EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cu ce datorii colosale au ramas Catinca si Oana Roman dupa moartea mamei lor! "Banii se cheltuie..."

publicat 2024-04-15 13:15:59 (Money.ro)
Cu ce datorii colosale au ramas Catinca si Oana Roman dupa moartea mamei lor! Banii se cheltuie... Cu ce datorii colosale au ramas Catinca si Oana Roman dupa moartea mamei lor. Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman (primul premier al Romaniei de dupa '89), s-a stins din viata in luna februarie, la caminul pentru batrani unde fusese mutata din cauza problemelor medicale pe care le avea. Dincolo de aparentele subliniate […]Articolul Cu ce datorii colosale au ramas Catinca si Oana Roman dupa moartea mamei lor! "Banii se cheltuie..." apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Mihai Gainusa si-a vandut pensiunea de la Moeciu! Este mai bogat cu jumatate de milion de euro

publicat 2024-04-15 13:15:59 (Money.ro)
Mihai Gainusa si-a vandut pensiunea de la Moeciu! Este mai bogat cu jumatate de milion de euro Mihai Gainusa a "eliberat" Gainusa de munte! Cunoscutul prezentator de televiziune si radio a reusit sa vanda la un pret bun pensiunea sa de la Moeciu pe care a ridicat-o ajutat si de fonduri europene. Vila fostului "carcotas" de la poalele muntelui a fost ridicata de acesta in urma cu aproape 20 de ani si […]Articolul Mihai Gainusa si-a vandut pensiunea de la Moeciu! Este mai bogat cu jumatate de milion de euro apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Curs valutar BNR, 15 aprilie 2024. Euro creste

publicat 2024-04-15 13:15:59 (Money.ro)
Curs valutar BNR, 15 aprilie 2024. Euro creste Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat luni, 15 aprilie 2024, un curs de referinta de 4,9737 lei pentru un euro, de la un curs de 4,9714 lei inregistrat vineri. Dolarul a ajuns la 4,6664 lei, de la un curs de 4,6645 lei.Articolul Curs valutar BNR, 15 aprilie 2024. Euro creste apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Criza din Orientul Mijlociu: Misiunile diplomatice olandeze din Iran si nordul Irakului raman inchise

publicat 2024-04-15 13:15:58 (Mediafax)
Criza din Orientul Mijlociu: Misiunile diplomatice olandeze din Iran si nordul Irakului raman inchise Ambasada Olandei din capitala Iranului, Teheran, va ramane inchisa publicului, potrivit CNN. Oficialii au invocat masuri de precautie din cauza escaladarii tensiunilor dintre Iran si Israel. ...continuare.

Marti se aprinde flacara olimpica pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024

publicat 2024-04-15 13:15:58 (Mediafax)
Marti se aprinde flacara olimpica pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 Potrivit COSR, ceremonia de aprindere a flacarii olimpice va avea loc in Archaia Olympia, sanctuarul in care au avut loc Jocurile Olimpice Antice.. ...continuare.

Tesla, chemata in judecata. Un copil de 2 ani a pornit Modelul X si si-a lovit mama insarcinata

publicat 2024-04-15 13:15:58 (Mediafax)
Tesla, chemata in judecata. Un copil de 2 ani a pornit Modelul X si si-a lovit mama insarcinata Mallory Harcourt sustine ca SUV-ul din 2018 era defect, permitand copilului sa porneasca vehiculul si sa il puna in viteza. ...continuare.

Ionut Stroe (PNL): Parcul Tineretului, administrat de Nicusor Dan, e lasat in paragina si arata dezastruos

publicat 2024-04-15 13:15:58 (Mediafax)
Ionut Stroe (PNL): Parcul Tineretului, administrat de Nicusor Dan, e lasat in paragina si arata dezastruos "Merg des in parcurile din Sectorul 4 si nu pot sa nu remarc diferenta frapanta intre parcurile care arata foarte bine, administrate de primaria Sectorului 4 si Daniel Baluta, Oraselul Copiilor si Lumea Copiilor, in comparatie cu Parcul Tineretului, care este lasat in paragina si arata dezastruos, pentru ca este administrat de Nicusor Dan, prin Primaria Generala! Paradoxal, geografic aflate unul langa altul, diferenta dintre cele doua parcuri, Lumea Copiilor si Oraselul Copiilor, si parcul... ...continuare.

Alfred Simonis, presedintele Camerei Deputatilor: Lucrurile nu trebuie sa escaladeze in Orientul Mijlociu

publicat 2024-04-15 13:15:58 (Mediafax)
Alfred Simonis, presedintele Camerei Deputatilor: Lucrurile nu trebuie sa escaladeze in Orientul Mijlociu Alfred Simonis priveste situatia din Orientul Mijlociu "cu ingrijorare". ...continuare.

Inundatii catastrofale in Rusia. Locuitorii unui oras au fost anuntati ca vine o "mare de apa"

publicat 2024-04-15 13:15:58 (Mediafax)
Inundatii catastrofale in Rusia. Locuitorii unui oras au fost anuntati ca vine o mare de apa Regiunea Uralului din sudul Rusiei si nordul Kazahstanului se confrunta cu cele mai grave inundatii din istorie dupa ce zapada s-a topit rapid din cauza ploilor abundente. Mii de persoane au fost deja evacuate in Rusia, in timp ce autoritatile din Kazahstan au scos din zona afectata aproape 110.000 de oameni. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 782. Lupte intense in regiunea Donetk; Rusia urmareste sa captureze orasul Ceasiv Iar pana pe 9 mai / Ambasadorul Israelului la ONU: Ascultati-l pe presedintele Zelenski si treziti-va / Borrell: Razboiul Rusiei, o amenintare existentiala pentru Europa

publicat 2024-04-15 13:15:58 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 782. Lupte intense in regiunea Donetk; Rusia urmareste sa captureze orasul Ceasiv Iar pana pe 9 mai / Ambasadorul Israelului la ONU: Ascultati-l pe presedintele Zelenski si treziti-va / Borrell: Razboiul Rusiei, o amenintare existentiala pentru Europa UPDATE Borrell: Razboiul Rusiei impotriva Ucrainei, o ,,amenintare existentiala" pentru Europa Razboiul Rusiei impotriva Ucrainei a readus amenintarile teritoriale in Europa si a fortat UE sa plaseze apararea in centrul propriei politici de securitate. Razboiul in curs de desfasurare impotriva Ucrainei reprezinta o amenintare existentiala pentru intreaga Uniune Europeana, afirma seful diplomatiei externe a UE, Josep Borrell, potrivit . ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.