EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Renumitul profesor si medic Dumitru Constantin Dulcan: "Suntem un spirit care devine un corp fizic si nu invers" FOTO

publicat 2024-04-15 10:30:03 (Adevarul)
Renumitul profesor si medic Dumitru Constantin Dulcan: Suntem un spirit care devine un corp fizic si nu invers FOTO Celebrul profesor universitar dr. Dumitru Constantin Dulcan a primit distinctia de Doctor Honoris Causa din parte Universitatii de Vest "Vasile Goldis"din Arad. ...continuare.

"Sange" pe piata de capital din Asia dupa atacul Iranului: Luni, actiunile s-au prabusit pe piata asiatica dupa ce Iranul a lansat o serie de rachete si drone asupra Israelului in weekendul trecut

publicat 2024-04-15 10:15:43 (Ziarul-Financiar)
Sange pe piata de capital din Asia dupa atacul Iranului: Luni, actiunile s-au prabusit pe piata asiatica dupa ce Iranul a lansat o serie de rachete si drone asupra Israelului in weekendul trecut Autor: Andreea Tobias Actiunile s-au prabusit luni in Asia dupa ce Iranul a intensificat tensiunile din Orientul Mijlociu, lansand o serie de rachete si drone asupra Israelului in weekend. Sunt alimentate temerile legate de un conflict mai amplu in aceasta regiune. ...continuare.

Femeie de 80 de ani, accidentata mortal pe o trecere de pietoni din Arges

publicat 2024-04-15 10:15:36 (ProTV)
Femeie de 80 de ani, accidentata mortal pe o trecere de pietoni din Arges O femeie de 80 de ani, care traversa strada pe o trecere de pietoni din localitatea Chisoda, luni, a fost accidentata mortal de un autovehicul condus de o femeie de 36 de ani. ...continuare.

Pompierii au gasit un barbat spanzurat in timp ce stingeau incendiul izbucnit la locuinta sa din Constanta

publicat 2024-04-15 10:15:34 (ProTV)
Pompierii au gasit un barbat spanzurat in timp ce stingeau incendiul izbucnit la locuinta sa din Constanta Un barbat de 44 de ani a fost gasit de pompieri spânzurat în timp ce interveneau, în noaptea de duminica spre luni, pentru stingerea incendiului care curprinsese casa acestuia din localitatea constanteana Conacu.   ...continuare.

Vlad Remzing, desemnat cel mai bun sportiv la categoria sub 23 de ani

publicat 2024-04-15 10:15:31 (Money.ro)
Vlad Remzing, desemnat cel mai bun sportiv la categoria sub 23 de ani A fost sarbatoare in familia triatlonului din tara noastra. La Gala Triatlonului Romanesc, organizata la Complexul Olimpic de la Izvorani, s-au premiat performerii anului 2023. Unul dintre laureatii serii, Vlad Remzing, are o superstitie ciudata. Chiar daca a fost inflatie de nume importante ale triatlonului, semn ca acest sport are si trecut, si prezent, dar […]Articolul Vlad Remzing, desemnat cel mai bun sportiv la categoria sub 23 de ani apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Alimente benefice pentru ficat

publicat 2024-04-15 10:15:27 (Libertatea)
Alimente benefice pentru ficat Ficatul are rolul de a elimina toxinele din corp, atunci cand sunt consumate alimente bogate in substante toxice sau grasimi, pentru o functionare optima a organismului. Exista, insa, si alimente benefice pentru ficat. Iata o lista cu alimente bune pe care trebuie sa le consumi pentru un ficat sanatos. Exista o serie de alimente daunatoare […] ...continuare.

Ce semnifica Taina Spovedaniei si Taina Impartasaniei

publicat 2024-04-15 10:15:27 (Libertatea)
Ce semnifica Taina Spovedaniei si Taina Impartasaniei Spovedania reprezinta taina curatirii de pacate si implicit refacerea legaturii spirituale cu Dumnezeu si Biserica. Vezi ce semnifica Taina Impartasaniei. Intre Taina Spovedaniei si Taina Impartasaniei exista o legatura profunda integrata in Biserica. Vezi Ce semnifica Taina Spovedaniei si Taina Impartasaniei. Ce este Taina Spovedaniei Spovedania este privita ca un al doilea botez, o taina […] ...continuare.

Fetita ascunsa in canapea a fost ucisa pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat si le-a amanetat, ca sa joace la pariuri

publicat 2024-04-15 10:15:27 (Libertatea)
Fetita ascunsa in canapea a fost ucisa pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat si le-a amanetat, ca sa joace la pariuri Noi detalii ies la iveala din cazul care a socat Romania in primavara trecuta, atunci cand o fetita de 12 ani a fost gasita moarta, in lada canapelei dintr-un apartament din Capitala. Concubinul mamei a ucis-o, pentru ca era dependent de jocurile de noroc, spune Tribunalul Bucuresti care, saptamana trecuta, l-a condamnat pe barbat la […] ...continuare.

Aproape o treime dintre candidatii propusi de partide pentru alegerile europarlamentare din iunie sunt femei

publicat 2024-04-15 10:15:27 (Libertatea)
Aproape o treime dintre candidatii propusi de partide pentru alegerile europarlamentare din iunie sunt femei Cele mai multe candidate se regasesc pe listele REPER, AUR si SOS Romania, urmate de PSD+PNL, iar 10 din 15 partide/aliante au inclus o femeie in primele trei locuri, releva un raport realizat de Expert Forum, citat de News.ro. „Pentru alegerile din iunie, partidele si aliantele electorale au inaintat 171 de candidate (32%) si 364 […] ...continuare.

Lansarea romanului "Castelul din orasul meu" de Ioana Baldea Constantinescu, la Teatrul National Bucuresti

publicat 2024-04-15 10:15:26 (Jurnalul-National)
Lansarea romanului Castelul din orasul meu de Ioana Baldea Constantinescu, la Teatrul National Bucuresti Miercuri, 17 aprilie, de la ora 19.00, Editura Litera invita publicul sa participe la lansarea romanului Castelul din orasul meu de Ioana Baldea Constantinescu, ce va avea loc in Sala Media a Teatrului National Bucuresti (TNB - Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 2). ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.