EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Burleanu, interventie de ultima ora in scandalul de la Rapid » Ce se intampla cu Daniel Niculae, membru al Comitetului Executiv: "Nu a fost comod"

publicat 2024-03-15 18:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Burleanu, interventie de ultima ora in scandalul de la Rapid » Ce se intampla cu Daniel Niculae, membru al Comitetului Executiv: Nu a fost comod Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a comentat situatia de la Rapid. Liderul galeriei, Liviu Ungurean, a fost retinut 30 de zile sub acuzatia de constituire a unui grup infractional organizat. Daniel Niculae e suspectat ca ar fi complice. Daniel Niculae a ajuns joi in fata autoritatilor, in calitate de suspect in dosarul care a zguduit fotbalul romanesc. ... ...continuare.

Ordinul dat de Ladislau Boloni la Metz: "Trebuie «sa transpiram sange» daca vrem sa obtinem rasplata!"

publicat 2024-03-15 18:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Ordinul dat de Ladislau Boloni la Metz: Trebuie «sa transpiram sange» daca vrem sa obtinem rasplata! Ladislau Boloni (71 de ani), antrenorul lui Metz, a dezvaluit starea de spirit a echipei sale inaintea partidei cu Reims, programata duminica, in deplasare. "Accidentari, un vestiar mai calm si soliditate defensiva", sunt cele concluziile esentiale expuse de ziarul Republicain Lorrain dupa conferinta de presa de astazi. ... ...continuare.

Dunarea Braila forteaza istoria si vrea in semifinalele EHF European League

publicat 2024-03-15 17:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Dunarea Braila forteaza istoria si vrea in semifinalele EHF European League Dunarea Braila joaca sambata de la ora 17:00, in deplasare, meciul tur cu Podravka Koprivnica in "sferturile" EHF European League.Partida va fi televizata in direct de Digi Sport, Prima Sport si Orange Sport. Dunarea Braila a plecat joi in Croatia, pe ruta Bucuresti-Belgrad-Zagreb si din capitala croata aproximativ o ora si jumatate cu autocarul spre Koprivnica. ... ...continuare.

Razvan Burleanu, vesti importante pentru formatiile din primele doua ligi » Au fost anuntate datele

publicat 2024-03-15 17:30:32 (Gazeta-Sporturilor)
Razvan Burleanu, vesti importante pentru formatiile din primele doua ligi » Au fost anuntate datele Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a dezvaluit data la care se va termina actuala editie a Superligii, dar si ziua in care va incepe viitorul sezon. Razvan Burleanu a sustinut o conferinta de presa la finalul sedintei Comitetului Executiv. Presedintele FRF a inceput discursul cu datele esentiale pentru sezonul in curs, dar si pentru urmatorul. ... ...continuare.

Jolly-joker-ul Rapidului in play-off: "Asta e marea lui calitate. Va fi o surpriza placuta"

publicat 2024-03-15 17:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Jolly-joker-ul Rapidului in play-off: Asta e marea lui calitate. Va fi o surpriza placuta Daniel Sandu, seful departamentului de scouting al celor de la Rapid, a fost prezent, joi, la GSP Live si a vorbit la superlativ despre Florent Hasani, mijlocasul ofensiv in varsta de 26 de ani adus in Giulesti in iarna in schimbul a 300.000 euro, de la Tirana (Albania).Hasani a fost golgheterul Albaniei sezonul trecut, cu 16 goluri in 34 de aparitii. Pentru Rapid, mijlocasul a reusit un assist in 8 meciuri.VIDEO. ... ...continuare.

Ange Postecoglou a facut marele anunt in privinta lui Dragusin: "Hai sa eliminam suspansul! Radu va juca titular maine"

publicat 2024-03-15 17:00:15 (Gazeta-Sporturilor)
Ange Postecoglou a facut marele anunt in privinta lui Dragusin: Hai sa eliminam suspansul! Radu va juca titular maine Radu Dragusin (22 de ani) a primit o veste excelenta din partea managerului lui Tottenham, inaintea derbyului cu Fulham, de sambata seara. Ange Postecoglou a spus la conferinta de presa ca nu exista dubii asupra celui care-l va inlocui pe Micky van de Ven pe "Craven Cottage". Va fi prima aparitie in formula de start pentru internationalul roman.In sfarsit, a venit si randul lui Radu Dragusin sa debuteze ca titular in Premier League. ... ...continuare.

CSM Bucuresti, gata de un nou asalt spre Final Four » Prima oprire: "optimea" cu Krim: "Ne pregatim pentru lupta"

publicat 2024-03-15 17:00:15 (Gazeta-Sporturilor)
CSM Bucuresti, gata de un nou asalt spre Final Four » Prima oprire: optimea cu Krim: Ne pregatim pentru lupta Adrian Vasile, antrenorul celor de la CSM Bucuresti, a prefatat partida pe care "tigroaicele" o joaca in prima mansa a "optimilor" Ligii Campionilor in deplasare cu Krim Ljubljana.Krim - CSM Bucuresti este programat sambata, 16 martie. Partida este programata de la ora 19:00 si va fi difuzata pe DigiSport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2 si liveTEXT pe GSP. ... ...continuare.

Anuntul atat de asteptat facut de Ange Postecoglou. "Hai sa eliminam suspansul! Radu va juca titular maine"

publicat 2024-03-15 16:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Anuntul atat de asteptat facut de Ange Postecoglou. Hai sa eliminam suspansul! Radu va juca titular maine Radu Dragusin (22 de ani) a primit o veste excelenta din partea managerului lui Tottenham, inaintea derbyului cu Fulham, de sambata seara. Ange Postecoglou a spus la conferinta de presa ca nu exista dubii asupra celui care-l va inlocui pe Micky van de Ven pe "Craven Cottage". Va fi prima aparitie in formula de start pentru internationalul roman.In sfarsit, a venit si randul lui Radu Dragusin sa debuteze ca titular in Premier League. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.