EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Gica Hagi a sunat in direct, suparat pe Rotaru: "Sa nu uite, sa nu uite! Lipsa CRASA de respect"

publicat 2024-03-16 23:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Gica Hagi a sunat in direct, suparat pe Rotaru: Sa nu uite, sa nu uite! Lipsa CRASA de respect Gica Hagi (59 de ani) a cerut sa intre in direct, iritat de afirmatiile pe care doar ce le facuse Mihai Rotaru dupa CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2."Nu ma intereseaza FCSB, nu suntem in lupta cu ei! Noi suntem in lupta cu CFR si Rapid astazi, nu ma intereseaza ce face FCSB-ul. ... ...continuare.

Vasile Mogos, dupa infrangerea CFR-ului cu CSU Craiova: "Sunt mandru sa fiu la nationala, dar astazi sunt prea suparat""

publicat 2024-03-16 23:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Vasile Mogos, dupa infrangerea CFR-ului cu CSU Craiova: Sunt mandru sa fiu la nationala, dar astazi sunt prea suparat Vasile Mogos (31 de ani), fundasul drepta de la CFR Cluj, considera ca echipa lui merita mai mult in partida pierduta cu CSU Craiova, scor 1-2, in prima runda a play-off-ului Superligii.Mogos spune ca ardelenilor le-a lipsit sansa in acest meci, in care au ratat foarte mult si au pierdut nemeritat, in opinia aparatorului.Acesta spera ca echipa lui va trece rapid peste acest meci si va aduna victoriile incepand cu meciul viitor. ... ...continuare.

Alexandru Mitrita, mesaj pentru Edward Iordanescu, dupa ce a fost lasat acasa: "Mi-am schimbat atitudinea. Imi doresc sa fiu la Euro"

publicat 2024-03-16 22:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Alexandru Mitrita, mesaj pentru Edward Iordanescu, dupa ce a fost lasat acasa: Mi-am schimbat atitudinea. Imi doresc sa fiu la Euro Alexandru Mitrita (29 de ani) i-a transmis un mesaj selectionerului Edward Iordanescu, dupa ce Universitatea Craiova a invins-o pe CFR, scor 2-1, in prima etapa din play-off-ul Superligii.La finalul meciului, Alex Mitrita, care a marcat al doilea gol al oltenilor, a declarat ca si-a schimbat atitudinea si isi doreste sa fie convocat de Edi Iordanescu la Euro 2024. ... ...continuare.

Ivaylo Petev recunoaste: "Da, am fost nervos!" + "Dupa meciul cu FCSB am schimbat multe"

publicat 2024-03-16 22:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Ivaylo Petev recunoaste: Da, am fost nervos! + Dupa meciul cu FCSB am schimbat multe Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul Universitatii Craiova, a comentat victoria cu CFR Cluj, 2-1, in urma careia oltenii au urcat pe locul 2.Succes mare pentru CSU Craiova in Gruia, 2-1 in fata CFR-ului, care este acum a patra echipa din Superliga, sub FCSB, Rapid si Universitatea.Ivaylo Petev, antrenorul oltenilor, a venit la flash-interviu si a vorbit in engleza de aceasta data, in loc de limba bulgara, utilizata cu precadere pana acum in interactiunile cu presa. ... ...continuare.

Mihai Rotaru a intrat in direct imediat dupa victoria cu CFR Cluj: "Cu el trebuie sa inceapa lista la nationala! Ajuta Romania, nu pe mine!"

publicat 2024-03-16 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Rotaru a intrat in direct imediat dupa victoria cu CFR Cluj: Cu el trebuie sa inceapa lista la nationala! Ajuta Romania, nu pe mine! Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 in deplasarea cu CFR Cluj. Mihai Rotaru, finantatorul gruparii oltene, spune ca Alexandru Mitrita nu poate lipsi de la echipa nationala. Mihai Rotaru a recunoscut superioritatea lui CFR Cluj din prima repriza, dar spune ca dominarea a fost facilitata si de erorile din tabara Universitatii. Mihai Rotaru, dupa CFR Cluj - Universitatea Craiova "Nu e nevoie sa fac analiza. ... ...continuare.

Ce nota a primit Dragusin din partea britanicilor, dupa Fulham - Tottenham 3-0: "Un moment vital!"

publicat 2024-03-16 22:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ce nota a primit Dragusin din partea britanicilor, dupa Fulham - Tottenham 3-0: Un moment vital! Radu Dragusin (22 de ani) a fost integralist in esecul suferit de Tottenham pe terenul lui Fulham, scor 0-3, in runda cu numarul 29 din Premier League. Radu Dragusin va avea o amintire neplacuta de la primul meci ca titular in Premier League. Fundasul central "tricolor" a intrat bine in meci, dar n-a avut cea mai fericita pozitionare la golul de 1-0, marcat de Rodrigo Muniz in minutul 42. ... ...continuare.

Situatia dificila pentru Kyle Chalmers » Antrenorul sau a fost suspendat si nu va putea lua parte la Jocurile Olimpice de la Paris

publicat 2024-03-16 22:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Situatia dificila pentru Kyle Chalmers » Antrenorul sau a fost suspendat si nu va putea lua parte la Jocurile Olimpice de la Paris Kyle Chalmers (25 de ani), campion olimpic in 2016 si mondial in 2023 in proba de 100 m liber, nu-l va avea alaturi pe Peter Bishop la Paris, acesta fiind suspendat in urma unei anchete.Kyle Chalmers se afla intr-o situatie dificila inainte de Jocurile Olimpice, antrenorului sau Peter Bishop i-a fost interzisa participarea la Paris in urma unei anchete a Institutului Sportiv din Australia de Sud. ... ...continuare.

Verdict dur in presa engleza, dupa debutul lui Radu Dragusin ca titular la Tottenham: "L-a dominat tot meciul"

publicat 2024-03-16 22:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Verdict dur in presa engleza, dupa debutul lui Radu Dragusin ca titular la Tottenham: L-a dominat tot meciul Cei de la The Sun nu au fost impresionati de Radu Dragusin (22 de ani), aflat la primul meci ca titular in tricoul lui Tottenham.Radu Dragusin a fost integralist in duelul cu Fulham, pierdut de Tottenham cu scorul de 0-3, in runda 29 din Premier League.Publigatia britanica scrie ca romanul nu a reusit sa ii faca fata atacantului brazilian Rodrigo Muniz (22 de ani). Dragusin l-a scapat din marcaj pe acesta la primul gol al gazdelor. ... ...continuare.

Seria ISTORICA a lui Tottenham s-a incheiat astazi, la primul meci cu Radu Dragusin titular

publicat 2024-03-16 22:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Seria ISTORICA a lui Tottenham s-a incheiat astazi, la primul meci cu Radu Dragusin titular Tottenham nu a reusit sa marcheze cu Fulham, fiind invinsa de rivala locala cu 0-3, astfel ca seria senzationala de meciuri consecutive cu gol inscris s-a oprit la 39.Exceptand clasarea pe un loc de Champions League, Tottenham mai avea un obiectiv in acest sezon, prelungirea pe cat posibil a seriei de meciuri cu cel putin un gol inscris. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.