EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Primaria Sectorului 2, condusa de Radu Mihaiu de la USR, s-a apucat sa reabiliteze Parcul Plumbuita, inainte de alegeri. Costul: 6,2 milioane de euro

publicat 2024-04-01 08:00:10 (Jurnalul-National)
Primaria Sectorului 2, condusa de Radu Mihaiu de la USR, s-a apucat sa reabiliteze Parcul Plumbuita, inainte de alegeri. Costul: 6,2 milioane de euro Dupa ce Primaria Brasov, condusa de Allen Coliban, a contractat, in februarie, servicii de amenajare a spatiilor verzi, platind peste 14,6 milioane de euro, o alta primarie, cea a Sectorului 2, condusa de colegul de partid Radu Mihaiu, a declansat lucrarile de reabilitare a Parcului Plumbuita. 6,2 milioane de euro este valoarea contractului atribuit de ADP Sector 2, la finalul lunii martie, afacerea fiind parafata cu o asociere de patru companii, dintre care doua si-au adjudecat si contractul... ...continuare.

Bucurestiului ii lipseste propria sa "declaratie de la Anvers"

publicat 2024-04-01 07:45:16 (Jurnalul-National)
Bucurestiului ii lipseste propria sa declaratie de la Anvers Cu cateva saptamani in urma, industriasi reprezentand circa 8 milioane de angajati europeni semnalau situatia critica si "provocarile istorice" cu care se confrunta industriile de baza din Europa. Corporatiile si firmele mici si mijlocii sunt lovite de cea mai severa recesiune economica din ultimul deceniu, cu cerere in scadere, cu costuri de productie in continua crestere si cu "investitii ce se indreapta spre alte meleaguri", arata "Declaratia de la Anvers". ...continuare.

Campanie electorala pentru "Comuna Saraciei". Primarul: "80 la suta din oameni ma vad ca Dumnezeu pe pamant!"

publicat 2024-04-01 07:30:11 (Jurnalul-National)
Campanie electorala pentru Comuna Saraciei. Primarul: 80 la suta din oameni ma vad ca Dumnezeu pe pamant! La 100 de kilometri de Bucuresti inspre Rosiorii de Vede, intre niste parloage fara sanse sa mai vada plugul vreodata, sta aproape pustie o asezare cu renume: Necsesti de Teleorman. Comuna -  compusa din trei sate: Necsesti, Gardesti si Belciug - a intrat in istorie dupa ce, prin 2013, intr-o statistica a Ministerului Dezvoltarii, a fost pusa pe primul loc in clasamentul localitatilor sarace din Romania. De atunci, asezarea parca trage si mai tare  in competitie: e an de an intr-un play-off... ...continuare.

Conu' Costica, "mortul" care l-a scolit pe Noica

publicat 2024-04-01 06:30:12 (Jurnalul-National)
Conu' Costica, mortul care l-a scolit pe Noica Pe 21 martie 1975 a murit in comuna Stefanesti, Arges, Constantin Fantaneru (nascut pe 1 ianuarie 1907, la Budisteni, Arges, intr-o familie de tarani). Aproape necunoscut astazi, conu' Costica a fost o figura importanta a culturii secolului XX.  ...continuare.

Cum sa rupi cercul rusinii si al vinovatiei

publicat 2024-04-01 06:00:16 (Jurnalul-National)
Cum sa rupi cercul rusinii si al vinovatiei Considerata o problema de autoreglare care implica amanarea nenecesara si voluntara de a incepe sau realiza sarcini importante si planificate, procrastinarea (indolenta, apatia, trandaveala) poate fi "combatuta" eficient cu sprijinul oamenilor (dragi, eventual) de langa noi. Doar sa avem curajul sa marturisim, sa rupem cercul rusinii. ...continuare.

Erdogan i-a transmis lui Mark Rutte ca Turcia va sustine un nou sef NATO in functie de nevoile si asteptarile sale

publicat 2024-04-01 01:15:08 (Jurnalul-National)
Erdogan i-a transmis lui Mark Rutte ca Turcia va sustine un nou sef NATO in functie de nevoile si asteptarile sale Presedintele turc Tayyip Erdogan i-a spus duminica premierului olandez Mark Rutte ca Ankara va sustine un candidat la sefia NATO pe baza asteptarilor si nevoilor sale, a declarat presedintia turca, citata de Reuters. ...continuare.

Un infractor condamnat pentru infractiuni sexuale in Spania a fost prins cu aplicatia E-DAC in Bihor

publicat 2024-04-01 01:00:16 (Jurnalul-National)
Un infractor condamnat pentru infractiuni sexuale in Spania a fost prins cu aplicatia E-DAC in Bihor Un barbat condamnat la inchisoare pentru infractiuni sexuale in Spania a fost prins duminica in Bihor, cu ajutorul aplicatiei E-DAC, lansata de MAI cu ocazia aderarii la Schengen. ...continuare.

Cornulete fragede si delicioase de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Dintr-un Lemn

publicat 2024-04-01 00:30:13 (Jurnalul-National)
Cornulete fragede si delicioase de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Dintr-un Lemn Maica Varvara, de la Manastirea Dintr-un Lemn, a impartasit secretul celor mai fragede cornulete de post. ...continuare.

Farul Constanta-FCSB, 0-1, in play-off-ul Superligii

publicat 2024-04-01 00:15:21 (Jurnalul-National)
Farul Constanta-FCSB, 0-1, in play-off-ul Superligii Farul Constanta a fost invinsa, duminica, pe teren propriu, de FCSB, scor 0-1, in a doua etapa a play-off-ului. ...continuare.

Papa Francisc a facut, in Duminica Pastelui, apel la incetarea focului in Gaza

publicat 2024-04-01 00:15:21 (Jurnalul-National)
Papa Francisc a facut, in Duminica Pastelui, apel la incetarea focului in Gaza Papa Francisc a facut apel, in Duminica Pastelui, la o incetare imediata a focului in Gaza si la eliberarea tuturor ostaticilor israelieni, intr-un discurs care a marcat cea mai importanta zi din calendarul crestin, scrie Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.