EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Boloni a cazut iar » Dupa doua victorii, inca o infrangere. A 15-a!

publicat 2024-03-17 19:30:15 (Gazeta-Sporturilor)
Boloni a cazut iar » Dupa doua victorii, inca o infrangere. A 15-a! Ladislau Boloni, 71 de ani, a sperat sa continue sirul meciurilor fara esec. Dar, dupa doua succese, Metz a cedat inca o data, 1-2 duminica pe terenul lui Reims. Al 15-lea esec in Ligue 1, al 10-lea la limita.Loti Boloni era un pic mai senin inaintea acestei etape. Dupa zece etape fara victorie, noua infrangeri si un egal, Metz castigase doua meciuri la rand (2-0 cu Nantes si 1-0 cu Clermont) si situatia nu mai parea disperata. ... ...continuare.

N-au ratat ocazia » Ultrasii lui Dinamo i-au ironizat pe rivalii "visini" dupa arestarea lui "Bocciu"

publicat 2024-03-17 19:30:15 (Gazeta-Sporturilor)
N-au ratat ocazia » Ultrasii lui Dinamo i-au ironizat pe rivalii visini dupa arestarea lui Bocciu In timpul meciului cu Hermannstadt, fanii lui Dinamo n-au ratat ocazia de a-i intepa pe rivalii de la Rapid, in contextul arestarii liderului galeriei, Liviu Ungurean, alias "Bocciu".Dinamo a avut parte de o sustinere importanta la Sibiu, in prima etapa a play-out-ului. Dintre cei 8.700 de spectatori, cateva mii sunt dinamovisti, raspanditi in toate sectoarele stadionului. ... ...continuare.

Atalanta - Fiorentina nu se mai joaca! Transportat de urgenta la spital inaintea meciului

publicat 2024-03-17 19:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Atalanta - Fiorentina nu se mai joaca! Transportat de urgenta la spital inaintea meciului Americanul Joe Barone (57 de ani), CEO-ul Fiorentinei, a fost transportat de urgenta la spital dupa ce i s-a facut rau. In consecinta, partida Atalanta - Fiorentina, programata astazi, ora 19:00, a fost amanata, va avea loc in alta zi.Cu aproximativ doua ore inaintea meciului Atalanta - Fiorentina, americanului Joe Barone, CEO-ul clubului viola, i s-a facut rau la hotel. ... ...continuare.

Marele Robbie Fowler, dialog deschis la Muzeul Fotbalului din Bucuresti » Umor britanic: "Poate e cea mai tare porecla din fotbal!"

publicat 2024-03-17 18:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Marele Robbie Fowler, dialog deschis la Muzeul Fotbalului din Bucuresti » Umor britanic: Poate e cea mai tare porecla din fotbal! Robbie Fowler (48 de ani), fostul mare atacant al lui Liverpool si al nationalei Angliei, a fost prezent astazi la Muzeul Fotbalului din Bucuresti si a dialogat cateva zeci de minute cu jurnalistii romani.Muzeul Fotbalului din Bucuresti s-a transformat sambata. Insemnele si culorile lui Liverpool l-au facut pe marele Robbie Fowler sa se simta ca acasa. ... ...continuare.

Clipe incinse in cantonamentul lui Everton » "Gluma" a durut. Motivul neasteptat care a declansat furia jucatorilor la restaurant

publicat 2024-03-17 17:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Clipe incinse in cantonamentul lui Everton » Gluma a durut. Motivul neasteptat care a declansat furia jucatorilor la restaurant Sean Dyche, managerul lui Everton, a fost in centrul conflictului in stagiul de pregatire al albastrilor. Tehnicianul si jucatorii s-au certat la restaurant, dupa ce Dyche a vrut sa faca o gluma cu fundasul dreapta Nathan Patterson. ... ...continuare.

Cosmin Contra a facut scandal, dupa ultimul meci pierdut » Antrenorul lui Al-Hilal l-a pus la punct imediat

publicat 2024-03-17 17:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Cosmin Contra a facut scandal, dupa ultimul meci pierdut » Antrenorul lui Al-Hilal l-a pus la punct imediat Antrenorul Cosmin Contra (48 de ani) a facut scandal, dupa ce Damac a pierdut, in mod dramatic, meciul cu Al-Hilal, scor 1-2, in runda #24 din prima liga a Arabiei Saudite.Imediat dupa ce echipa lui Contra egalase in minutul 86 prin golul lui Antolic, care a fost servit de Nicolae Stanciu, arbitrul Gonzalez Escobedo i-a aratat cartonasul rosu lui Al Anazi pentru un fault. Damac a primit gol in prelungirile partidei si a pierdut confruntarea. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.