EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abtine: "Ce vina avem noi? Ce vina are echipa?!" + pe cine a atacat direct: "Nu spun altceva, ma suspenda 6 luni"

publicat 2024-03-15 23:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abtine: Ce vina avem noi? Ce vina are echipa?! + pe cine a atacat direct: Nu spun altceva, ma suspenda 6 luni Farul s-a impus in deplasarea cu Rapid, scor 2-1, in runda inaugurala a play-off-ului din Superliga Romaniei. Cristiano Bergodi a acuzat arbitrajul lui George Gaman, dar si faptul ca Peluza nu a fost alaturi de fotbalisti.Cristiano Bergodi crede ca galeria a gresit in momentul in care a ales sa nu sustina echipa. ... ...continuare.

Gica Hagi e un antrenor fericit: "Domnilor, sa nu uitati!"

publicat 2024-03-15 23:15:19 (Gazeta-Sporturilor)
Gica Hagi e un antrenor fericit: Domnilor, sa nu uitati! Farul s-a impus in deplasarea cu Rapid, scor 2-1, in runda inaugurala a play-off-ului din Superliga Romaniei. Gica Hagi a fost mandru de prestatia elevilor lui. Farul a facut un meci excelent la debutul in play-off, iar Gica Hagi a avut multe cuvinte de lauda la adresa fotbalistilor lui. Gica Hagi, dupa Rapid - Farul 1-2"Stiam ca intalnim cea mai in forma echipa, stiam ca sunt foarte buni pe atac rapid. Ne-am aparat bine, am facut un efort incredibil. ... ...continuare.

Nationala masculina de handbal a Romaniei a invins Macedonia de Nord in primul amical de la Braila

publicat 2024-03-15 23:15:18 (Gazeta-Sporturilor)
Nationala masculina de handbal a Romaniei a invins Macedonia de Nord in primul amical de la Braila Nationala masculina a Romaniei va intalni sambata, de la ora 17:30, la Braila, pentru a doua oara reprezentativa Macedoniei de Nord intr-o partida amicala. Vineri, fara spectatori, "tricolorii" s-au impus cu 32-27. Romania-Macedonia de Nord va fi transmisa sambata de Pro Arena de la 17:30Romania se pregateste pentru barajul cu Cehia, iar primul popas este la Braila contra Macedoniei de Nord. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.