EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Notele GSP dupa Rapid - Farul 1-2 » "Neinspirat si, mai grav, neimplicat" vs "Inca un jucator interesant potentat de Hagi"

publicat 2024-03-15 23:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Notele GSP dupa Rapid - Farul 1-2 » Neinspirat si, mai grav, neimplicat vs Inca un jucator interesant potentat de Hagi Rapid - Farul 1-2. Doua goluri pentru un Louis Munteanu de nota 9, dupa pasele exceptionale reusite de Grameni si Cojocaru. In mod normal, de la Rapid nu ar fi trebuit nimeni sa ia nota de trecere in afara lui Rrahmani si AioaniNotele primite de jucatorii de la Rapid Aioani (6) * Atent, fara greseli.Braun (5) * Probleme mari pe flanc cu Cojocaru si mai ales cu Grameni. Asta i-a taiat si apetitul ofensiv.Sapunaru (5) * Experimentat, dar greoi in situatii de 1 contra 1. ... ...continuare.

George Gaman, contestat de ambele tabere in Rapid - Farul » Doua momente controversate in GIulesti

publicat 2024-03-15 22:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
George Gaman, contestat de ambele tabere in Rapid - Farul » Doua momente controversate in GIulesti Giulestenii au protestat vehement in minutul 67 al meciului Rapid - Farul, considerand ca n-ar fi trebuit sa se ajunga la faza in care Razvan Oaida a vazut al doilea cartonas galben si a fost eliminat. In minutul 82 a venit randul constantenilor sa se planga.Peluza giulesteana a fost tacuta la meciul cu Farul, in semen de protest fata de retinerea liderului Liviu "Bocciu" Ungurean. Tribunele au fost si ele reduse la tacere de "dubla" lui Louis Munteanu. ... ...continuare.

Cristiano Bergodi, reactie inimaginabila dupa esecul cu Farul » Haos total in Giulesti: dezbinare pe toate planurile

publicat 2024-03-15 22:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Cristiano Bergodi, reactie inimaginabila dupa esecul cu Farul » Haos total in Giulesti: dezbinare pe toate planurile Farul s-a impus in deplasarea cu Rapid, scor 2-1, in runda inaugurala a play-off-ului din Superliga Romaniei. Cristiano Bergodi si-a iesit din fire si a sarit la "centralul" George Gaman. Scandalul in care au fost implicati mai multi membri marcanti ai Peluzei Nord, in frunte cu liderul Liviu "Bocciu" Ungurean, a avut urmari inimaginabile la Rapid. Ultrasii n-au incurajat echipa, au protestat, asta ducand la un esec in fata Farului.FOTO. ... ...continuare.

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris au dat publicitatii orele la care vor avea loc cursele in probele de inot » Cand va evolua David Popovici

publicat 2024-03-15 22:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris au dat publicitatii orele la care vor avea loc cursele in probele de inot » Cand va evolua David Popovici David Popovici (19 ani) si Vlad Stancu (18 ani) sunt inotatorii romani care s-au calificat deocamdata la Jocurile Olimpice de la Paris.Au mai ramas 132 de zile pana la startul Jocurilor Olimpice de la Paris, iar organizatorii au facut publice orele la care vor avea loc cursele din probele de inot.Pana acum erau stabilite doar zilele, programul suferind si unele modificari la finalul lunii februarie, care par menite sa-l avantajeze pe francezul Leon Marchand. ... ...continuare.

Razvan Lucescu, categoric in scandalul momentului in fotbalul romanesc: "Regulile trebuiesc respectate. Noi am platit pentru o petarda"

publicat 2024-03-15 21:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Razvan Lucescu, categoric in scandalul momentului in fotbalul romanesc: Regulile trebuiesc respectate. Noi am platit pentru o petarda Razvan Lucescu (55 de ani), antrenorul de la PAOK, a oferit si el o reactie, dupa ce Daniel Niculae, presedintele Rapidului, a fost audiat joi in calitate de suspect in introducerea materialelor pirotehnice pe stadion.Razvan Lucescu spune ca legile, indiferent de cat de aspre ar fi, trebuiesc respectate si aminteste ca echipa lui a jucat fara spectatori derby-ul cu Aris, scor 0-1, pentru o singura petarda. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.