EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Trafic blocat pe DN 61, in Dambovita, dupa un accident intre un TIR si o autoutilitara

publicat 2024-04-01 15:45:08 (Jurnalul-National)
Trafic blocat pe DN 61, in Dambovita, dupa un accident intre un TIR si o autoutilitara Traficul este blocat luni dupa-amiaza pe DN 61, in Dambovita, iar circulatia a fost deviata, dupa un accident in care au fost implicate un TIR si o autoutilitara. ...continuare.

Vremea se schimba radical! Frig si ploi in urmatoarea perioada

publicat 2024-04-01 15:30:28 (Jurnalul-National)
Vremea se schimba radical! Frig si ploi in urmatoarea perioada Dupa o serie de zile toride, in care termometrele au inregistrat valori ce au batut recordurile, Administratia Nationala de Meteorologie aduce vestea schimbarii bruste a vremii. Weekendul trecut a fost marcat de stabilirea a nu mai putin de 100 de recorduri termice, cu temperaturi care au depasit pragul de 27 de grade Celsius in diverse regiuni ale tarii. ...continuare.

Incredibil! Lucrurile pe care trebuie sa le faci ca sa traiesti mai mult, dezvaluite de Senatul Stiintific al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

publicat 2024-04-01 15:15:24 (Jurnalul-National)
Incredibil! Lucrurile pe care trebuie sa le faci ca sa traiesti mai mult, dezvaluite de Senatul Stiintific al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei Singapore este considerata a fi a sasea zona albastra a longevitatii la nivel mondial datorita cresterii spectaculoase a sperantei de viata. Aceasta a crescut progresiv incepand din 1965, de la 64,5 ani la 78 de ani la inceputul anilor 2000. Cresterea se mentine in fiecare an, deoarece in 2022, speranta de viata era de 83,93 de ani, iar la inceputul acestui an, OMS anunta speranta de viata actuala pentru Singapore la 84,19 ani, printre cele mai ridicate din lume. Daca zonele celebre precum... ...continuare.

Beneficiile masajului pentru sanatatea bebelusului

publicat 2024-04-01 15:15:23 (Jurnalul-National)
Beneficiile masajului pentru sanatatea bebelusului Ingrijirea bebelusului impluca si masajul. Acesta ofera nu doar beneficii pentru sanatate dar ofeera si ocaza de apropiere cu cel mic. ...continuare.

Prelevare de organe de la o pacienta in moarte cerebrala

publicat 2024-04-01 15:00:32 (Jurnalul-National)
Prelevare de organe de la o pacienta in moarte cerebrala Mai multe echipe de medici din Targu Mures, Bucuresti si Cluj-Napoca au prelevat, in weekend, ficatul, rinichii, cornee si tesut osos de la o pacienta aflata in moarte cerebrala la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures. ...continuare.

Spectacolul de succes dedicat lui Ciprian Porumbescu, produs de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in PRIME TIME, la TVR Cultural

publicat 2024-04-01 15:00:28 (Jurnalul-National)
Spectacolul de succes dedicat lui Ciprian Porumbescu, produs de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in PRIME TIME, la TVR Cultural Publicul de televiziune are ocazia sa urmareasca spectacolul omagial "Crai Nou. Viata lui Ciprian Porumbescu", un tribut adus marelui compozitor roman. Ca raspuns la numeroasele solicitari din partea publicului, aceasta productie a Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, care s-a jucat in luna martie la Teatrul National "Ion Luca Caragiale" din Bucuresti, va fi difuzata pentru prima data miercuri, 3 aprilie, la ora 22.00, pe TVR Cultural. ...continuare.

Sinner, dupa ce a castigat Miami Open: Nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge numarul 2 mondial

publicat 2024-04-01 14:45:19 (Jurnalul-National)
Sinner, dupa ce a castigat Miami Open: Nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge numarul 2 mondial Tenismenul Jannik Sinner a declarat ca se bucura de fiecare clipa a inceputului sau bun de sezon, dupa ce a castigat duminica Miami Open. Italianul i-a depasit pe Daniil Medvedev in semifinale si pe Grigor Dimitrov in finala, urcand pe locul 2 mondial. ...continuare.

Un barbat de 68 de ani si-a injunghiat sotia in piept

publicat 2024-04-01 14:30:33 (Jurnalul-National)
Un barbat de 68 de ani si-a injunghiat sotia in piept Un barbat de 68 de ani a fost retinut de procurorii din Olt pentru 24 de ore dupa ce duminica si-a lovit sotia cu un lemn in cap si a injunghiat-o in piept. Femeia a murit. ...continuare.

Poluare pe paraul Peta din Oradea

publicat 2024-04-01 14:15:14 (Jurnalul-National)
Poluare pe paraul Peta din Oradea Angajatii Apelor Romane Crisuri intervin dupa ce duminica a fost semnalata o poluare cu mortalitate piscicola pe paraul Peta din Oradea. ...continuare.

Presedintele Partidei Romilor, Nicolae Paun, se alatura Partidului Umanist Social Liberal

publicat 2024-04-01 14:15:14 (Jurnalul-National)
Presedintele Partidei Romilor, Nicolae Paun, se alatura Partidului Umanist Social Liberal Presedintele asociatiei Partida Romilor "Pro Europa", Nicolae Paun,  a semnat documentul de adeziune la PUSL. Acesta va merge in campania electorala alaturi de presedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal, Cristian Popescu Piedone. Este pentru prima data cand Nicolae Paun semneaza un document de adeziune politica. Acesta isi va pastra in continuare calitatea de presedinte al Partidei Romilor la nivel national. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.