EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




De ce in Germania, Olanda sau Austria e legal sa evadezi din inchisoare. Cu o conditie

publicat 2024-05-19 14:45:09 (ProTV)
De ce in Germania, Olanda sau Austria e legal sa evadezi din inchisoare. Cu o conditie Evadarea lui Mohamed Amra, un traficant de droguri poreclit „Musca”, care a reusit sa fuga marti dintr-o duba a politiei franceze într-o ambuscada, a adus pe agenda europeana o dezbatere aparent stranie.   ...continuare.

Ucrainenii au distrus o nava a Rusiei din Marea Neagra

publicat 2024-05-19 14:45:08 (Mediafax)
Ucrainenii au distrus o nava a Rusiei din Marea Neagra Ucrainenii anunta ca au distrus o nava militara a flotei ruse de la Marea Neagra, potrivit Sky News. ...continuare.

Doi militari israelieni, ucisi in luptele din sudul Fasiei Gaza

publicat 2024-05-19 14:45:08 (Mediafax)
Doi militari israelieni, ucisi in luptele din sudul Fasiei Gaza Reprezentantii IDF spun ca doi militari israelieni au fost ucisi sambata in luptele din sudul Fasiei Gaza, potrivit Reuters. ...continuare.

Accident pe Dunare, langa Budapesta: Doi morti si cinci disparuti, dupa ce o barca cu motor si o nava de croaziera s-au ciocnit

publicat 2024-05-19 14:45:07 (Libertatea)
Accident pe Dunare, langa Budapesta: Doi morti si cinci disparuti, dupa ce o barca cu motor si o nava de croaziera s-au ciocnit Doua persoane au murit, iar alte cinci sunt date disparute, dupa o coliziune intre o mica barca cu motor si o nava de croaziera pe fluviul Dunarea, la nord de Budapesta, produsa sambata seara, a anuntat politia duminica, transmite Reuters. Cadavrul unui barbat si al unei femei au fost gasite la nord de capitala, iar […] ...continuare.

Vilnius, cel mai ieftin oras din Europa pentru un city break. Mancarea poate costa doar 3 euro. Care este cea mai scumpa destinatie

publicat 2024-05-19 14:45:07 (Libertatea)
Vilnius, cel mai ieftin oras din Europa pentru un city break. Mancarea poate costa doar 3 euro. Care este cea mai scumpa destinatie Vilnius, capitala Lituaniei, si-a recastigat pozitia de oras cu cel mai bun raport calitate-pret. Este cel mai ieftin oras din Europa pentru turistii cu buget redus care doresc un city-break, relateaza Forbes. Raportul anual al unei institutii britanice a comparat preturile pentru city break din 37 de orase din Europa, atat in general, cat si […] ...continuare.

Pentagon: Atacurile ucrainene au afectat 14% din capacitatea Rusiei de rafinare a petrolului

publicat 2024-05-19 14:45:07 (Jurnalul-National)
Pentagon: Atacurile ucrainene au afectat 14% din capacitatea Rusiei de rafinare a petrolului Atacurile cu drone ucrainene asupra instalatiilor rusesti din acest an au afectat 14% din capacitatea Rusiei de rafinare a petrolului, potrivit Departamentului de Aparare al SUA. ...continuare.

Liverpool - Wolves, ultimul meci al lui Jurgen Klopp pe banca "cormoranilor" » Echipele probabile + cele mai tari cote

publicat 2024-05-19 14:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Liverpool - Wolves, ultimul meci al lui Jurgen Klopp pe banca cormoranilor » Echipele probabile + cele mai tari cote Aventura lui Jurgen Klopp pe banca lui Liverpool se incheie astazi, la meciul din ultima etapa a acestui sezon, pe Anfield, contra lui Wolves. Meciul incepe la ora 18:00 si poate fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro. ... ...continuare.

Ce spun criticii de arta despre primul portret oficial al regelui Charles al III-lea. "Aproape ca face aluzie la un fel de masacru"

publicat 2024-05-19 14:45:02 (Adevarul)
Ce spun criticii de arta despre primul portret oficial al regelui Charles al III-lea. Aproape ca face aluzie la un fel de masacru Primul portret oficial al Regelui Charles al III-lea, tabloul la care artistul britanic Jonathan Yeo a lucrat timp de trei ani, a fost dezvaluit marti la Palatul Buckingham. De atunci, parerile criticilor de arta au fost divizate la extreme. ...continuare.

Valoarea tranzactiilor cu actiuni derulate pe BVB in aceasta saptamana a depasit un miliard de lei

publicat 2024-05-19 14:45:02 (Adevarul)
Valoarea tranzactiilor cu actiuni derulate pe BVB in aceasta saptamana a depasit un miliard de lei Valoarea tranzactiilor cu actiuni derulate pe BVB in saptamana care se incheie duminica a depasit un miliard de lei pentru prima data in acest an, iar cea mai buna zi de tranzactionare a fost joi. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.