EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Drama lui Courtois, fara sfarsit » Si-a rupt si celalalt genunchi si va rata tot sezonul!

publicat 2024-03-19 19:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Drama lui Courtois, fara sfarsit » Si-a rupt si celalalt genunchi si va rata tot sezonul! Thibaut Courtois, 31 de ani, care spera sa reintre la Real Madrid in aprilie dupa ruptura de ligamente incrucisate suferita in august 2023 la genunchiul stang, s-a accidentat marti grav la celalalt genunchi. In timpul antrenamentului, a facut ruptura a meniscului intern si va rata tot restul sezonului.Vara trecuta, cand sezonul inca nu incepuse, a inceput drama lui Thibaut Courtois. ... ...continuare.

Un vicecampion mondial a ajuns asistent la fosta echipa a lui Radu Dragusin. Ce misiune imposibila are!

publicat 2024-03-19 19:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Un vicecampion mondial a ajuns asistent la fosta echipa a lui Radu Dragusin. Ce misiune imposibila are! Franck Ribery (40 de ani), fost multiplu campion al lui Bayern si finalist la CM 2006, va fi pus "secund" la Salernitana, echipa la care s-a retras ca jucator. "Lanterna rosie" va fi condusa de al patrulea antrenor in acest sezon, Stefano Colantuono, ce il inlocuieste pe Fabio Liverani, concediat in urma ultimului esec, 0-1 cu Lecce.Un fost mare star al fotbalului francez isi va incepe cariera de antrenor la 40 de ani. ... ...continuare.

Adrian Mititelu ii da replica lui Basarab Panduru » Ce se intampla cu Nicolo Napoli

publicat 2024-03-19 19:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mititelu ii da replica lui Basarab Panduru » Ce se intampla cu Nicolo Napoli Adrian Mititelu se arata deranjat de declaratia lui Basarab Panduru care a criticat jocul oltenilor, considerand ca finantatorul celor de la FCU Craiova regreta instalarea lui Nicolo Napoli pentru a 10-a oara.La finalul partidei de la Ploiesti, in care Petrolul s-a impus cu 1-0, fostul international a vorbit despre situatia de la FCU Craiova, ajunsa pe locul 7 din play-out, pozitie de baraj pentru ramanerea in Superliga. ... ...continuare.

Gica Hagi, dupa ce a pierdut cu Dunarea Calarasi: "Mi-a placut mijlocasul nascut in 2008" + Cum prefateaza meciurile nationalei

publicat 2024-03-19 19:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Gica Hagi, dupa ce a pierdut cu Dunarea Calarasi: Mi-a placut mijlocasul nascut in 2008 + Cum prefateaza meciurile nationalei Farul a pierdut astazi meciul amical cu Dunarea Calarasi, echipa de Liga 3, scor 3-4. La final, antrenorul-finantator al campioanei Romaniei, Gica Hagi (59 de ani), a comentat partida si a prefatat duelurile pe care le va disputa nationala in aceasta perioada, cu Irlanda de Nord (22 martie) si Columbia (26 martie). ... ...continuare.

Basarab Panduru nu o vede bine pe FCSB in acest play-off: "O s-o pateasca"

publicat 2024-03-19 18:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Fostul international Basarab Panduru (53 de ani) crede ca cei de la FCSB nu au un lot foarte ofertant, iar asta le va cauza probleme in play-off.FCSB a profiat de infrangerile suferite de Rapid si CFR in prima etapa a play-off-ului. Dupa victoria cu Sepsi, scor 2-1, echipa finantata de Gigi Becali s-a distantat la 7 puncte de locul doi.Pe parcursul reprizei secunde, FCSB i-a introdus pe Baba Alhassan, Valentin Cretu, Luis Phelipe, David Miculescu si Andrei Pandele. ... ...continuare.

Numar important de bilete vandute pentru amicalul Romania - Irlanda de Nord

publicat 2024-03-19 18:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Numar important de bilete vandute pentru amicalul Romania - Irlanda de Nord Romania va fi sustinuta de un public numeros la amicalul cu Irlanda de Nord, programat vineri, 22 martie, de la 21:45.Meciul de pe Arena Nationala, primul test al "tricolorilor" inaintea Europeanului din Germania, a starnit un interes major in randul suporterilor nationalei.Cu 4 zile inaintea meciului, au vandute aproximativ 25.000 de bilete, potrivit Fanatik. ... ...continuare.

Andra a umplut Wembley Arena din Londra cu un concert "de traire romaneasca"

publicat 2024-03-19 18:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Andra a umplut Wembley Arena din Londra cu un concert de traire romaneasca Cantareata Andra a umplut Wembley Arena din Londra, sala cu o capacitate de 12.500 de locuri, cu ocazia unui concert care a avut loc duminica, 17 martie.Andra, una dintre cele mai cunoscute si apreciate voci din industria muzicala de la noi, a sustinut la Londra un concert tematic, Traditional 2, o reprezentatie "de folclor si traire romaneasca", la care a avut drept invitati si colaboratori artisti precum fratii Advahov, Zdob si Zdub, Maria Dragomiroiu si Vladuta ... ...continuare.

Un fost international roman va juca in meciul caritabil al legendelor, Liverpool - Ajax » Va fi retragerea lui Sven-Goran Eriksson

publicat 2024-03-19 18:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Un fost international roman va juca in meciul caritabil al legendelor, Liverpool - Ajax » Va fi retragerea lui Sven-Goran Eriksson Legendele lui Liverpool si cele ale lui Ajax se vor duela sambata, pe 23 martie, de la ora 14, pe Anfield Road, intr-un meci caritabil.Printre jucatorii ce au scris istorie pentru cele doua cluburi se va afla si Bogdan Lobont (46 de ani), care a activat in poarta "lancierilor" in perioada 2000-2001 si 2002-2005.Toate incasarile vor ajunge la Fundatia LFC, ce apartine de clubului englez si gestioneaza mai multe actiuni de binefacere. Peste 54. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.