EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Relatia speciala pe care Victor Cornea o are cu fetitele Andreei Balan. Jucatorul de tenis locuieste in casa artistei

publicat 2024-04-15 08:30:17 (Libertatea)
Andreea Balan traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Victor Vlad Cornea de aproximativ un an si este extrem de fericita. Iubitul cantaretei a fost acceptat de fetitele acesteia din casnicia cu George Burcea. Dupa mai multe dezamagiri in dragoste, Andreea Balan sustine ca acum a aflat ce inseamna iubirea adevarata si este extrem […] ...continuare.

Colectarea medicamentelor expirate, boala lunga. Cat va deconta statul pentru eliminarea deseurilor periculoase

publicat 2024-04-15 08:30:17 (Jurnalul-National)
Colectarea medicamentelor expirate, boala lunga. Cat va deconta statul pentru eliminarea deseurilor periculoase Desi Romania are, inca de acum 6 luni, o lege care stabileste un nou sistem de colectare a medicamentelor expirate si nefolosite de la populatie, iar noile reguli ar fi trebuit sa fie aplicate de la inceputul acestui an, Ministerul Sanatatii a emis abia acum instructiunile privind modalitatea de gestionare a acestor deseuri periculoase si procedura de decontare a cheltuielilor suportate de catre spitalele publice si private in procesul de eliminare finala a acestor medicamente. In lipsa unor... ...continuare.

Vedeta CFR-ului a capitulat, dar i-a pus gand rau FCSB-ului: "Daca raman, la anul vreau titlul! Simt ca pot ajuta echipa"

publicat 2024-04-15 08:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Vedeta CFR-ului a capitulat, dar i-a pus gand rau FCSB-ului: Daca raman, la anul vreau titlul! Simt ca pot ajuta echipa Omar El Kaddouri (33 de ani), mijlocasul lui CFR Cluj cu peste 100 de meciuri in Serie A, a analizat infrangerea cu FCSB, 0-1, admite ca obiectivul echipei este acum locul 2 si spune ca vrea sa continue la Cluj-Napoca si sa devina campion alaturi de visinii.La inceputul anului, CFR Cluj l-a convins pe Omar El Kaddouri, fotbalist cu un CV impresionant, sa vina in Romania. ... ...continuare.

Ana Bogdan si Jaqueline Cristian au calificat echipa Romaniei la turneul final al Billie Jean King Cup

publicat 2024-04-15 08:30:07 (Bursa)
Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian a adus calificarea echipei Romaniei la turneul final al Billie Jean King Cup, impunandu-se in ultimul meci al intalnirii cu Ucraina de la Fernandina Beach (SUA). ...continuare.

Producatorul chinez de vehicule electrice Nio cere SUA sa aiba deschidere

publicat 2024-04-15 08:30:07 (Bursa)
Fondatorul producatorului chinez de vehicule electrice (EV) Nio a cerut Statelor Unite deschidere, intr-un discurs rar sustinut in aceasta tara unde politicienii au incercat sa restranga si mai mult accesul Chinei la a doua cea mai mare piata auto din lume ...continuare.

Bayern Munchen negociaza cu Zinedine Zidane pentru postul de antrenor

publicat 2024-04-15 08:30:07 (Bursa)
Clubul Bayern Munchen, care este in cautarea unui antrenor, a intrat in contact cu agentul lui Zinedine Zidane, relateaza Marca ...continuare.

Mass-media: SUA investigheaza rechemarea de catre Ford Motor a 42.000 de SUV-uri

publicat 2024-04-15 08:30:07 (Bursa)
Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi (NHTSA) din Statele Unite deschide o investigatie privind rechemarea de catre Ford Motor a peste 42.000 de SUV-uri din cauza temerilor legate de o scurgere de combustibil care ar putea duce la un incendiu la motor ...continuare.

The Times of Israel: Ministerul de Externe al Iordaniei il convoaca pe ambasadorul Iranului

publicat 2024-04-15 08:30:07 (Bursa)
Ministerul iordanian de Externe afirma ca l-a convocat pe ambasadorul Iranului pentru a avertiza Teheranul ca trebuie sa inceteze sa mai puna la indoiala pozitia Iordaniei, dupa ce aceasta a ajutat Israelul sa doboare sute de drone si rachete de atac noaptea trecuta ...continuare.

Primul exercitiu de securitate cibernetica din Romania, dedicat companiilor din energie, organizat luni

publicat 2024-04-15 08:30:02 (Adevarul)
Primul exercitiu de securitate cibernetica din Romania, dedicat companiilor din energie, organizat luni Ministerul Energiei organizeaza, luni, la Palatul Parlamentului, in colaborare cu mai multe entitati, un eveniment dedicat primului exercitiu de securitate cibernetica organizat Romania. ...continuare.

Cine a mai plecat de la Alpha Bank, care urmeaza sa fie preluata de UniCredit Bank? Razvan Prundeanu, care a fost timp de 16 ani CIO si director IT la Alpha Bank Romania, a plecat la noua Banca de Investitii si Dezvoltare

publicat 2024-04-15 08:15:50 (Ziarul-Financiar)
Cine a mai plecat de la Alpha Bank, care urmeaza sa fie preluata de UniCredit Bank? Razvan Prundeanu, care a fost timp de 16 ani CIO si director IT la Alpha Bank Romania, a plecat la noua Banca de Investitii si Dezvoltare Razvan Prundeanu (foto), care are o experienta de circa doua decenii in domeniul bancar, in special pe partea de IT, si a fost timp de 16 ani, pana la inceput de 2024, CIO (chief information officer)/IT director la Alpha Bank Romania, a plecat la Banca de Invesitii si Dezvoltare (BID). ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.