EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Inter - Napoli, in runda 29 din Serie A » Liderul, fata in fata cu campioana. Echipe probabile + cote

publicat 2024-03-17 14:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Inter - Napoli, in runda 29 din Serie A » Liderul, fata in fata cu campioana. Echipe probabile + cote Inter primeste vizita celor de la Napoli, incepand cu ora 21:45, in runda cu numarul #29 din Serie A. Meciul va putea fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro si la tv pe Orange Sport 2, Prima Sport 3 si Digi Sport 3.Vezi AICI programul intregii etape din Serie AInter este mare favorita in meciul din aceasta seara. Cele doua echipe sunt despartite de numai putin de 31 de puncte in ierarhia din Serie A. ... ...continuare.

Deian Sorescu recidiveaza! Inca o reusita in contul lui Gaziantep

publicat 2024-03-17 14:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Deian Sorescu recidiveaza! Inca o reusita in contul lui Gaziantep Deian Sorescu a deschis scorul pentru Gaziantep in deplasarea de la Rize. Ex-dinamovistul a fost titular, la fel ca si Florin Nita, Alex Maxim si Denis Dragus.Fostul jucator al lui Dinamo, Deian Sorescu, a fost din nou decisiv pentru Gaziantep. In meciul sustinut in deplasare, contra lui Rizespor, internationalul roman a deschis scorul pentru oaspeti, in minutul 54 al partidei.Sorescu a punctat din pasa unui alt jucator roman, Alexandru Maxim. ... ...continuare.

Cum s-a descurcat Simona Halep in trecut la Miami, turneu la care revine de saptamana viitoare

publicat 2024-03-17 14:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Cum s-a descurcat Simona Halep in trecut la Miami, turneu la care revine de saptamana viitoare Simona Halep isi va afla duminica seara adversara din primul tur de la Miami, o competitie la care nu a reusit sa depaseasca pana acum faza semifinalelor.Simona Halep revine in circuitul feminin dupa o absenta de 19 luni cauzata de acuzatiile de dopaj. Dupa ce pedeapsa sa a fost redusa de TAS la 9 luni, fostul lider mondial si-a dorit sa se intoarca foarte repede in turnee, mai ales ca organizatorii competitiei de la Miami i-au oferit si o invitatie. ... ...continuare.

Cristi Balaj s-a enervat dupa CFR Cluj - Craiova: "Nu e coerent. E pe alta lume"

publicat 2024-03-17 14:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Cristi Balaj s-a enervat dupa CFR Cluj - Craiova: Nu e coerent. E pe alta lume Cristi Balaj, presedintele de la CFR Cluj, a fost deranjat de declaratiile lui Ivaylo Petev, antrenorul Universitatii Craiova, de la finalul meciului castigat in Gruia cu 2-1.Oltenii au fost dominati in prima repriza, iar antrenorul Craiovei a fost intrebat daca merita victoria. "Poate ca am avut ceva noroc, dar am obtinut cele 3 puncte. Intotdeauna rezultatul este corect", a raspuns Pepetv. ... ...continuare.

Legendarul jucator al lui Liverpool si-a spus parerea despre Radu Dragusin: "Premier League e cel mai tare campionat din lume, cine ajunge acolo isi merita locul"

publicat 2024-03-17 13:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Legendarul jucator al lui Liverpool si-a spus parerea despre Radu Dragusin: Premier League e cel mai tare campionat din lume, cine ajunge acolo isi merita locul Prezent la un eveniment organizat de Carlsberg la Muzeul Fotbalului din Bucuresti, legendarul jucator al lui Liverpool, Robbie Fowler (48 de ani), si-a spus parerea despre Radu Dragusin (22 de ani), fundasul central al lui Tottenham.Radu Dragusin a fost in premiera integralist la Tottenham in infrangerea la scor de neprezentare cu rivala londoneza, Fulham. ... ...continuare.

Trei jucatori, out de la nationala: "Mi-e greu sa cred ca vor fi la EURO"

publicat 2024-03-17 13:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Trei jucatori, out de la nationala: Mi-e greu sa cred ca vor fi la EURO Florin Bratu, fostul selectioner al Romaniei U21, crede ca Alexandru Mitrita, Alexandru Maxim si Andrei Ivan nu vor mai fi convocati la nationala in mandatul lui Edi Iordanescu.Cei 3 au fost chemati la nationala in Liga Natiunilor, dar in preliminariile EURO 2024 nu au mai facut parte din lot. Edi Iordanescu a fost deranjat de atitudinea lor si nu s-a mai bazat pe ei, iar Bratu crede ca selectionerul va merge pe aceeasi linie si acestia nu vor fi nici la EURO. ... ...continuare.

Legendarul jucator al lui Liverpool si-a spus parerea despre Radu Dragusin: "Premier League e cel mai tare campionat din lume, cine ajunge acolo isi merita locul"

publicat 2024-03-17 13:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Legendarul jucator al lui Liverpool si-a spus parerea despre Radu Dragusin: Premier League e cel mai tare campionat din lume, cine ajunge acolo isi merita locul Prezent la un eveniment organizat de Carlsberg la Muzeul Fotbalului din Bucuresti, legendarul jucator al lui Liverpool, Robbie Fowler (48 de ani), si-a spus parerea despre Radu Dragusin (22 de ani), fundasul central al lui Tottenham.Radu Dragusin a fost in premiera integralist la Tottenham in infrangerea la scor de neprezentare cu rivala londoneza, Fulham. ... ...continuare.

Dan Petrescu, al 6-lea meci la rand fara victorie » Invins de o nou promovata: "Imi pare rau" + Fanii il contesta

publicat 2024-03-17 12:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Dan Petrescu, al 6-lea meci la rand fara victorie » Invins de o nou promovata: Imi pare rau + Fanii il contesta Dan Petrescu, 56 de ani, trece printr-o situatie dificila in Coreea de Sud cu Jeonbuk. Duminica, 0-1 pe terenul nou promovatei Gimcheon Sangmu. A ajuns pe locul 11 in campionat, penultimul.Dan Petrescu nu reuseste sa gaseasca o solutie in acest inceput de an in Coreea de Sud. Dupa patru egaluri la rand, numai 1-1, in Liga Campionilor Asiei si competitia interna, antrenorul in varsta de 56 de ani a pierdut ultimele doua meciuri, de fiecare data cu acelasi scor, 0-1. ... ...continuare.

Gimnastele din Franta il vor inapoi pe Nellu Pop, antrenor roman suspendat provizoriu pentru presupuse acte de "violenta si maltratare"

publicat 2024-03-17 12:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Gimnastele din Franta il vor inapoi pe Nellu Pop, antrenor roman suspendat provizoriu pentru presupuse acte de violenta si maltratare Mai multe gimnaste din lotul olimpic al Frantei si-au exprimat dorinta de a-l readuce la antrenamente pe Nellu Pop, vorbind in favoarea acestuia si caracterizandu-l drept binevoitor si respectuos. Intr-un material al cotidianului L'Equipe, mai multe gimnaste frantuzoaice spun ca au cerut ca Nellu Pop, care era unul dintre antrenorii echipei feminine din Hexagon, sa revina alaturi de ele, mai ales ca Jocurile Olimpice sunt atat de aproape. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.