EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere

Articole

Stiri locale




Cand e Saptamana Patimilor in 2024 si ce rugaciuni se citesc

publicat 2024-04-15 14:30:58 (Libertatea)
Cand e Saptamana Patimilor in 2024 si ce rugaciuni se citesc Saptamana Patimilor, numita si Saptamana Mare, este ultima saptamana inainte de Paste. De aceasta perioada sunt legate multe credinte crestine si se repsecta numeroase traditii. Afla ce rugaciuni se citesc in Saptamana Patimilor si cand pica ea in 2024. Ce semnificatie are Saptamana Patimilor Dupa Duminica Floriilor, incepe Saptamana Patimilor, o perioada de pocainta si […] ...continuare.

Sofer din Resita cu alcoolemie de 1,57mg/l, prins la volan. Cu o zi inainte ramasese fara permis pentru ca era baut

publicat 2024-04-15 14:30:56 (Libertatea)
Un barbat de 50 de ani a fost prins la volanul masinii sale de politistii din Resita, el avand o alcoolemie de 1,57 mg/l alcool pur in aerul expirat, dupa ce, cu doar o zi in urma, i-a fost suspendat permisul de conducere, tot pentru consum de alcool, relateaza News.ro. „Aseara, la ora 21.20, politisti […] ...continuare.

Romania, pe ultimul loc in UE la studii superioare. Care sunt cei mai educati europeni

publicat 2024-04-15 14:30:55 (Jurnalul-National)
Romania, pe ultimul loc in UE la studii superioare. Care sunt cei mai educati europeni Circa 30% dintre adultii UE detin o diploma de studii superioare, potrivit rapoartelor. ...continuare.

Dumitru Buzatu a fost plasat in arest la domiciliu

publicat 2024-04-15 14:30:53 (Jurnalul-National)
Dumitru Buzatu a fost plasat in arest la domiciliu Tribunalul Vaslui a decis, luni, plasarea in arest la domiciliu a fostului lider PSD Dumitru Buzatu, acuzat de luare mita, aflat pana acum in arest la Penitenciarul Vaslui. ...continuare.

Burduja: Trebuie sa ne asiguram ca sectorul energetic este sigur in fata atacurilor

publicat 2024-04-15 14:30:49 (Income-Magazine)
Burduja: Trebuie sa ne asiguram ca sectorul energetic este sigur in fata atacurilor Traim intr-o lume mai complicata ca niciodata si vedem asta in fiecare zi, de aceea este foarte important sa ne asiguram ca sectorul energetic este sigur in fata atacurilor venite din partea actorilor statali sau nestatali, a declarat, luni, la evenimentul Energy CyberGuard, ministrul Energiei, Sebastian Burduja. „In primul rand, e important ca organizam primul […] ...continuare.

Socant! Lovit si doborat la pamant, si-a pierdut cunostinta! Arbitrul, ca Hategan!

publicat 2024-04-15 14:30:39 (Gazeta-Sporturilor)
Socant! Lovit si doborat la pamant, si-a pierdut cunostinta! Arbitrul, ca Hategan! In meciul Lyon - Brest (4-3) s-a petrecut un incident asemanator cu acela din Dinamo - Poli Iasi (1-0), in urma caruia ieseanul Luca Mihai a ajuns la spital. Pana si arbitrul a reactionat ca Ovidiu Hategan!Meci turbulent, cu final dureros! Lyon - Brest intrase in prelungiri, era minutul 90+10, cand portarul oaspetilor, Marco Bizot, a iesit in forta ca sa boxeze un balon. A lovit nu doar mingea, ci si pe atacantul lui Lyon, Alexandre Lacazette, in piept si la cap. ... ...continuare.

Kyros Vassaras admite: "Se impunea cartonas rosu la Homawoo!"

publicat 2024-04-15 14:30:36 (Gazeta-Sporturilor)
Kyros Vassaras admite: Se impunea cartonas rosu la Homawoo! Intr-un comunicat publicat pe site-ul Federatiei, Kyros Vassaras (58 de ani), presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, admite ca arbitrul Ovidiu Hategan (43) a gresit alegand sa nu-l elimine pe Josue Homawoo, autorul unei intrari dure in Dinamo - Poli Iasi 1-0.Minutul 29 din Dinamo - Poli Iasi. Aruncare de la margine pentru moldoveni, duel aerian pentru balon intre Josue Homawoo si Luca Mihai. ... ...continuare.

Coala alba a lui Chiriches

publicat 2024-04-15 14:30:33 (Gazeta-Sporturilor)
Coala alba a lui Chiriches O revenire perfecta, o contributie importanta la titlul cucerit de FCSB. Este Vlad o solutie si pentru Euro 2024? Ar cam trebui sa fie!In romgleza care a navalit pana si in fotbal, atunci cand nu iei gol se spune ca ai reusit un clean-sheet. In limbaj neaos se spune ca ai scapat cu poarta negaurita, sau, ca o traducere cuvant cu cuvant, ca ai scapat cu coala alba. ... ...continuare.

Ce functii indeplineste o centrala de detectie incendiu si de ce este esentiala?

publicat 2024-04-15 14:30:32 (Gazeta-Sporturilor)
Ce functii indeplineste o centrala de detectie incendiu si de ce este esentiala? In lumea moderna, siguranta impotriva incendiilor este o preocupare majora pentru toti cei care detin sau gestioneaza o locuinta, o cladire de birouri etc. O centrala de detectie incendiu reprezinta un element esential al sistemului de protectie impotriva acestui pericol. Acest articol exploreaza functiile fundamentale ale unei astfel de centrale, precum si importanta sa in prevenirea si gestionarea incendiilor. ... ...continuare.

Tribunalul Vaslui a decis plasarea in arest la domiciliu a fostului lider PSD Dumitru Buzatu

publicat 2024-04-15 14:30:14 (Adevarul)
Tribunalul Vaslui a decis plasarea in arest la domiciliu a fostului lider PSD Dumitru Buzatu Tribunalul Vaslui a decis, luni, plasarea in arest la domiciliu a fostului lider PSD Dumitru Buzatu, acuzat de luare mita, aflat pana acum in arest la Penitenciarul Vaslui, potrivit Agerpres. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.