EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere

Articole

Stiri locale




HC Dunarea Braila, pas mare catre Final Four in EHF European League! » S-a impus cu 32-26 in deplasarea cu Podravka Koprivnica

publicat 2024-03-16 20:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
HC Dunarea Braila, pas mare catre Final Four in EHF European League! » S-a impus cu 32-26 in deplasarea cu Podravka Koprivnica Victorie importanta pentru Dunarea Braila in prima mansa a sferturilor de finala din EHF European League, 32-26 in fata croatelor de la Podravka Koprivnica. Returul care va pecetlui calificarea in Final Four va avea loc duminica, 24 martie, in sala "Romeo Iamandi" din Buzau. ... ...continuare.

Nationala masculina de handbal a Romaniei a reusit a doua victorie in fata Macedoniei de Nord

publicat 2024-03-16 20:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
Nationala masculina de handbal a Romaniei a reusit a doua victorie in fata Macedoniei de Nord Romania s-a impus, sambata, cu 28-24 (15-10) intr-un meci amical disputat la Braila in fata Macedoniei de Nord , dupa ce vineri castigase un meci-scoala cu 32-27.Debutul lui George Buricea in postura de selectioner al Romaniei a fost unul de succes. "Tricolorii" au trecut de Macedonia de Nord, antrenata de marele Kiril Lazarov, in amele partide. Vineri a avut loc un meci-scoala, fara spectatori, castigat de Romania cu 32-27. ... ...continuare.

Stoichita a numit "cel mai bun pasator" din Romania: "Putem sa-i spunem «Mister Pass»!"

publicat 2024-03-16 20:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
Stoichita a numit cel mai bun pasator din Romania: Putem sa-i spunem «Mister Pass»! Mihai Stoichita (69 de ani), fost antrenor, actual director tehnic al Federatiei Romane de Fotbal, il considera pe Constantin Grameni (21) de la Farul a fi "cel mai bun pasator" din Superliga.Constantin Grameni, al doilea cel mai valoros fotbalist din lotul Farului, doar sub Tudor Baluta, a fost titular vineri seara in Rapid - Farul 1-2, cu 89 de minute pe teren inainte de a-i lasa locul lui Danuleasa. ... ...continuare.

"Hagi" Lutu, show ca in tinerete » Florin Tanase, dat pe spate: "Mamaaaa! N-ai cum asa ceva!"

publicat 2024-03-16 20:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
Hagi Lutu, show ca in tinerete » Florin Tanase, dat pe spate: Mamaaaa! N-ai cum asa ceva! Ionut "Hagi" Lutu (48 de ani) a aratat ca nu si-a pierdut calitatile. A jonglat cu o portocala si l-a impresionat pe internationalul Florin Tanase (29 de ani). Ionut Lutu este omul de incredere al lui Gigi Becali. Finantatorul celor de la FCSB a transmis ca mai are un favorit in fotbal, pe Florin Tanase. Atacantul sauditilor de la Al-Okhdood are usa deschisa in orice moment la liderul Superligii. VIDEO. ... ...continuare.

Seful Rapidului, acuzatii GRAVE pentru FCSB: "Hotii striga hotii! A luat un galben STUPID, probabil l-au transferat deja"

publicat 2024-03-16 20:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
Seful Rapidului, acuzatii GRAVE pentru FCSB: Hotii striga hotii! A luat un galben STUPID, probabil l-au transferat deja Intrebat despre FCSB - Sepsi OSK (duminica, ora 21:00), Victor Angelescu, actionar minoritar la Rapid, a lansat o tirada necaracteristica de acuzatii la adresa ros-albastrilor si a lui Marius Stefanescu, cel mai important om al covasnenilor, care va fi suspendat maine seara.Duminica seara, meciul dintre FCSB si Sepsi OSK va inchide prima etapa de play-off. ... ...continuare.

Dorinel Munteanu a lasat modestia dupa victoria cu Poli Iasi: "Nu cred ca se supara nimeni daca era 3-0 la pauza"

publicat 2024-03-16 20:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
Dorinel Munteanu a lasat modestia dupa victoria cu Poli Iasi: Nu cred ca se supara nimeni daca era 3-0 la pauza Dorinel Munteanu (55 de ani) este multumit de jocul prestat de Otelul Galati in victoria cu Poli Iasi, scor 1-0, din prima runda a play-out-ului.La finalul meciului, antrenorul galatenilor a declarat ca echipa lui a fost mai buna in acest meci, iar victoria nu poate fi pusa la indoiala.Dorinel Munteanu a remarcat jocul bun facut de Maciel, cel care a marcat singurul gol al meciului, pastrand cele 3 puncte la Galati. ... ...continuare.

Neconvocarea unui golgheter din Superliga, contestata de un fost fotbalist: "Cred ca merita sansa"

publicat 2024-03-16 18:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Neconvocarea unui golgheter din Superliga, contestata de un fost fotbalist: Cred ca merita sansa Fostul fotbalist Robert Nita (46 de ani) este de parere ca Alexandru Mitrita (29 de ani), extrema stanga de la CSU Craiova, ar fi meritat o convocare la echipa nationala.Edward Iordanescu a anuntat astazi lotul cu care va aborda amicalele cu Irlanda de Nord (22 martie) si Columbia (26 martie), iar Alexandru Mitrita nu se afla pe lista selectionerului. ... ...continuare.

Mircea Rednic si-a iesit din fire in conferinta: "Trebuie sa fii tampit! Acum stam si strangem din buci"

publicat 2024-03-16 18:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Mircea Rednic si-a iesit din fire in conferinta: Trebuie sa fii tampit! Acum stam si strangem din buci Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA, a fost deranjat de speculatiile cu privire la esecul suferit cu Dinamo in ultima runda a sezonului regulat, scor 0-1. UTA debuteaza in play-out impotriva lui FC Voluntari, luni, de la ora 17:30. In conferinta premergatoare partidei, lui Mircea Rednic i-au fost prezentate o serie de speculatii cu privire la esecul suferit contra lui Dinamo, inclusiv ca ar fi "facut echipa invers". ... ...continuare.

Sferturile Cupei Angliei au debutat cu o surpriza colosala: divizionara secunda e in careul de asi!

publicat 2024-03-16 18:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Sferturile Cupei Angliei au debutat cu o surpriza colosala: divizionara secunda e in careul de asi! Sferturile Cupei Angliei (FA Cup) au debutat cu o surpriza de proportii: Coventry, locul 8 in liga a doua, a castigat acasa la Wolves, 3-2, si i-a eliminat pe "lupi" din competitie!Primul "sfert" din Cupa Angliei le-a pus fata in fata pe Wolves (locul 9 in Premier League) si Coventry (locul 8 in Championship), chiar pe terenul "lupilor". ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.