EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Politistul lovit de masina in timpul serviciului, internat. Ar putea fi transferat la Viena

publicat 2024-04-01 17:45:21 (Jurnalul-National)
Politistul lovit de masina in timpul serviciului, internat. Ar putea fi transferat la Viena Politistul de 24 de ani, care vineri, in timp ce se afla in timpul serviciului, a fost lovit de o masina pe DE 58 este internat cu fracturi si leziuni la nivelul capului. Familia intentioneaza sa-l transfere la o unitate din Viena, atunci cand transportul va fi posibil. ...continuare.

Paul Stanescu: Romania in Schengen, un pas catre demnitate si mai multa libertate

publicat 2024-04-01 17:30:08 (Jurnalul-National)
Paul Stanescu: Romania in Schengen, un pas catre demnitate si mai multa libertate Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat, luni, ca intrarea Romaniei in spatiul Schengen cu frontierele aeriene si maritime este un pas catre "demnitate" si "mai multa libertate", precum si "un succes major" al actualei coalitii de guvernare. ...continuare.

Minimalismul Elegant: Stilul de Amenajare Interioara in Tendintele Anului 2024

publicat 2024-04-01 17:15:11 (Jurnalul-National)
Minimalismul Elegant: Stilul de Amenajare Interioara in Tendintele Anului 2024 Minimalismul Elegant: Stilul de Amenajare Interioara in Tendintele Anului 2024 ...continuare.

Cei care vor sa cumpere o masina electrica de la Xiaomi trebuie sa astepte pana la 7 luni

publicat 2024-04-01 17:15:11 (Jurnalul-National)
Cei care vor sa cumpere o masina electrica de la Xiaomi trebuie sa astepte pana la 7 luni Compania chineza Xiaomi ii sfatuieste pe potentialii cumparatori ai sedanului sau electric SU7 ca s-ar putea sa fie pusi sa astepte intre patru si sapte luni. Acesta este un semn al cererii puternice pentru prima masina electrica a companiei, scrie Reuters. ...continuare.

Mobila de living pentru apartament mic: Inspiratie si sfaturi utile

publicat 2024-04-01 17:15:11 (Jurnalul-National)
Mobila de living pentru apartament mic: Inspiratie si sfaturi utile Pentru a decora un living mic ai nevoie de ceva mai multa flexibilitate si creativitate. Livingul este centrul casei dupa parerea noastra. Petrecem cel mai mult timp alaturi de cei dragi. ...continuare.

Chiar daca City e pe locul 3 in Premier League, Pep Guardiola crede ca echipa sa e cea mai buna

publicat 2024-04-01 17:00:20 (Jurnalul-National)
Chiar daca City e pe locul 3 in Premier League, Pep Guardiola crede ca echipa sa e cea mai buna Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, considera ca echipa sa e cea mai buna in cea mai stransa cursa din ultimii ani pentru titlu in Premier League, chiar daca ramane pe locul trei in clasament, dupa o remiza alba cu Arsenal. ...continuare.

Iata ce abilitati ar trebui sa ai ca antreprenor de succes. Tu te regasesti?

publicat 2024-04-01 17:00:20 (Jurnalul-National)
Iata ce abilitati ar trebui sa ai ca antreprenor de succes. Tu te regasesti? Te uiti cu admiratie la antreprenori si iti doresti sa devii si tu unul? Dar te-ai gandit vreodata ce inseamna sa fi antreprenor? Afla ca a fi antreprenor este mai mult decat a avea o idee buna si a o pune in practica. Este un drum plin de surprize, de autocunoastere si dezvoltare personala inainte de toate. ...continuare.

Dinamo - Petrolul incheie runda a doua din play-out. La victorie orice echipa poate urca 3 locuri

publicat 2024-04-01 16:45:12 (Jurnalul-National)
Dinamo - Petrolul incheie runda a doua din play-out. La victorie orice echipa poate urca 3 locuri Dinamo Bucuresti si Petrolul Ploiesti incheie luni cea de-a doua etapa din play-out-ul Superligii de Fotbal. ...continuare.

1 Aprilie, Ziua Pacalelilor: Hilaria, April Fools sau Poisson d'avril. Farsele, sarbatorite peste tot in lume de sute de ani

publicat 2024-04-01 16:30:10 (Jurnalul-National)
1 Aprilie, Ziua Pacalelilor: Hilaria, April Fools sau Poisson d'avril. Farsele, sarbatorite peste tot in lume de sute de ani Cea mai veche referire la Ziua Pacalelilor dateaza din 1539. Obiceiul este apreciat si marcat anual, fiind un prilej ca oamenii sa le faca surprize mai placute sau mai putin placute prietenilor. Este si un motiv pentru presa internationala de a-i face pe cititori sa zambeasca. ...continuare.

4 zodii vor avea parte de surprize in dragoste la inceputul lunii aprilie 2024

publicat 2024-04-01 16:15:24 (Jurnalul-National)
4 zodii vor avea parte de surprize in dragoste la inceputul lunii aprilie 2024 Inceputul lunii aprilie aduce schimbari si oportunitati, iar pentru unele zodii, acest lucru se va manifesta printr-o intalnire deosebita. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.