EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bursele s-au prabusit in Asia dupa ce Iranul a atacat Israelul

publicat 2024-04-15 13:15:35 (Jurnalul-National)
Bursele s-au prabusit in Asia dupa ce Iranul a atacat Israelul Actiunile s-au prabusit luni in Asia dupa ce Iranul a intensificat tensiunile din Orientul Mijlociu, lansand o serie de rachete si drone asupra Israelului in weekend. Sunt alimentate temerile legate de un conflict mai amplu in aceasta regiune. ...continuare.

Horoscop zilnic, 16 aprilie 2024. Berbecii sunt ocupati. Gemenii cauta un loc de munca. Balantele sunt optimiste

publicat 2024-04-15 13:15:35 (Jurnalul-National)
Horoscop zilnic, 16 aprilie 2024. Berbecii sunt ocupati. Gemenii cauta un loc de munca. Balantele sunt optimiste Taurii cooperanti, Racii sunt nostalgici, Leii se apropie de partener, Scorpionii sunt intuitivi, Sagetatorii si Varsatorii se dedica afacerilor, Capricornii au o zi minunata iar Pestii sunt alaturi de prieteni si familie. ...continuare.

Cabinetul de razboi din Israel se reuneste din nou

publicat 2024-04-15 13:15:35 (Jurnalul-National)
Cabinetul de razboi din Israel se reuneste din nou Cabinetul de razboi din Israel se reuneste din nou. Intalnirea va avea loc luni, dupa pranz, potrivit unor surse guvernamentale. Convocarea a fost facuta de premierul Benjamin Netanyahu. ...continuare.

Prognoza meteo pentru urmatoarea perioada. Ploi, vant, furtuni locale, ninsori

publicat 2024-04-15 13:15:35 (Jurnalul-National)
Prognoza meteo pentru urmatoarea perioada. Ploi, vant, furtuni locale, ninsori Dupa aceste zile calduroase, vremea se raceste brusc in zilele urmatoare. Temperaturile scad semnificativ de la o zi la alta. ...continuare.

Cancelarul german catre studentii chinezi: Nu toti fumam iarba in Germania

publicat 2024-04-15 13:15:35 (Jurnalul-National)
Cancelarul german catre studentii chinezi: Nu toti fumam iarba in Germania Cancelarul german Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studentii chinezi din Shanghai ca nu trebuie sa fumeze canabis daca studiaza in Germania. El a raspuns unei intrebari si a explicat ca Germania a legalizat consumul de canabisul in speranta ca numarul consumatorilor va scadea. ...continuare.

Cirstoiu neaga o eventuala retragere din cursa pentru Primaria Capitalei

publicat 2024-04-15 13:15:35 (Jurnalul-National)
Cirstoiu neaga o eventuala retragere din cursa pentru Primaria Capitalei Candidatul sustinut de PSD si PNL pentru PMB, Catalin Cirstoiu, neaga o eventuala retragere din cursa electorala pentru Primaria Capitalei. ...continuare.

Patru avioane britanice de la baza Mihail Kogalniceanu au interceptat drone iraniene in atacul asupra Israelului

publicat 2024-04-15 13:15:33 (Jurnalul-National)
Patru avioane britanice de la baza Mihail Kogalniceanu au interceptat drone iraniene in atacul asupra Israelului Mai multe aeronave britanice Eurofighter Typhoon, aflate la baza Mihail Kogalniceanu din Romania, au fost implicate intr-o operatiune de interceptare a dronelor si rachetelor lansate de Iran catre Israel. Patru dintre aceste aeronave au luat parte la actiunea de contracarare a atacului iranian, fiind ridicate in aer inca de vineri, odata cu declansarea agresiunii. ...continuare.

Analistii anticipeaza cresterea preturilor petrolului

publicat 2024-04-15 13:15:32 (Income-Magazine)
Analistii anticipeaza cresterea preturilor petrolului Preturile petrolului sunt asteptate sa creasca luni, dupa atacul Iranului asupra Israelului din weekend, au declarat analistii duminica, dar castigurile suplimentare ar putea depinde de modul in care Israelul si Occidentul aleg sa riposteze, transmite Reuters. Iranul a lansat drone si rachete explozive asupra Israelului sambata seara, ca razbunare pentru un presupus atac israelian asupra […] ...continuare.

Seful producatorului ceh de armament CSG vizeaza ca acesta sa ocupe un loc important pe piata mondiala, prin achizitia companiei americane Kinetic

publicat 2024-04-15 13:15:31 (Income-Magazine)
Seful producatorului ceh de armament CSG vizeaza ca acesta sa ocupe un loc important pe piata mondiala, prin achizitia companiei americane Kinetic Michal Strnad, care in urma cu un deceniu a devenit seful CSG, o afacere de familie din sectorul apararii, se apropie de cumpararea producatorului american de munitii Kinetic Group, care va transforma o companie care a inceput prin a cumpara tancuri pentru fier vechi intr-un jucator cheie pe piata mondiala a armelor, relateaza Reuters. Dar […] ...continuare.

SUA investigheaza rechemarea de catre Ford Motor a 42.000 de SUV-uri, din cauza temerilor legate de scurgeri de combustibil

publicat 2024-04-15 13:15:31 (Income-Magazine)
SUA investigheaza rechemarea de catre Ford Motor a 42.000 de SUV-uri, din cauza temerilor legate de scurgeri de combustibil Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi (NHTSA) din Statele Unite deschide o investigatie privind rechemarea de catre Ford Motor a peste 42.000 de SUV-uri din cauza temerilor legate de o scurgere de combustibil care ar putea duce la un incendiu la motor, transmite Reuters. Autoritatea de reglementare a sigurantei auto a declarat ca analizeaza […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.