EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Salata coleslaw, reteta colonistilor olandezi de care America s-a indragostit

publicat 2024-04-01 10:16:02 (Jurnalul-National)
Salata coleslaw, reteta colonistilor olandezi de care America s-a indragostit La cat de mult iubesc americanii salata coleslaw, am putea crede ca ei au si inventat-o. Dar lucrurile nu stau chiar asa. ...continuare.

Fetita blocata in namol la Techirghiol, salvata cu greu de trecatori

publicat 2024-04-01 10:16:02 (Jurnalul-National)
Fetita blocata in namol la Techirghiol, salvata cu greu de trecatori Imagini uluitoare surprinse pe faleza lacului Techirghiol. O copila lasata nesupravegheata a ramas blocata in namol, pe malul lacului. ...continuare.

Doliu in presa romaneasca. A murit directorul ziarului Ceahlaul. Ana Maria Rebegia avea doar 46 de ani: nu mi-o amintesc decat muncind

publicat 2024-04-01 10:16:02 (Jurnalul-National)
Doliu in presa romaneasca. A murit directorul ziarului Ceahlaul. Ana Maria Rebegia avea doar 46 de ani: nu mi-o amintesc decat muncind Ana Maria Rebegia, directorul ziarului Ceahlaul, din Piatra Neamt, a murit subit, la varsta de doar 46 de ani. ...continuare.

Tragedie in Neamt: Copil de 2 ani, inecat intr-un lighean cu apa!

publicat 2024-04-01 10:16:02 (Jurnalul-National)
Tragedie in Neamt: Copil de 2 ani, inecat intr-un lighean cu apa! Un copil in varsta de 2 ani a fost gasit de bunica sa mort, inecat intr-un lighean cu apa, in comuna Ganditi, judetul Suceava. Intr-o clipa de neatentie, copilul a cazut in timp ce se juca in curte. ...continuare.

Opozitia din Turcia il invinge zdrobitor pe Erdogan in alegerile locale

publicat 2024-04-01 10:16:02 (Jurnalul-National)
Opozitia din Turcia il invinge zdrobitor pe Erdogan in alegerile locale Turcii i-au aplicat presedintelui Tayyip Erdogan si partidului sau cea mai mare lovitura electorala, duminica, in cadrul scrutinului local la nivel national care a reafirmat opozitia ca forta politica si l-a intarit pe primarul din Istanbul, Ekrem Imamoglu, ca principal rival al presedintelui. ...continuare.

Viza de flotant, obtinuta fara drumuri la Evidenta Populatiei. In ce conditii se va putea stabili resedinta automat

publicat 2024-04-01 09:00:08 (Jurnalul-National)
Viza de flotant, obtinuta fara drumuri la Evidenta Populatiei. In ce conditii se va putea stabili resedinta automat In plin an electoral, cand romanii incep goana dupa vizele de flotant, cativa parlamentari propun masuri prin care aceste vize sa poata fi eliberate mai usor. Concret, viza de stabilire a resedintei se va putea obtine si automat, in format electronic, la inchirierea unei locuinte, insa de aceasta modalitate vor putea beneficia doar persoanele care inchiriaza aceste spatii in baza unui contract de inchiriere ce a fost declarat la Fisc, potrivit unui proiect de lege pus recent in dezbatere la... ...continuare.

Finlandezii apeleaza la arta nuda a "diplomatiei de sauna" pentru a scapa de spionii rusi

publicat 2024-04-01 08:45:20 (Jurnalul-National)
Finlandezii apeleaza la arta nuda a diplomatiei de sauna pentru a scapa de spionii rusi Diplomatii finlandezi au reinviat arta nuda a "diplomatiei de sauna", pe masura ce aliatii NATO exploreaza modalitati tot mai creative de a scapa de hackerii si de spionii rusi. Spre exemplu, Kai Sauer, ambasadorul Finlandei in Germania, afirma ca sauna a fost mult timp "un loc sigur" pentru a purta discutii sensibile pe picior de egalitate, avand in vedere ca toata lumea este acolo literalmente dezbracata. ...continuare.

Lichidatorul "Cartierului de 2 miliarde" al lui Udrea a ajuns sa dea bani de la el

publicat 2024-04-01 08:30:10 (Jurnalul-National)
Lichidatorul Cartierului de 2 miliarde al lui Udrea a ajuns sa dea bani de la el Lichidatorul judiciar al SC Realtopfarma SA, compania controlata de Elena Udrea prin intermediul partenerului sau de viata, Adrian Alexandrov, si a fostului deputat PDL Adrian Gurzau, implicata  in pretinsa afacere imobiliara de doua miliarde de euro de la Cluj-Napoca, se plange, in ultimul raport depus in procesul de insolventa, ca nu primeste informatii esentiale derulate de aceasta firma. ...continuare.

Sofer de buldoexcavator, oprit cu focuri de arma. Barbatul a fugit si este cautat de politie

publicat 2024-04-01 08:15:10 (Jurnalul-National)
Sofer de buldoexcavator, oprit cu focuri de arma. Barbatul a fugit si este cautat de politie Politistii din Alexandria, judetul Teleorman, au tras focuri de arma pentru a opri soferul unui buldoexcavator care conducea haotic si care a distrus culturile de mazare ale unui localnic. Soferul a parasit vehiculul si este cautat, luni, de oamenii legii. ...continuare.

Greva cu scandal la Posta Romana: Sindicalistii acuza "presiuni". Compania a trimis angajati de la Bucuresti, pentru a inlocui protestatarii Cluj

publicat 2024-04-01 08:00:10 (Jurnalul-National)
Greva cu scandal la Posta Romana: Sindicalistii acuza presiuni. Compania a trimis angajati de la Bucuresti, pentru a inlocui protestatarii Cluj Sindicalistii Postei Romane care au intrat in greva raporteaza, luni dimineata, presiuni din partea conducerii institutiei, care ar fi trimis angajati de la Bucuresti sa ii inlocuiasca pe cei de la HUB-ul Logistic si Curierat Regional Cluj, care au intrat in greva. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.