EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fiorentina plange » Directorul executiv a murit astazi. Maine ar fi implinit 58 de ani

publicat 2024-03-19 18:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Fiorentina plange » Directorul executiv a murit astazi. Maine ar fi implinit 58 de ani Joe Barone, directorul executiv american al Fiorentinei caruia i se facuse rau la hotelul echipei duminica, inaintea meciului cu Atalanta, a fost operat pe cord deschis in acea seara, dar medicii de la spitalul milanez San Raffaele nu l-au mai putut salva. Oficialul Viola s-a stins din viata marti. Avea 57 de ani. ... ...continuare.

I-au obtinut semnatura lui Paul Papp, intrat in ultimele 6 luni de contract

publicat 2024-03-19 18:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
I-au obtinut semnatura lui Paul Papp, intrat in ultimele 6 luni de contract Paul Papp (34 de ani) va continua la Petrolul Ploiesti, care a anuntat prelungirea contractului cu fundasul central pana in 2025.Paul Papp a semnat cu Petrolul in februarie 2023, contract pe un an si jumatate, pana la finele sezonului 2023/2024.Intrat in ultimele 6 luni de contract, fundasul central putea semna cu orice echipa care l-ar fi dorit. A ales sa continue la Ploiesti, va ramane "lup galben". ... ...continuare.

Convocat la 18 ani in nationala Angliei, dupa ce i-a lasat masca pe toti in Premier League

publicat 2024-03-19 17:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Convocat la 18 ani in nationala Angliei, dupa ce i-a lasat masca pe toti in Premier League Kobbie Mainoo (18 ani) a fost convocat la nationala de seniori a Angliei, promovat dupa ce fusese selectat initial in lotul reprezentativei U21.Intoarcem fotbalul din Anglia pe toate fetele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. Urmatoarea editie: vineri, 29 martie, ora 14:00. ... ...continuare.

Povestea incredibila a fostului rugbist, George Balta, la editia din aceasta saptamana a emisiunii "Prietenii lui Ovidiu"

publicat 2024-03-19 17:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Povestea incredibila a fostului rugbist, George Balta, la editia din aceasta saptamana a emisiunii Prietenii lui Ovidiu Invitatul emisiunii "Prietenii lui Ovidiu" din aceasta saptamana este fostul rugbist, George Balta. Acesta isi spune toata povestea de viata, dupa accidentul care l-a lasat paralizat in 2006. Emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" poate fi urmarita pe site-ul www.GSP. ... ...continuare.

Dupa cazul Rapid, inca doi ultrasi din Superliga vor fi arestati pentru 30 de zile! Ce acuzatii li se aduc

publicat 2024-03-19 17:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Dupa cazul Rapid, inca doi ultrasi din Superliga vor fi arestati pentru 30 de zile! Ce acuzatii li se aduc Fenomenul arestarilor in randul suporterilor continua in Romania. Dupa cazul de la Rapid, in care liderul de galerie Liviu Ungurean "Bocciu" impreuna cu alti membri ai galeriei giulestene au fost retinuti pentru 30 de zile, alti doi suporteri ai unui club din Superliga vor primi aceeasi sentinta, insa intr-un scandal diferit fata de cel precedent. ... ...continuare.

Un international brazilian risca 4 ani de suspendare » Poate fi acuzat de frauda! Ce a declarat la tribunal

publicat 2024-03-19 17:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Un international brazilian risca 4 ani de suspendare » Poate fi acuzat de frauda! Ce a declarat la tribunal Gabriel Barbosa (27 de ani), atacantul lui Flamengo, a refuzat sa efectueze un control antidoping si, dupa ce a fost "prins" de inspectorii delegati, a oferit o proba ce a fost contaminata! Cel poreclit "Gabigol" a fost chemat ieri la Tribunalul Sportiv Antidoping Brazilian pentru a depune marturie, fiind acuzat de "tentativa de frauda".Un cunoscut atacant brazilian a intrat in bucluc, dupa ce n-a acceptat sa se supuna unui test doping. ... ...continuare.

Rotaru l-a "linistit" pe Sumudica: "A gresit perioada. Asta i-am zis"

publicat 2024-03-19 17:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Rotaru l-a linistit pe Sumudica: A gresit perioada. Asta i-am zis Marius Sumudica (53 de ani) a afirmat astazi ca "Mihai Rotaru mi-a spus ca urmatorul antrenor al Universitatii Craiova, peste o luna, o saptamana, nu stiu, va fi Sumudica" # Finantatorul echipei din Banie sustine ca de fapt ar fi mentionat in conversatia cu antrenorul "o perioada de 1, 2, 3 ani". ... ...continuare.

Betano acorda in avans primele titluri de campioana din acest sezon

publicat 2024-03-19 17:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Betano acorda in avans primele titluri de campioana din acest sezon Chiar daca au mai ramas de disputat etape bune din actualul sezon, Betano le incoroneaza campioane pe cinci dintre echipele care conduc detasat in campionatele lor. Pentru a rasplati curajul celor care au mizat antepost ca Real Madrid, Bayer Leverkusen, Inter Milano, Paris Saint-Germain si PSV Eindhoven vor deveni campioane in competitiile lor interne, Betano stabileste drept castigatoare toate aceste pariuri incepand de marti, 19 martie, ora 12:00. ... ...continuare.

Dupa cazul Rapid, inca doi suporteri ai unui club din Superliga vor fi arestati pentru 30 de zile

publicat 2024-03-19 17:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Dupa cazul Rapid, inca doi suporteri ai unui club din Superliga vor fi arestati pentru 30 de zile Fenomenul arestarilor in randul suporterilor continua in Romania. Dupa cazul de la Rapid, in care liderul de galerie Liviu Ungurean "Bocciu" impreuna cu alti membri ai galeriei giulestene au fost retinuti pentru 30 de zile, alti doi suporteri ai unui club din Superliga vor primi aceeasi sentinta, insa intr-un scandal diferit fata de cel precedent. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.