin Cei mai mari producatori de petrol din Uniunea Europeana au fost, în 2022, Italia (4,5 milioane de tone), Danemarca (3,2 milioane de tone) si România (3 milioane de tone), conform datelor publicate luni de Eurostat. ...continuare.

Tribunalul Vaslui a hotarat ca Dumitru Buzatu poate fi cercetat in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
Tribunalul Vaslui a hotarat ca Dumitru Buzatu poate fi cercetat in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva Tribunalul Vaslui a decis ca fostul presedinte al Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, aflat în arest preventiv din septembrie 2023, poate fi cercetat în arest la domiciliu, dar decizia instantei nu este definitiva.   ...continuare.

Cum este descris atacatorul din Sydney de femeile cu care se intalnea. A injunghiat mortal 6 persoane intr-un mall

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
Cum este descris atacatorul din Sydney de femeile cu care se intalnea. A injunghiat mortal 6 persoane intr-un mall Femeile care l-au cunoscut pe atacatorul din Sydney îl descriu pe acesta drept „un pic prea tocilar” si „ciudat”, scrie Mirror. ...continuare.

Sofia Vergara, cuvinte frumoase la adresa partenerul ei, dupa ce a fost supusa unei operatii. FOTO

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
Sofia Vergara, cuvinte frumoase la adresa partenerul ei, dupa ce a fost supusa unei operatii. FOTO Sofia Vergara, în vârsta de 51 de ani, a dezvaluit vineri, 12 aprilie, pe Instagram Stories, ca a suferit o operatie la genunchi si ca a fost îngrijita de noul ei iubit, chirurgul ortoped Justin Saliman. ...continuare.

Horoscop 15-30 aprilie 2024, cu Cristina Demetrescu. Pentru o zodie apar oportunitati unice. Ce urmeaza pentru restul

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
Horoscop 15-30 aprilie 2024, cu Cristina Demetrescu. Pentru o zodie apar oportunitati unice. Ce urmeaza pentru restul Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultimele doua saptamâni din aprilie, la "Vorbeste Lumea" de la ProTV. ...continuare.

Ligia Deca, despre examenul de bacalaureat: "Certifica niste competente ale absolventului, subiectele nu sunt grele"

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
Ligia Deca, despre examenul de bacalaureat: Certifica niste competente ale absolventului, subiectele nu sunt grele Examenul de bacalaureat certifica niste competente ale absolventului, iar subiectele nu sunt grele si sunt create pentru nivelul mediu, a declarat luni ministrul Educatiei, Ligia Deca.   ...continuare.

VIDEO. Incendiu de proportii in Spania, alimentat de temperaturile ridicate. Aproape 200 de persoane, evacuate de urgenta

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
VIDEO. Incendiu de proportii in Spania, alimentat de temperaturile ridicate. Aproape 200 de persoane, evacuate de urgenta Un incendiu, alimentat de temperaturi anormal de ridicate, a ars peste 500 de hectare de vegetatie în estul Spaniei si a dus la evacuarea a 180 de persoane, au anuntat, luni, autoritatile iberice. ...continuare.

Alina Gorghiu: predarea lui Ionel Arsene din Italia "se apropie de final". Ce spune despre "tertipurile" avocatilor

publicat 2024-04-15 16:15:28 (ProTV)
Alina Gorghiu: predarea lui Ionel Arsene din Italia se apropie de final. Ce spune despre tertipurile avocatilor Extradarea lui Ionel Arsene din Italia intra în linie dreapta a anuntat Alina Gorghiu, ministrul Justitiei, care a trimis instantelor italiene precizari cu privire la conditiile de detentie de la noi. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.