EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fiul lui Claudiu Niculescu rupe plasele la Rapid: a fost deja promovat la nivelul superior + cifre incredibile

publicat 2024-03-15 16:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Fiul lui Claudiu Niculescu rupe plasele la Rapid: a fost deja promovat la nivelul superior + cifre incredibile David Niculescu (14 ani), fiul fostului atacant Claudiu Niculescu, a impresionat la echipa de juniori a Rapidului si a fost promovat la cea de tineret."Munca si valoarea se rasplatesc! Cel mai bun marcator din cadrul Academiei noastre, David Niculescu, a debutat la echipa de Tineret, in ciuda faptului ca are numai 14 ani!", a transmis Rapid pe Facebook. ... ...continuare.

Un canadian priveste inapoi cu manie si critica Superliga. "Trebuie sa treci cu adevarat prin asta pentru a intelege ce se intampla! Fotbalul din Romania e condus aproape ca o mafie!"

publicat 2024-03-15 16:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Un canadian priveste inapoi cu manie si critica Superliga. Trebuie sa treci cu adevarat prin asta pentru a intelege ce se intampla! Fotbalul din Romania e condus aproape ca o mafie! Zorhan Bassong (24 de ani), fost fundas la Farul si FC Arges, a povestit, in presa din Montreal, experienta neplacuta din Romania: "A fost foarte, foarte complicat. Unii oameni mi-au spus sa fiu atent, dar eu am zis ca sunt diferit. Nu am venit pentru bani, ci doar sa prind minute. M-au fortat sa joc accidentat si mi-au dat peste cap toate planurile". ... ...continuare.

S-a stabilit programul etapelor 2 si 3 din play-off si play-out » Cand se joaca Farul - FCSB si Dinamo - Petrolul

publicat 2024-03-15 15:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
S-a stabilit programul etapelor 2 si 3 din play-off si play-out » Cand se joaca Farul - FCSB si Dinamo - Petrolul Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul etapelor 2 si 3 din play-off si play-out. Derby-ul etapei secunde se va juca la Constanta, intre campioana en-titre, Farul, si liderul campionatului, FCSB.A doua etapa debuteaza la Voluntari, unde ilfovenii vor gazdui meciul contra celor de la Hermannstadt.Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul integral al etapelor 2 si 3Etapa a doua din play-off ne aduce un "duel de foc". ... ...continuare.

Marian Iancu, dupa declansarea scandalului cu Daniel Niculae implicat: "Se asta la toate cluburile mari, nu doar la Rapid"

publicat 2024-03-15 14:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Marian Iancu, dupa declansarea scandalului cu Daniel Niculae implicat: Se asta la toate cluburile mari, nu doar la Rapid Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timisoara, a comentat ce se intampla la Rapid. Presedintele clubului, Daniel Niculae, este implicat in scandalul cu introducerea materialelor pirotehnice pe stadion si a fost ridicat joi de politie pentru a fi dus la audieri.Liviu Ungurean, seful galeriei Rapidului, e acuzat ca a initiat un grup infractional care s-a ocupat cu introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane. ... ...continuare.

"Aveam o fobie!" » Adrian Porumboiu a recunoscut implicarea directa pentru antrenori: "Interveneam! Dupa meci m-am dus, i-am strans mana"

publicat 2024-03-15 14:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Aveam o fobie! » Adrian Porumboiu a recunoscut implicarea directa pentru antrenori: Interveneam! Dupa meci m-am dus, i-am strans mana Adrian Porumboiu (73 de ani) a fost presedintele celor de la FC Vaslui, echipa alaturi de care n-a reusit sa castige niciun trofeu in fotbalul romanesc. Acesta a explicat la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" cum era implicat in viata echipei, cum colabora cu antrenorii si cum a avut o situatie de gestionat cu Dorinel Munteanu, actualul antrenor de la Otelul GalatiEmisiunea "Prietenii lui Ovidiu" poate fi urmarita pe site-ul www.GSP. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.